Kde nakupovat: zahraniční e-shopy

úterý, dubna 16, 2013

Zdáreček :-) Minulý týden jsem psala o věcech, na které marně v Česku čekám a kterých se asi očividně nedočkám. Feedbackem na tento článek mi byly vaše dotazy na to, kde a jak nakupovat tyhle věcičky na internetu a kde že je objednávám já. Takže jsem se rozhodla, že vám do článku sepíšu, kde že tedy já a zdůrazňuji já nakupuji. Netuším, jestli jsou ty či dané stránky nejlevnější atd. prostě tam nakupovat zvyklá jsem a se službami dané stránky jsem byla vždy spokojena. 
Pochopitelně, jestli máte i vy své oblíbené stránky, kde nakupujete, rozhodně napište odkaz do komentářů ať se já i všichni ostatní dozvíme další alternativy. :-)

Můj "holy grail" mezi zahraničními eshopy. Naleznete zde vše od kosmetiky "drogérkové" až o high end. Jelikož se jedná o anglickou stránku, seženete zde celý sortiment Rimmelu, Palmers a dalších perfektních anglických značek, jejíž celý sortiment se k nám nedostal. Neustále tam probíhají všemožné akce a doporučuji stát se "subscriberem" tedy zaregistrovat se a odebírat jejich newslettery. Jako registrovaný zákazník si můžete vybrat značku, na kterou pak máte po celý rok 10% slevu. Poštovné zdarma. 

Stránka pro všechny milovníky dražší kosmetiky. Naleznete tu vše od Korres, přes Benefit, UD, Kérasté, L'occitane a další veleznámé značky. Nakupovat se tu vyplatí především před prázdninami, Vánoci nebo všemožnými americkými státními svátky, kdy jdou ceny dolů neuvěřitelně. Každý měsíc mají akci na jinou značku. Tento měsíc je to například 25% sleva na Bare Minerals. Poštovné zdarma. 

Webová stránka anglické sítě lékáren, kde seženete vše od diskutovaných Nivea balzámů, přes Carmes, NYX, šampony, krémy, mléka až po oblíbený Aussie. No prostě na co si vzpomenete za příjemné ceny. Dle mě se vyplatí kupovat především nejrůznější mazadla na rtíky a kosmetiku jako takovou a do objednávky přihodit jednu, dvě větší věci. Pak už se totiž silně nevyplatí poštovné, které se počítá dle váhy produktů. Základní poštovné (do 1 kg) se pak pohybuje do 3 liber. 

Nebojte, na této stránce seženete jak velký sortiment vlasové kosmetiky, jak název napovídá, ale také i pěknou dávku kosmetiky dekorativní. Osobně bych vám, stejně tak jako u lookfantastic, doporučovala čekat na slevy. Přeci jen mi tento portál přijde poněkud dražší než ostatní. Poštovné zdarma. 

5.Asos
Asos je ve světě docela pojem, takže předpokládám, že tyto stránky všechny znáte. Kromě oblečení tu totiž naleznete pěkně velké oddělení kosmetiky. Kdykoliv tuto stránku otevřu, hlásí mi slevy, takže myslím, že uspokojí potřeby nejedné slečny. Poštovné opět zdarma. 

Tak co, stačil tento jemný výčet? Dáme si příště článeček i o českých shopech? :D

Co se týče nakupování ze zahraničí, rozhodě se nebojte to pořádně prozkoumat a najít nejlepší ceny. Ne všechny akce se vždy shodují a vzhledem k tomu, že na většině eshopů je poštovné v ceně produktů, na rozdíl od těch tuzemských, kde musíte nastřádat xy částku, vyplatí se tak klidně vzít i tu jednu věc, kterou zrovna nutně potřebujete. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Super informativní článek myslím užitečný nejen pro mě, alespoň vím z čeho nemít strach :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moje modla je, byl a bude Asos :). Pak znám taky feelunique :). České eshopy mě moc nezajímají, protože co jsem viděla, tak výběr a ceny nic moc oběcně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, české eshopy jen opravdu vyjímečně. Vyjma plum tedy :-)

      Vymazat
  3. moc děkuji za typy, asos je nej♥ párkrát jsem z něj objednávala a maximální spokojenost. :-)
    T.

    OdpovědětVymazat
  4. korejsky www.cosmetic-love.com je fajn eshop s bb kremama za dobre ceny a pro prastene blondyny jako ja doporucuju ty strasne kjuut blbustky od Tonymoly.. postovne zdarma, balicek prijde tak za 10 - 14 dnu..

    OdpovědětVymazat
  5. Také super článek! Feelu. a Lookf. jsou mé oblíbené! Určitě bych moc doporučila www.cheapsmells.com, to by se Ti mohlo líbit. Je to tak trochu outlet, mix lux. značek i levnějších.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)