Illegal Lenght

pondělí, dubna 29, 2013

Krásné pondělní ráno. Jak jste si již dle nadpisu mohli všimnout, dnes se podíváme na řasenku Illegal Lenght, kterou k nám Maybelline přinesl už před nějakým časem. Já jsem se k ní ovšem dostala až poměrně nedávno díky mamce, která mi jí věnovala spolu s dalšími kosmetickými produkty ke dni žen. Pochopitelně jsem se vrhla na testování a nemůžu vás o jeho výsledky ochudit, i když určitě většina z vás právě tuto útlou krásku již vyzkoušela. Opakování je však matka moudrosti, tak proč si jí trochu nepřipomenout? 


Řasenka Illegal Lenght má přízvisko fiber extencions, tudíž tedy obsahuje částečky, které by se vám po aplikaci měli přichytit na vaše vlastní řasy a dodat jim obrovskou délku, jak jinak taky :-) On už samotný prohnutý obal řasenky láká a nabádá ke tvaru lehce natočené řasy. Obal se mi líbí, to ano, ano! Je krásně elegantní, jemný, úzký a tak designově propracovaný. No nádhera! Pravdou tedy zůstává, že designově naprosto vybočuje z celého portfolia Maybelline. 


Kartáček řasenky je úzký a rovný, s možnou manipulací do stran. Co mě u řasenky překvapilo je fakt, že je lehká. Opravdu, schválně si jí zkuste v obchodě porovnat s jinou řasenkou, přijde mi to, jako když v ruce při aplikaci nic nedržím. Čím to asi bude? 


Osobně si myslím, že se nad touto řasenkou musí vést debaty snad do teď, protože si nedokážu představit, že by snad sedla všem slečnám. Pomocí jedné vrstvy docílíte kvalitního rozčesání řas, s vrstvou druhou přidáte délku. To je asi tak všechno, více se tato krasavice vrstvit nedá. Alespoň mě tedy pak řasy slepuje až hrůza. Konzistencí je řasenka velmi suchá, takže k řasám automaticky přilne a nedá se s ní moc pracovat tak, jak jsem zvyklá u jiných řasenek. Slibuje délku a tu vám také dodá. 
Zaujal mě také fakt, jak rychle jí lze odlíčit. Normálně s očkama zápasím, ale tahle holka šla z řas dolů jak po másle, ani jsem jí nemusela moc přesvědčovat. 


Pokud tedy hledáte řasenku, která vašim řasám dodá délku, nebála bych se jí zkusit. Pokud od své řasenky čekáte přeci jen víc, zřejmě bych se jí vyhnula. Už jen proto, že je oproti jiným bezvadným řasenkám přeci jen trošku cenově nadsazená. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Tuto řasenku jsem ještě nezkoušela, ale vypadá docela fajn na očích. Každopádně řasenky, které používám, jsou skvělé, takže nepotřebuji měnit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono v tom nepřeberném množství ani není problém vybrat si svou stálici

      Vymazat
  2. Ještě jsem ji nezkoušela, ale radši mám když je kartáček kratší a širší :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto řasenku jsem vyzkoušela a musím říct, že už jsem měla lepší. Vždycky se stejně nakonec vrátím k řasenkám od Rimmelu :-)

    > Na mém blogu probíhá giveaway, budu moc ráda, když se zapojíš! :-)

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/2013/04/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaká od Rimmelu ti vyhovuje nejvíc?
      děkuji za pozvání

      Vymazat
  4. Taky ji mám doma a přijde mi naprosto průměrná. Ne tak hrozná, jak se píše v mnoha recenzích, ale žádný zázrak to taky není. Též mi přišla hodně suchá... Moje nej řasenka je hřebínková z Oriflamu. Nic mi neudělá tak krásné řasy! A to je mám jinak krátké a rovné. Tahle řasenka je perfektně natočí, prodlouží i zahustí. Vážně moc doporučuju..

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ju, ale takmer ju nepoužívam. Úplne mi zlepí riasy, aj keď ju kefku poriadne poobtieram o hrdlo a pomaly nanášam a dávam si pozor, aby jej nebolo na riasách veľa :/ Mojou stálicou je Wonder Lash od Oriflame, tej sa zatiaľ žiadna nevyrovnala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)