MUA Pearl Eye shadow: odstíny 28 a 30

úterý, dubna 30, 2013

Ahojky! Dnes tu máme úterý, 30.4., což znamená, že jsou Čarodějnice :D Takže jsem si asi měla připravit nějaké hodně bláznivé líčení. Já se ovšem místo rozjímání nad ohněm a opékáním vuřtíků budu smažit tak akorát v práci, takže bohužel i tato část roku mi uteče mezi prsty. Dnes se tedy místo strojení na čarodějnický bál podíváme na stíny od MUA.


Když se řekne MUA, naprostá většina z vás si určitě vybaví především Undressed a Heaven on Earth paletky, popřípadě tvářenky či set na obočí. MUA ovšem vyrábí i samostatné mono stíny a to hned ve dvou variantách. Vybírat můžete mezi matnými stíny a stíny s perleťovým finishem, na které se dnes podíváme. 


Přesně tak, jak se dočtete z obalu: stíny obsahují 2g produktu a obsahují bůh ví co :D nicméně, kdyby vás to extra zajímalo, můžete si to v klidu přečíst, MUA nic neskrývá.  Ani to, že stíny byly vyrobeny v PRC, což mě tedy štve. Nicméně, kdyby je vyrobily v Anglii, cena by rozhodně nebyla 1 libru. Jak vidíte, já mám dva odstíny a to konkrétně č 30 a číslo 28. MUA stíny nijak nepojmenovává, pouze čísluje. Hledáte-li tedy swatche na internetu, orientujte se pomocí čísel. Pokud se nepletu kolekce těchto stínů obsahuje 23 barevných variant. Stíny ovšem nejsou číslované kus od kusu, ale čísla přeskakují, dávejte si pozor :-)


Struktura stínů je neuvěřitelně máslová. Stačí povrch jemně přejet a okamžitě získáte hutnou, silnou, krásně pigmentovanou vrstvu. Zapracovat by snad MUA mohla jen na tom, jak jednotlivé částečky stínů sedí k sobě dohromady, tzn. občas mají stíny tendenci opadávat, protože k sobě zcela nepřilnou. To ovšem nijak nezabraňuje aplikaci, která je snadná tak, jak jste zvyklé. MUA dokonce na svých stránkách uvádí, že se světlé stíny dají použít místo tvářenky, což si tedy ovšem moc představit neumím :D


Za sebe můžu s čestným svědomím prohlásit, že stíny na očku vydrží celý den, pravda, s troškou opadávání při aplikaci, což jsem ovšem ochotna unést přes srdce :D balení je jednoduché, ale praktické. Zálusk mám minimálně ještě na odstíny zelené. Nemůžu jinak, než vám stíny doporučit.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Třicítku mám taky a zbožňuji ji. Je to krásná výrazná třpytivá zlatá. A ta konzistence, báječná. :-) MUA stíny umí, narozdíl třeba od rtěnek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelze než souhlasit. Rtěnky jsou opravdu tragické

      Vymazat
  2. Díky za typ! Vypadají úžasně!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za typ! Vypadají úžasně!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty se tak třpytí :). Nenapadlo mě, že na dnešní počet to chce trochu odvážnější make - up, ale pravda :)..už se těším až si u ohně udělám to kouřové líčení :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)