The Body Shop: Dead Sea Salt Scrub

středa, listopadu 04, 2015

Dobré ráno, 
jak se zdá, zima nás opravdu opustit nechce a tak nám nezbývá nic jiného, než se po celém dni stráveném venku na mrazíku večer naložit do krásně teplé vany a užít si "chvilku pro sebe", relaxovat, nabrat energii a řádně se odmrazit. Přesně tak jsem se totiž cítila včera, když jsem konečně večer dorazila domů a na nohou a před umrznutím mě držela pouze myšlenka teplé vany. Když už jsem si v ní tak pěkně hověla a provedla celou rutinu od sprchového gelu přes mytí hlavy až po tělový peeling napadlo mě, že jsem vám vlastně ještě o tom úžasném peelingu, který už třetí měsíc používám vůbec neřekla. A že by to byl hřích, nechat si ho pro sebe ..


Škrtněte to. Nechat si ho pro sebe, to by hřích nebyl. Ode dne, kdy jsem víčko poprvé odšroubovala a vyvalila se na mě úžasná vůně a po tom, co jsem jej poprvé vyzkoušela a měla neuvěřitelně hladkou, jemnou a vyživenou pokožku, bych ho z ruky nedala ani náhodou. Hřích by však byl vám o něm vůbec neříci a zatajit vám informaci o dokonalosti, kterou tento tělový peeling se solí z mrtvého moře od The Body Shop je. 


V první řadě se podívejte, jakým luxusním balením se tento peeling honosí. Mohutný plastový obal imitující sklo působí velmi majestátně, hnědá barva s kombinací zlaté etikety a blankytně modré zase velmi elegantně. Na spodní část, která pod ochrannou folií ukrývá peeling samotný je nasazené jednoduché, černé víčko s logem firmy a co vám budu povídat, když produkt posadíte pod stromeček jen tak, jak je, uděláte mamince/babičce/kamarádce neuvěřitelnou radost. 
V balení se skrývá bez mála půl kila produktu a to by v tom byl čert, aby to nebylo dost na pár měsíců používání. Jak píšu v úvodu, peeling používám tři měsíce a jsem zhruba v polovině. 


Na zadní straně balení se dočtete i o tom, proč je právě tento peeling se solí z mrtvého moře ten ideální. Obsahuje totiž vysoké množství minerálů a hrubých krystalků, které jsou ideální pro obnovení svěže vypadající pokožky a když je do pokožky tak pěkně masírujete, podněcují cirkulaci krve. Abyste dosáhly ideálního výsledku, máte produkt do pokožky řádně a důrazně zapracovat. To, že se peeling provádí na pokožce mokré snad ani potřeba zdůraznit. Masírujte pomocí krouživých pohybů a zaměřte se na sušší části těla jako lokty a kolena. Po použití se nezapomeňte dobře opláchnout a pak do sucha otřít, aby na vás nezůstaly nalepené nežádoucí částečky. 


Pro ty, kteří tomu rozumí a které to zajímá, přikládám fotku složení. Expirační doba 12ti měsíců zřejmě nikoho nepřekvapí. Mile mě však potěšil fakt, že peeling byl i v UK (domovině The Body Shop) vyroben a nejen vymyšlen. 


Na další fotce už vidíte peeling tak, jak na vás vykoukne při prvním otevření a odlepení ochranné fólie. Kelímek je s ním pěkně napěchovaný až po okraj. 
Velké částečky mořské soli jsou viditelné okamžitě a jak jsem již jednou zmiňovala, zaplaví vás neuvěřitelná vůně. Těžko říci, jestli takhle voní ta sůl sama o sobě, nebo jakou parfemaci k ní přidali, ale výsledek je naprosto úžasný. 
Peeling má ideální konzistenci. Je hustý, sůl je v něm ihned rozpoznatelná a velmi dobře se do pokožky zapracovává. Peeling bych zařadila někde do středu mezi jemným a hrubým. Je totiž hrubý dostatečně na to, aby vás bez problémů zbavil veškeré odumřelé kůže ale zároveň dost jemný na to, abyste si pokožku nijak nepoškodily a neiritovaly. Navíc je obohacen o hydratující látky, takže nejen že se zbavíte odumřelé kůže, ale jako bonus se po koupání nebudete muset vůbec mazat, jelikož vaše pokožka bude jemná a hebká. Vůně peelingu se s vámi pak ponese celý večer a budete se cítit taaaak úžasně. Alespoň na mě to tak funguje a když už nic, určitě se stavte v prodejně a přičichněte. Budete uneseny. 


Co více dodat než že pokud se chcete rozmazlovat, či udělat někomu neuvěřitelnou radost a pokud o sebe rády pečujete a dopřáváte své pokožce to nejlepší, nesmíte tento peeling minout. Vyčítaly byste si to totiž do konce života.

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Až navštívím prodejnu, tak se na něj zaměřím a určitě budu chtít aspoň chtít přivonět:-) Nedávno jsem si konečně pořídila dlouho chtěný peeling od Dermacolu, ale ráda rozšířím zásoby tělových drbátek:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je opravdu neuvěřitelná, kam se Dermacol hrabe :-)

      Vymazat
  2. Taky ho mám a je skvělý <3 Tahle řada se Body Shopu povedla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá nádherně, až budu mít cesty do Body Shopu, tak ho musím omrknout :)

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna nedávno jsem sháněla pořádný peeling a netušila jsem, že to bude takový problém! tahle řada Spa of the World je mi hodně sympatická a až budu příště v Praze, chystám se ji omrknout :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)