Poznej mě: The Beauty Blogger TAG

čtvrtek, dubna 18, 2013

Krásné čtvrteční ráno, dnes si máme užívat posledního slunečného dne, ať koukám na jakoukoli předpověď počasí, všude říkají, že nás opět čeká prudké ochlazení. Ach jo :-( 
Nicméně, na dnes jsem si pro vás připravila odlehčení v podobě Beauty Blogger TAG, který jsem si nedávno přečetla u EmilyNoel. Netuším jak vy, ale já si tyhle typy článků vždy moc ráda přečtu. Předesílám, že je to záležitost docela dlouhá, ale snad vás bude bavit. Pár otázek, které byli jaksi k mé osobě nepatřičné, jsem si dovolila vyhodit. 

1. Jsou tvé vlasy od přírody rovné nebo vlnité? 
Hned tuto první otázku mi na blogu pokládáte celkem často. Od přírody mám vlasy vlnité a protože jak všichni víme, kdo co nemá, to chce, tak i já se snažím své vlasy donutit k poslušnosti a rovnám je jak jen to jde. Pravda, pokud na to mám čas a náladu. 

2.  Barvíš si vlasy a jak často chodíš ke kadeřníkovi? 
Vlasy si nebarvím. Období, kdy jsem chtěla být blonďatá Verča a ne hnědovlasá Káťa mě přešlo po tom, co mi mamka ve dvanácti odbarvila na hlavě pár proužků a já poznala, že má přirozená barva je pro mě také tou nejlepší. A budete se asi divit, ale nejsem z těch slečen, co mají každých 6 týdnů sjednanou návštěvu u kadeřníka. Tam zamířím pouze v případě, že už nevidím přes ofinu, takže bych to tipla tak na 4-5 měsíců. 

3. Nosíš ten samý účes každý den, nebo si s vlasy vyhraješ? 
Jestli že se za změnu účesu dají považovat rozpuštěné vlasy, vlasy v culíku, vlasy v copu a vlasy v drdolu, pak jsem v práci s vlasy zručná a mám každý den jiný účes :D

4. Lakuješ si nehty na nohou jen v létě, nebo i v zimě? 
Abych řekla pravdu, nehty na nohou si maluji dle nálady, ne dle počasí venku. Pochopitelně, sandálky vás k perfektní pedikúře tak nějak nutí, ale nenalakované pěstěné nehty vypadají také dobře. 

5. Jak dlouho ti ráno trvá, než se nalíčíš? 
Na rozdíl od vlasů si na makeupu záležet nechám, takže bych řekla že denní makeup normálně do školy a na takový pracovní den zvládnu se vším všudy za 20-25 minut. Pochopitelně, kdyby hořelo, tak to zvládnu i za pět, ale ...

6. Líčíš první oči nebo používáš makeup? 
Naprosto vždy začínám pletí. Obráceně postupuji pouze při večerním líčení, kdy používám třpytivé stíny. 

7. Sbíráš makeup, nebo kupuješ jen to, co potřebuješ? 
Jak říká moje mamka: tolik krámů žádná ženská nepotřebuje! No a pak jde a používá co může. Ano, mám variace všech druhů makeupu, ale neřekla bych, že toho mám vyloženě mnohem víc, než potřebuji. Nebo asi takhle, s jednou řasenkou a třemi laky zřejmě blog o kosmetice psát nebudete. :D 

8. Jak často nosíš umělé řasy? 
Vůbec! Poprvé jsem je měla letos na plese, který byl stylizován do třicátých let. Byl to děs a mor! 

9. Líčíš se každý den? 
Ano. Cítím se pak lépe a nevidím v tom problém. Když už nepoužiji makeup, rozhodně mě potkáte minimálně se stíny a řasenkou. 

10. Líčíš se i v případě, kdy jsi celý den doma s rodinou? 
Že bych tedy byla celý den doma se mi snad nikdy nestalo, vyjma dní, kdy jsem nemocná a to pak ne. Jestli se počítají například Vánoce/Velikonoce, kdy čas trávíte výhradně s rodinou, pak ano. 

11. Vyšla bys někdy z domu bez makeupu? 
Ano, vynést koš :D Ne, opravdu, kdyby nebylo zbytí tak ano, ale doba, kdy jsem ještě tak před třemi roky chodila úplně běžně nenamalovaná, je ta tam. 

