Co si pořídím ... hned!

středa, července 10, 2013

Dobré ráno dámy, pokud jste právě vstaly :-)
Příští týden se chystám na zasloužené volno, které strávím v našem hlavním městě. I když, tři ze čtyř dnů, které v matičce strávím budu sedět na školení, ale i tak bude ve večerních hodinách co dělat a mám milion míst, kam se podívat a milion věcí, které pořídit. Jak jinak. :D Musím se za ty úspěšné zkoušky a desítky hodin strávených v práci přeci nějak odměnit, nebo ne? 
Dnes vám tedy ukážu, co jsem si vysnila v posledních týdnech a co že si chystám na svém malém výletě pořídit. Možná, že mi i vy poradíte, co bych neměla vynechat a kam se rozhodně podívat. 

Co si pořídím ... hned!

V první řadě a především se chystám probírat nekonečným davem nadšenců v jakémkoli obchodním středisku s cílem ukořistit lehké letní šatičky, které by rozhodně mohli vypadat přesně jako ty na obrázku výše. Stejně tak už dlouho toužím  po sukýnce, která má vpředu kratší střih než vzadu. Nevím proč, ale tyto sukně mě nadchly a doufám, že mi tento nesymetrický střih bude sedět a svou perfektní sukýnku si pořídím. Co se týče oblečení, ráda bych ulovila ještě nějaké letní tričko s "neviditelnými" rukávy. Nicméně, myslím si, že stejně prolezu všechny výprodeje a nakonec si pořídím něco jiného. Chystám se také do specializovaného obchůdku pro spodní prádlo :-) Ráda bych si také z Prahy odvezla pořádnou kabelku, která by mi dělala společnost v nadcházejícím školním roce a do které by se mi vešly všechny krámečky :D.
Co se týče kosmetiky, v Sephoře bych ráda ukořistila několik z jejich Jumbo Pencils, které jsou prý za tu cenu dokonalé. V podstatě se nebráním ani ničemu jinému a to právě díky právě probíhajícím akcím. Doufám také, že je již v prodeji paletka Too Faced loves Sephora, na kterou jsem zhlédla nejednu vychvalující recenzi. Pokusím se také ukořistit vzoreček HD Foundation od Makeup Forever, který si chci koupit už sto let, nicméně jsem do teď nebyla schopna dopídit se toho správného odstínu. 

Nu a to je vše :-) Rozhodně mi napište, co se chystáte ulovit v nadcházejícím obdobím vy,  nebo kde už jste nakoupily a kde bych se měla rozhodně stavit. 

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Super vecičky, tie šaty sú krásne ♥ Ja by som potrebovala tiež nejakú väčšiu kabelka na veci do školy a nový make up, nejaký ľahký by sa mi na leto veľmi hodil :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelek není nikdy dost! :D
      Jinak osobně v létě po makeupu skoro nesahám, ale pokud chceš lehký, tak mám v oblibě Dream Lumi od L'oreal

      Vymazat
  2. Tak po tomto makeupu už pokukuju delší dobu a mám stejný problém s odstínem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to u něj opravdu zapeklité. Snad mi slečny v Sephoře pomůžou :-)

      Vymazat
  3. Určitě doporučuji navštívit centrum Černý Most. Dá se tam v pohodě dojet metrem, je na konci trasy B. Všude byly slevy a obchodů je tam celá škála :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam mě přesně vysadí autobus! Ani jsem netušila, že už mají otevřeno. Děkuji :-)

      Vymazat
  4. Držím palce v nákupy. Já se poslední dobou Sepoře vyhýbám. Docela se bojím těch prodavaček, co tam jsou :D Jsou hrozně nepříjemné a hrajou si na něco víc, když prodávají v Sephoře. Poslední dobou mě to začíná děsit :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda :-) ale i na ty příjemné se natrefit dá

      Vymazat
  5. to si si pekne veci povyberala podla mna zozenies vsetko :)

    Inak pozyvam ta na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Keďže som zo Slovenska tak ti asi veľmi nepomôžem s obchodmi, no myslím si všetko čo máš na wishliste je krásne!Teda oblečenie. Sukňa je neskutočná a úplne som si ju tu a teraz zamilovala! Rovnako sa mi páči kabelka a šatičky...Dúfam že zoženieš všetko čo chceš a Prahu si užiješ!

    Pozývam ťa na giveaway
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)