Maybelline Color Whispers v ČR ... ?

čtvrtek, dubna 04, 2013

Krásné čtvrteční ráno! Nejednou jsem vám na blogu psala o Color Whispers od Maybelline, které milují všechny bloggerky na světě a které prostě jednoduše musíte mít! Jaké bylo mé nadšení, když Maybelline konečně prozradil, že budou uvedeny k nám na trh a můžeme se těšit rovnou na dvanáct odstínů (z 20ti, které se prodávají za hranicemi). Takže jsem pochopitelně nelenila, progůglila všechny blogy a vybrala si barvy, které nutně potřebuji a trpělivě čekala na 1. duben, kdy měli být Whispersky oficiálně uvedeny na náš trh. 


29. dubna vyšel leták Rossmann, který anoncoval ke každé zakoupené Whispersce řasenku zdarma. Cena Color Whisper byla 139 (+řasenka za 119 zdarma) a přiznám se, že to byl první fakt, který mě dost zarazil. Nejlevněji lze totiž tyto pigmentované balzámy sehnat ve Walmartu za 5.99 (takže logicky, když si vynásobíte 6 dolarů cca 20 korunou dostali byste na cenu 120 a že by za přepravu atd. chtěli pouze 20 korun?). Navýšení se mi zdálo bezmála podivné, ale řekla jsem si "no co" třeba někdo konečně pochopil, že i v naší zemičce se vyplatí prodávat kosmetiku nepředraženou a že to zákaznice opravdu dokážou ocenit. 


Pak ovšem Rendy psala na FB, že balení je stejné, jako jakákoliv jiná Maybelline rtěnka a že se jí vůbec nezdají. Upřímně mě to překvapilo, ale rozhodla jsem se vše vyzkoušet na vlastní oči a tak jsem se hned v úterý do Rossmannu vydala na prohlídku. Speciální stojan s Whisperskami si trůnil uprostřed obrovského displeje Maybelline, rychle jsem je přepočítala (bylo jich 8 variací - ne 12), ale tak, třeba Dm nabídne více možností. A opravdu, ten perfektní design, nad kterým nejedno srdce kosmetické "úchylačky" zaplesá, nikde! No co to jako je? Maybelline nám prostě pastvu pro oko nepřinesl, njn, taky by cena musela být třeba 169, že? To mě opravdu naštvalo! Dalším detailem je fakt, že ta spodní samolepka tam sedí tak naprosto blbě, jako by jí tam lepila blbě stařenka v továrně. Nezlobte se na mě, ale takhle se prezentuje nejprodávanější kosmetická značka světa s miliardovými příjmy? 


Další významný fakt, který bych ráda zmínila je, že ke Color Whispers nejsou testery! Opravdu! To už máme fail číslo 3. Neskutečné. Takže pochopitelně všechny byli oblemcané až hrůza, takže jsem si od slečny prodavačky pěkně nechala vytáhnout novou ze skladu. Šetříme, šetříme, takže nedodáme testery. Fakt děkujeme, Maybelline. :-) On už jenom ten fakt, že k nim musí dávat zadarmo řasenku, aby si je někdo vůbec koupil je opravdu zoufalý, ale nedat ani testery, to je vrchol. 


Ale abych nebyla jen negativní. Whispersky jsem pochopitelně musela vyzkoušet a tak jsem sáhla po odstínu 310 Mad for Magenta (nechápu, proč máme jiné číslování, že by další náznak "podvodu"?). Původně jsem si vybrala 6 odstínů, dva z nich vůbec nemáme a další jsou světlé, takže mi pro testování přišel vhodnější tmavší, abych viděla co se s barvou děje. Americké youtuberky vypráví o dvouhodinové intenzivní barvě a dalších hodinách barevného nádechu. Já vám tedy řeknu, že barva na mých rtech zůstala intenzivní (tak jak vidíte na obrázku) zhruba 45 minut a dále pak barevně zabarvené rty 2 hodiny (že by zase šetření?). Velikánským plusem je to, že jsou to opravdu balzámy, rty nevysušují a tak nemusíte aplikovat pořád znovu a znovu. Na rtech mi netvoří mastný film, ani nezvýrazňují suchá místa. Mají jemnou parfemaci, kterou ovšem po nanesení neucítíte. Nejsou ani hutné, takže se je nemusíte přemáznout kdekoliv a kdykoliv, klidně bez zrcátka. Mad for Magenta je výrazná barva, která se perfektně hodí do (snad už) nadcházejícího léta. 


