The Body Shop: Ethiopian Green Coffee Firming Body Cream

pondělí, dubna 01, 2019

Ahojky, 
dneska si řekneme něco o produktu, jehož jméno předchází účinky. Taky máte rádi, když značky používají pro své produkty tak strašlivě dlouhé názvy, že zapomenete na to, jaké bylo první slovo před tím, než řeknete to poslední? Takže dneska to bude jednoduše o zeleném krému. 


The Body Shop je má snad vůbec nejoblíbenější značka co se péče o pleť a pokožku týče. Jejich produkty z řady Drops of Youth mám neustále na kosmetickém stolku a produkty z řady Spa of the world zase v koupelně. A právě řada Spa of the world má mezi několika skvělými produkty i právě zmiňovaný zelený krémíček. Krémíček s názvem Ethiopian greeen coffee firming body cream. Na The Body Shop se mi líbí to, že než si pořídíte krásné, velké, luxusní balení vybraného produktu, je docela velká šance v tom, že jej prodávají i v menší verzi. Například jako tento kousek. 50 ml seženete za cenu kolem 200 Kč, velké balení 350 ml pak za cenu kolem 500 Kč. Nezapomínejte na to, že v kamenných prodejnách neustále probíhají akce typu 1+1, 2+2 a tak podobně, takže je vždy výhodné počkat v nákupem vyhlídnutých kousků na to, až akce bude. 


Tenhle neuvěřitelně exkluzivně vonící tělový krém má za úkol zpevnit a hydratovat pokožku. Jednoduše se do pokožky zapracovává a zanechává jí jemnou na dotek a krásně vonící až do druhého rána. Ráda bych jen připomněla, že krém obsahuje kofein, na který může být některá pokožka citlivá, takže jej nezapomeňte vyzkoušet a případně používat spíše ráno, než-li večer (kofein se může dostat do krevního oběhu v případě velmi jemné pokožky). Krém je jemný na dotek - jemná našlehaná struktura, a jemně nazelenalé zbarvení.
Celá řada The world of spa je balená v krásných ekologických obalech, s elegantním provedením etiket. 


Jak jsem již psala hned v úvodu, kterém neuvěřitelně krásně voní. Jednoduše se zapracovává do pokožky, zanechává jí hydratovanou, jemnou - jednoduše příjemnou na dotek. Hydratace se drží v průběhu používání, ideálně krém používám vždy ob-den. Tento krém je i vhodným dárkem pro kamarádku, maminku, či babičku, jelikož velké balení je opravdu luxusní a neznám nikoho, kdo by neměl rád pocit jemné pokožky v kombinaci s touto úžasnou vůní. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

  1. Vypadá skvěle :-) a co se týká vůní, ty The Body Shop umí :-) A s názvama souhlasím..protože když si člověk na název vůbec vzpomene, tak stejně ho zákonitě nemůže říct správně :D

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)