Léto s barevnými rtíky

úterý, dubna 09, 2013

Jaro je tu!! Konečně! Včera pálilo sluníčko jak blázen a donutilo mě k tomu vytáhnout pořádně barevné rtěnky. Nebo tedy, nejsem tak statečná, abych nosila vyloženě křiklavé kombinace barev, ale sluníčko mě vždy povzbudí v tom alespoň vyměnit neutrálně růžové, hnědé a nude barvičky za tmavší, zářivější, barevnější a hravější rtěnky. A nebyla bych pořádná blogerka, kdybych vám je jak se patří neukázala. :-)


Všechny výše uvedené krásky zaujímají čestné místo v mé sbírce a každoročně se těší na to, až je po zimě vytáhnu a ukážu světu. Nejnovějším přírůstkem je Mad for Magenta od Maybelline, o které jste si mohli přečíst ve čtvrtek tady. Od loňského roku mám také Revlon Super Lustrous rtěnky v odstínu 415 Pink in the afternoon a 424 Amethyst Shell. Podrobnou recenzi jste před dávnými časy četly zde. Lip Butters miluji od chvíle, kdy jsem je ozkoušela a tak pochopitelně nesmí v tomto výčtu chybět. Pro dnešek jsem vybrala výrazně rudou 070 Cherry Tart. Ze všech uvedených je nejvíce hydratační a má největší výdrž. Posledním kouskem je Romantic/Prismatic pink od L'orealu, holografická nádhera :-)


Každá rtěnka má něco do sebe a věřím, že jejich příznivci jsou i mezi vámi. Možná máte ale oblíbené jiné a v tom případě mi o nich rozhodně napište!
Já vám ještě na konec prozradím, že pro vás chystám ještě samostatný post o barevných balm stainech a možná připravím i něco o stínech, protože těch přeci není nikdy dost!
Krásný slunečný den. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. krásné barvy, nejvíce se mi líbí ta od L´Oreal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tady taky včera chvíli svítilo, zázrak :). Už se těším až trochu chytnu barvu :). Z rtěnek ráda momentálně používám jednu korálovou od Kate Moss..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmelky jsou dobré :-) i když já od nich využívám spíš ty neutrální barvičky

      Vymazat
  3. Musím souhlasit, že vypadají všechny dobře....kdybych si však musela vybrat...byl by to hned první odstín :)

    OdpovědětVymazat
  4. ani mi nepripomínaj uŽ teraz leto! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujala mě holografická krasavice :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)