Takže abych to shrnula ...Doporučuji vám si Whispersky pořídit? Rozhodně ano! Koupím si je znovu já? Ano, ano, ano - nicméně ne v Česku! Raději si pořídím originál v zahraničním eshopu. 
Zklamal si mě Maybelline ...

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

36 úžasných komentářů

  1. Jéé ! :) Super !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak u nas treba testery jsou, i v ROssmanu i v DM:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to já tedy na tyhle rtěnky mám úplně jiný názor. Byla jsem ve dvou drogériích a v obou testery byly a balení se mi taky líbí, ten nápis mě nijak nezaujal. Zrovna včera jsem o tom psala na blogu.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, četla jsem. Mě ten nápis chybí, je peckovní :-(

      Vymazat
  4. Mě se mooc nelíbí :)) Znám lepší rtěnky :) A hlavně, jsou toho plné blogy..zase boom :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  5. Hezká recenze, ale u nás testery taky jsou... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. u nás testery taky jsou. jo a pochybuji, že k nám dorazila jiná verze kvůli šetření. protože naplnit to do jiného obalu, než jsou originály v americe, naopak stojí víc peněz než prostě použít standardní balení na celém světě stejné. to spíš někdo nějakou marketingovou studií prokázal, že v evropě nejsou na americké balení připravení. takže i v našich drogériích se samozřejmě prodává originál maybelline, přeci jenom verze pro různé kontinenty jsou naprosto běžnou praxí u spousty značek, vychází to právě z marketingových modelů světového trhu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak toho s tou studií bych nakopala, u mě prodává i obal a jak jsem z něho zklamaná, tak upřímně nemám chutˇtestovat ani obsah.

      Vymazat
    2. tak naštěstí tyhle whispers jdou dost mimo mě, takže mi to nevadí. jsem byla zklamaná z revlonu, tady si to zklamání rovnou ušetřím! ale jinak ty různé obaly nechápu, protože to samozřejmě maybelline stojí víc peněz, než kdyby vzali standardní obal a naplnili ho. takhle musí platit nový obal, musí platit tu studii, kde někdo přišel na to, že evropa má mít nový obal, musí platit toho designera, co to nakreslí ten nový obal. musí tomu udělat nový výrobní proces a postavit linku, aby tam nebyla na konci tiskárna... ale asi to mají někde spočítaný!

      Vymazat
    3. Tož Maybelline asi takový malý trh až tak neřeší a tady se na tom něčí kamarádi, kterým se to zadá pěkně namastí..nebo myslíš, že je to celá Evropa?

      Vymazat
    4. jakože já fakt nevím, až tak moc drogérkové značky nesleduji a tyhle whispers už vůbec. ale pochybuji, že tento obal máme jenom my v česku. (no a už vůbec se to podle mě tady nevyrábí, to bude spíš made in china, v té samé jedné továrně jen tam každé ponděli-čtvrtek jede linka s tiskárnou a každý pátek-neděle bez tiskárny... jako teď už fakt hádám, mohl by se někdo podívat a třeba je na tom made in uk nebo eu, co já vím)

      Vymazat
    5. A jo..no je to teda záhada, ale stejně mě to štve.

      Vymazat
    6. Nerozumím tomu, vůbec! Ale prostě je to humus a jsem naštvaná

      Vymazat
    7. Schválně jsem se podívala na obal a je tam Made in France.

      Vymazat
  7. Eh? To je teda sakra divný... a já si říkala, že mně v drogérce zaujmout tím velkým nápisem na obalu a klidně bych si je spletla se rtěnkou...Docela zklamání, že se takto prezentují...
    http://mademoiselleeem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. U nás v DM jsou testery taky:) a přesně tenhle odstín jsem si včera koupila a jsem z něj nadšená, ani mě nějak neštve ten obal, jde přece o to, co je uvnitř . Splnilo to mé očekávání :) Určitě zaběhnu i pro další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to prostě strašlivě štve. Těšila jsem se na super obal. Jasně, jde o to, co je uvnitř, ale obal prodává také a to dost.

