Lush: Lemony Flutter

pátek, dubna 12, 2013

Krásné páteční (už?) ráno :-) Týden uběhl jako voda, prezentaci mám úspěšně za sebou a není tedy čas na nic jiného než nový článek. Tentokrát se podíváme na zoubek máslíčku na nehtovou kůžičku Lemony Flutter od Lush, která byla součástí (únorového?) Senzaboxu. 
Hned na úvod se vám musím přiznat, že málokterý produkt z boxíku opravdu využívám (opomenu-li mazátka na pusu, řasenky a dekorativní kosmetiku v globálu) a nechávám si je na cesty, protože praktické cestovní balení se vždycky hodí. Lemony flutter jsem ovšem musela vyzkoušet hned, Lush je famózně proslavená značka, od které jsem zkusila jen peeling na rty, takže mi bylo hned jasné, že testování nesmím nechat náhodě. 


Na webu Lushe se píše následující: Citrónová kašička na nehtová lůžka. "Citrón vám rozjasní nehty a v téhle směsi s levandulí, heřmánkem a měsíčkem vám navíc i změkčí kůži kdekoli na těle. Tak se vrhněte na kolena, paty, lokty a nezapomeňte na kůžičku kolem nehtů."
Senzabox nás podaroval 10 ml, na internetu seženete 50 ml balení za 285 Kč. Už tady bych ráda připomněla, že to nějak nechápu. Netuším, jestli máte s tímto výrobkem zkušenosti, ale já se s tím mažu měsíc (zhruba jednou týdně, pokud nezapomenu) a nejsem zdaleka ještě ani v půlce balení. Na jak dlouho by mi pak vydrželo to 50 ml, zvláště, když se Lush produkty musí spotřebovávat bleskovou rychlostí? To mi tedy hlava nebere. 


Pro ty z vás, které zajímá složení výrobku, naleznete ho zde. Jak již sám název napovídá, jedná se tedy o máslíčko na nehtovou kůžičku. Specifikovala bych to jako hodně tuhé máslíčko, které po kontaktu s prsty a jejich teplotou taje a umožní vám tak následné rozetření. Produkt je to opravdu krásně máslový, rozetřete ho jedním tahem. Vzhledem k tomu, že máslíčko je citrónové, připravte se i na celkem výraznou vůni citrónu. Při prvním použití mě překvapila, ale postupem času jsem si na ní zvykla a teď si ji už užívám. 


Lemony Flutter opravdu dělá to, co výrobce slibuje: zachrání i ty nejsušší místečka, o kterých jste si mysleli, že je snad už nezachráníte. Z práce mám ruce poměrně zničené, takže najít něco, co jim uleví a ještě je krásně zjemní, je paráda. Účinky jsem pozorovala od aplikace až do druhého dne (případně řádného rochnění ve vaně) a věřím tomu, že když se budete mazat od rána do večera, budete mít ručky jak dětskou prdýlku. Opravdu, vážně, funguje to!   
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Něco takovýho bych potřebovala :)!

    OdpovědětVymazat
  2. fajn vec, ja používam hojivý zázrak ;) robí dobrú službičku ;)

    OdpovědětVymazat
  3. A to jsi si stěžovala, jak je ten vzorek malý. :-D taky mě ta věc láká, ale chtěla bych toho z Lush tolik, že to musím brát postupně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tjn, nevěřila sem, co takové malé balení dokáže

      Vymazat
  4. Právě něco takového bych zrovna potřebovala..ruce mám v pohodě, ale právě ty místa okolo nehtu ani ne.. :(. Díky za typ :). Možná do toho půjdu a překousnu i fakt, že jde o Lush, který mi většinou spíš smrdí :)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. citronová vůně je opravdu výrazná, takže doporučuji předem očuchat

      Vymazat
  5. Já jsem žádný efekt kolem nehtů nezaregistrovala, mám to pořád stejné ale na suché lokty je tahle věc super. Jenom bych asi opravdu trošku snížila tu parfemaci, je to šíleně moc aromatické a to mám různé voňavé věci opravdu ráda... Jinak s tebou musím souhlasit, že velké balení se určitě nestihne vypotřebovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měli by na tom zapracovat a nabízet i mini baleníčka

      Vymazat
  6. Musím ho zkusit ty jo :) ! Vypadá opravdu pěkně a ta citrńová vůněě..hmmm

    OdpovědětVymazat
  7. Lush zboznuju, vzdycky kdyz jdu do jejich obchudku to je raj, nemuzu se nabazit jak to tam voní:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)