12. Kolik drahých výrobků vlastníš? 
Nikdy jsem to nepočítala, ale myslím že by mi stačily prsty na obou rukách. Z dražších značek mám především Too Faced, Urban Decay, Benefit a Make Up Forever. 

13. Plánuješ si denně oblečení? 
Vůbec ne! Toužím být jednou z těch, které umí svůj šatník dotáhnout do posledního konce a vypadat každý den jak ze žurnálu. Vrcholem mého vkusu jsou většinou džíny s tričkem/mikinou/svetrem a tím končím. 

14. Jak často střídáš kabelky. 
Nejsem kabelkový maniak. Doma mám snad 4-5 kousků, které tedy ladím pokud možno s vrškem popřípadě botami, které mám na sobě. Nejvyužívanější jsou pochopitelně ty neutrální barvičky + školní. 

15. Kdy vstáváš a v kolik chodíš spát? 
Během týdne vstávám podle toho, od kolika mám školu. Když od 8, pak vstávám v půl sedmé a postupně se to posouvá dle toho, od kolika mám jednotlivé hodiny. O víkendu jsem vždy spala tak do 10, ale od té doby, co máme Jacka a ten vyžaduje pravidelné venčení bych to popsala asi následovně: v 6 se vykopat z postele na venčení, rychle domů, snažit se do osmi usnout a pak nemilostně vstávat. Během týdne chodím spát mezi 23-00 hodinou a o víkendu pochopitelně jak kdy. 

16. Jak často/kdy cvičíš? 
Snažím se jít poctivě alespoň 3-4 týdně zacvičit, ale pochopitelně ne vždy to vyjde. 

17. Pravák/Levák
Pravák

18. Jak jsi vysoká? 
175 cm

19. Kolika mluvíš jazyky? 
Plynně anglicky a německy. Dříve jsem se učila ještě francouzsky, něco zbylo, ale moc toho už tedy není. 

20. Kolik máš zvířat? 
Doma u rodičů máme morče. S přítelem jsme si pořídili Jacka a ještě další morče. Tudíž 3.

21. Čteš komentáře na blogu? 
Jasnačka! Všechny do jednoho a moc mě těší!

22. Vedeš si záznamy o produktech, které chceš vyzkoušet? 
Ano, nemám sice žádný seznam, ale paměť mi slouží více než dobře a věřte, že pomyslných položek na seznamu je opravdu více než dost. 

23. Jak jsi přišla na název svého blogu? 
InnerBeauty-vnitřní krása. Aneb i když makeup zmůže hodně, nejvíc stejně záleží na nitru člověka. Ostatně, podívejte se na video níže.


Snad se vám TAG líbil. Přeji krásný den. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

17 úžasných komentářů

  1. Moc se mi líbil, strašně ráda alespoň takhle z části poznávám blogerky! :)*

    OdpovědětVymazat
  2. Moc mě baví číst tvůj blog :) ale nechápu jak se ti vždy při líčení hnedymi stíny povede tak dokonalý ... Prostě tak to umíš jen ty ;) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a neudělala bys někdy video? :) bylo by to fakt super !! počasí už je fajn tak jen do toho :D

      Vymazat
    2. Určitě, jestli ti jde o nějaké konkrétní líčení, tak stačí napsat, kde jsem ten look měla a rozhodně není problém ho přetvořit :-)

      Vymazat
    3. Tak takový ten co máš i na fotce :) jednoduše ten každodenní :)

      Vymazat
  3. Super :-)
    mohu si s dovolenim pujcit otazky ? ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý tag, vidím ho poprvé, asi ho také sepíšu :).

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem četla a podobné tagy mě baví :) Asi se na něj taky vrhnu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle se mi líbí :.). Možná si tu na svůj blog vypůjčím :). Umělé řasy jsou vážně mor, ale pak to vypadá hezky :). Nejvíc se mi líbila tvá poslední odpověď ;).

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý TAG. Asi si ho půjčím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký tag a hezké odpovědi, Máme stejný přístup k účesům :). A můj tag je tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/04/dalsi-retezovy-clanek-poznej-me-bliz.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)