Some kind-a gorgeous

úterý, října 09, 2012

Ahojky všem, dneska se konečně dostane na dlouho očekávaný makeup od Benefitu Some kind-a gorgeous, který mi doporučila slečna vyzážistka od Benefitu v Sephoře při dnech Marianne. Na úvod ještě dodám, že cena je 950 Kč, obsah balení 9,5g a má verze je Light.


Tento makeup má pudrovo-krémovou konzistenci, která nejspíše kde koho  překvapí. Opravdu jsem nikdy před tím na nic podobného nenarazila a v počátku jsem měla obavy, jak to všechno vlastně dopadne. :-) Benefit slibuje, že tento makeup vám sjednotí pleť, dodá jí sametově-hebký vzhled a přitom bude působit neuvěřitelně přirozeně. 

 

Balení je jako vždy u Benefitu přímo rozkošné. Dostanete jak makeup, tak houbičkový aplikátor a k tomu navíc zrdcátko, které pokrývá celou horní stranu. Když už nic, tak kvůli balení si ho určitě zamilujete. Přiložená houbička je překvapivě kvalitní, nijak děsivě nezapáchá a makeup se s ní aplikuje velice dobře (dávejte si jen pozor, abyste zbytečně neplácali mnoho produktu, k čemuž aplikace houbičkou často láká). 


Po prvním použití jsem byla ohromena dokonale jemnou tvářičkou, jakou mi tento makeup vykouzlil a tím, že si tuto vlastnost zachoval až do večera. Zároveň se mi líbila jaká si "transformace" krému na pudr, což už vám vlastně samo složení zaručuje. Tento "gorgeous" makeup vlastně není makeup, protože nese podtitul "makeup faker" takže vlastně "makeupový podvodník". Proto nečekejte, že budu psát o tom, že má bezvadné krycí schopnosti, či něco takového. Ano, dostojí svému jménu a sjednotí vám pleť a zanechá ji přirozeně hebkou, hladkou a krásnou na pohled. Hledáte krytí, máte akné, jizvy? Pak na tenhle produkt zapomeňte. Máte normální pleť a trošku peněz navíc? Pak si tento produkt klidně dopřejte!

 

Jak ho aplikuji? Osvědčil se mi tento postup: aplikuji hydratační krém a bezprostředně na to jedním prstem, krouživými pohyby tento "makeup". Používám co nejmenší množství a postupně přidávám dle potřeby. Zhruba po 20-30 sekundách se barva mého obličejíku sjednotí. Vše nezapomenu zafixovat pudrem (bez něj to prostě není ono). Nakonec přidám trošku bronzeru a  budete se divit, jak krásně budete vypadat. Po tomto rituálu vše zůstane až do večera tak, jak má být bez roztékání, hrudkovatění či opadávání a rozmazávání. 

S klidným srdcem uděluji 10/10. 

P:S: Časem přidám třeba i fotku, ale makeup bohužel na tváři vůbec nepoznáte (bohužel pro vás,kdo sleduje fotečky) - ale pro toho, kdo ho používá jedině dobře! :-)

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. pekna recenze, diky... moc jsem se na ni tesila.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na něj taky psala recenzi, ale pro mě to jsou jen vyhozené peníze, bohužel. Hlavně mě štvalo že na mé smíšené pleti nevydrží ani pár hodin. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je právě ten problém :-( že jiné než normální pleti nesedne

      Vymazat
  3. No tolik peněz :D ale vypadá dobře...třeba jednou, až budu milionářka, tak ho možná zkusím :D
    Každopádně by mě zajímalo, jak takový make-up vůbec funguje. Jsem totiž zvyklá na tekuté :) A jednou jsem měla i pěnový od Rimmel, ale ten mi nevyhovoval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nutné vychytat slevu, což u Sephory není žádný problém

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)