      Vymazat
  9. v Praze jsem taky na testery nenarazila, ale samozřejmě většina barev byla už roznimraná :/ fakt bych těm blbkám, co to dělají jednu švihla. Každopádně s tím obalem mě to pěkně namíchlo a vysvětlení Maybelline u nich na facebooku mi přijde fakt trapný. Jakože sjednocují portfolio, aby vypadaly všechny rtěnky stejně. WTF? Slyšely už někdy o tom, že obal prodává? Četly jediný blog, kde se básní i o tom obale, který je právě odlišuje od ostatních rtěnek? Mě tohle štve prostě...Ale jejich mínus, holky si to budou kupovat ze zahraničí, aby měly ten samý, o kterém básní zahraniční blogerky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, také si je raději koupím na zahraničním ehopu, abych měla produkt se vším všudy.

      Vymazat
  10. No, tak jsem asi jediná, která tuto novinku ještě nevyzkoušela...a docela váhám.
    Podle mě se na výrobcích dovážených do ČR opravdu šetří....s jídlem to tak je určitě, tak proč by to tak nemohlo být i s kosmetikou....Několikrát už jsem se setkala s tím, že jeden a ten samý výrobek, zakoupený v ČR a druhý v zahraničí, se kvalitou značně lišil...

    OdpovědětVymazat
  11. Achjo, já furt nevím, jestli je pořídit nebo ne :D. Viděla jsem je v DM a myslím, že měli víc odstínů jak osm, ale nejsem si jistá :).

    OdpovědětVymazat
  12. Koupila jsem si Petal rebel v Rossmannu (naštěstí tam byly tester), ale řasenky byly pryč, tak mi prodavačka napsala na paragon, že jsem ji nedostala a mám si tam s tím přijít a dají mi jí, což mě potěšilo, už jsem si myslela že ji nedostanu.
    Jinak k Whisperům-to balení mě strašně zklamalo. Je to sice detail, ale sakra proč? A jak píšeš v článku, že nevydrží a američankám jo, tak myslíš že u nás je jako i jiné složení? Možná je to blbost, já nevim :D.
    Každopádně jsem s ním jinak spokojená, líbí se mi ta konzistence, že neubývá tak rychle jako Lip butters. A docela mi na rtech řekla bych vydrží a Petal rebel je pěkná barvička. Ještě minimálně jeden odstín si pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a taky mi ten můj českej Petal rebel přijde o dost tmavší než petal rebel americkej..je to možný? :D
      (promiň, že ti tu tak spamuju)

      Vymazat
    2. Složení snad jiné nebude, nebo takhle, na amerických webech se o něm nedočteš, takže těžko soudit.
      Co se týče barev nevím, přece jen foto je něco jiného než reál

      Vymazat
  13. Je pravda, že je toho teď plná blogosféra. Což mě trochu odrazuje od nákupu :)..

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherná barva na ruce, na rtech se mi zase tolik nelíbí. Jsem spíš na větší pigmentaci.

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Taky jsem se nad tim pozastavila, ale stejne to bylo i po ivedeni klasicky Color Sensational...odstiny naprosto neodpovidaly US verzi a ty svetlejsi odstiny byly jak z 80. let...jediny, ktery se mi libil byl Pink Brown a tim to haslo. Pritom v US bylo tolik krasnych odstinu jako Born with it, Pink please, Cinnamon Kiss atd. Ja jsem si v US poridila jednu CW na zkousku a byla jsem nadsena natolik, ze pribyly dalsi 3. A design evropske verze je dalsi velke zklamani=( Aspon, ze ta cena neni nijak vysoka ve srovnani s US...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, máš naprostou pravdu a nelze jinak, než souhlasit. Šťastné ty z vás, které mají možnost v USA nakupovat. Maybelline zlobí!

      Vymazat
  16. Měla jsem štěstí. Testery byly. Jenže už neměli řasenky zdarma, což mě trochu zarazilo... Měli jich naskladnit více. Balení neřeším, trochu mě štve výdrž.

    OdpovědětVymazat
  17. Já bohužel z toho nejsem vůbec nadšená, testery nebyly, zalézá do vrásek..už nikdy více asi..

    Zvu tě k sobě na giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  18. Asi se bez nich obejdu, mám ještě rtěnek hodně na spotřebování.

    Dovoluji si Tě pozvat ke mně na blogsale:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/04/obnovena-blogsale.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)