L'oreal True Match Super Blendable powder

pondělí, dubna 08, 2013

Krásné pondělní ráno dámy, doufám, že jste se vyspaly do krásy a těšíte se do nového dne tak, jako já a těšíte se na své celotýdenní povinnosti, které vás čekají. Já mám tedy snad nejhorší týden plný seminárek, testů a prezentací za sebou, i když ještě tento čtvrtek musím prezentovat na informačních systémech :-( hrůza. Nicméně, aby nám ten týden příjemně začal, připravila jsem si pro vás recenzi na pudr True Match. 


Pudr True Match od L'orealu seženete v každé drogerii. Prodává se několik variant a proto si můžete vybrat tu, která sedne vaší pleti (tuším, že jsem jich viděla snad osm jen u nás). Cena se pohybuje kolem 300 Kč za 9 gr. produktu. Dle popisu výrobce je pudr ultra lehký a měl by se přizpůsobit všem typům pleti. Jeho úkoly jsou: matovat, krýt nedokonalosti, sjednocovat pleť a působit přirozeně. 


Celá obnovená řada true match má praktická balení, takže nebude překvapením, že i pudru ho musím vychválit. Elegantní design, průhledná odklápěcí krabička, kde se pod samotným pudrem skrývá zrcátko a houbička na nanášení. Musím říci, že to není typická  "smradlavka" ale opravdu se dá v průběhu dne k aplikaci použít. Sám pudr má pak přízvisko "superblendable and smooth", takže by měl k pleti opravdu bez problémů přilnout a netvořit masku, či nepřirozený vzhled. 


Můj vztah s tímto pudrem je celkem složitě popsatelný. Všechny víte, že na každodenní líčení sahám po Stay Matte od Rimmel a ten je podle mě nejlepší a vždy drží jak má. True Match na rozdíl od něj někdy protestuje a nechce na pleti vydržet. Mám dny, kdy ho použiji a mám pleť krásně jemnou, hladkou, zmatněnou a bez jediné chybičky - pudr pak celý den přežije bez úhony. Někdy mi ovšem vůbec nesedne, na obličeji se podivně slévá, nechce na něm držet a vůbec to celé vypadá nevábně. Osobně si myslím, že se tak chová podle toho, v jakém stádiu má pleť zrovna je. Řekla bych, že bude vyhovovat pouze pleti normální až suché, jelikož nezvýrazňuje suchá místa. Na druhou stranu nejspíš nebude sedět pleti mastné, protože právě v parných dnech, kdy se pleť přirozeně mastí má problém s tím vydržet tam, kam byl nanesen. 
Na jeho obranu musím říci, že je opravdu perfektně jemně namletý, takovou nádheru jsem snad nikdy před tím neviděla a co víc, při aplikaci nijak výrazně nepráší. 
Hold je to můj love/hate produkt!

Co vy? Zkoušela jste ho některá z vás? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Nezkoušela jsem, ale vypadá zajímavě...a jestli je stejně jemňounký jako ta tvářenka, tak musí být super.. asi se po něm mrknu :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Za ty penize se mi ho zkouset nechce. Mam hodne mastnou plet a s pudry jdu vzdy radsi na jistotu. U me vede Maybelline s Affinitonem a Stay Matt. Stoji pulku co Loreal a jsou bozi.

    OdpovědětVymazat
  3. Za ty penize se mi ho zkouset nechce. Mam hodne mastnou plet a s pudry jdu vzdy radsi na jistotu. U me vede Maybelline s Affinitonem a Stay Matt. Stoji pulku co Loreal a jsou bozi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Stay Matt miluju, Affiniton jsem bohužel nikdy nezkoušela. A je pravda, že Loreal přeci jen trošku dražší je

      Vymazat
    2. Pokud budeš moct, tak Affinitone zkus. Po dlouhé době to byl pudr, který mi 100% sedl. I mamka si ho nemůže vynachválit.

      Vymazat
    3. Ok, píšu si do poznámek. Děkuji :-)

      Vymazat
  4. Neznám tenhle produkt...ale líbí se mi tvůj pozitivní přístup do nového týdne :)!! Držím palce ve škole:)

    OdpovědětVymazat
  5. nejako veľmi sa mi zapáčil o.O :D

    OdpovědětVymazat
  6. ted ho mají v DM spolu s make-upem True Match který asi chci, za 350,- tak přemýšlím, že to vezmu, problém je, že mám pleť spíš mastnější (a aknózní) tak se bojím, že mi nesedne. Zatím mi všechny pudry dělaly vrstvy a to nesnáším, protože se vždy snažím o 80% přirozený efekt :D asi ho prubnu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)