Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain

pátek, dubna 19, 2013

Krásné páteční ráno, jelikož tu konečně máme tu pravé jaro, snažím se blog oživit co nejvíce barvičkami. Co jiného snad láká k zářivému líčení více, než sluníčko? Nic! Po článku o výrazných rtěnkách tu dnes pro vás mám článek o trošku jiných produktech, i když jde opět o vychytávky na rty. Dnes se totiž konečně podíváme na zoubek dlouho slibovaným Balm Stainům od Revlonu. 


Všemožná mazátka na pusu se v poslední době stávají fenoménem a přijde mi, že klasické rtěnky tak nějak ustupují do pozadí. To máme whispersky, balm stainy, lip stainy, lip butters, chubby sticky. Každý si vybere to pravé pro sebe. Nicméně, balm stainy od Revlonu u nás pochopitelně v kamenných obchodech neseženete, musíte se porozhlédnou po internetových obchodech. Já mám ty své od Káji

Konzistencí jsou tedy balm stainy jakoby "pastelky na pusu" jak s oblibou říká moje malá sestřička (Káťo, kde máš ty pastelky na pusu, chci být krásná :-) to u nás je slyšet celkem často. Jinak dle názvu si snadno odvodíte, že se jedná o křížence mezi balzámem a stainem. Tedy, vaše rty by neměly být po aplikaci vysušené a barva by na nich měla zůstat přinejmenším celý den. 


Budete se asi divit, ale Revlon je jednou z mála firem, která drží slovo. Tento Balm stain se totiž opravdu aplikuje lehce jako balzám (není ovšem mastný) a výdrž má naprosto neuvěřitelnou (samotná výrazná-lesklá barva po první aplikaci mizí zhruba po 4 hodinách, nicméně na rtech si udržíte zabarvení až do večera). Barva se do rtů vpije a nechce dolů ani večer při odličování. Tvar obrovské pastelky usnadňuje aplikaci a to především hodíte li si jí na cesty do kabelky. Tužky jsou ne-ořezávací, z balení se vytáčejí. 

Slyšela jsem několik "stížností" na měnící se barvu. Ano, pokud rty přetřete jemně, barva nebude intenzivní. Pokud naopak přitlačíte, dosáhnete pořádně křiklavé barvy. Aby byla recenze kompletní, nesmím opomenout to, že tyto stainy mají opravdu výraznou mentolovou parfemaci, která by mohla někomu vadit. 


Odstíny se mi bohužel nepodařilo perfektně nafotit na rtech a proto přikládám fota z internetu. 

Odstín Honey
http://www.allurabeauty.com/wp-content/uploads/2012/06/Revlon-Just-Bitten-Kissable-Balm-Stain-in-Honey-Applied.jpg

Odstín Charm

http://www.allurabeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/Revlon-Just-Bitten-Kissable-Balm-Stain-in-Charm-Applied.jpg

Odstín SweetHeart

http://www.allurabeauty.com/wp-content/uploads/2012/06/1024x568xRevlon-Just-Bitten-Kissable-Balm-Stain-in-Sweetheart-Applied.jpg.pagespeed.ic.5GFBVaXpuw.jpg

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Ať už je Kája naskladní, chci být krásná! :D Sestřiččnina hláška nemá chybu :) Nejvíc se mi líbí odstín Honey.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají krásně... taky bych je chtěla vyzkoušet... z Chubby stickama od Clinique ale moc spokojená nejsem...a slyšela jsem, že tyhle jsou lepší...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s Chubby nemám zase zkušenost já, přijde mi za ně celkem vysoká cena :-(

      Vymazat
  3. Ja je miluju a nejradsi bych vsechny! :P

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, odstín Sweetheart je úžasný :). Připomíná mi to Chubby Sticky..ale žádnou tuhle pastelku doma zatím nemám :).

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tuhle recenzi, taky jsem si tyhle potvůrky u Plum prohlížela a furt nevěděla, jestli je mám koupit - jestli za to stojí. Zdá se, že ano :-) Líbí se mi odstín Honey.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem do nich zamilovaná a ještě je ani nemám doma :D. Doufám, že na léto seženu nějakou brigádu, ráda bych velkou částku investovala právě do značky Revlon :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Revlon je vynikající. Škoda, že u nás nemá své oficiální zastoupení :-(

      Vymazat
  7. Ahoj, asi budu muset jít na blogo odvykačku. Tvůj článek mě tak krásně zlákal, že jsem objednala u Plum hned poslední chubby balm skladem (odst Smitten) a protože jsem právě ve fázi intenzivního hledání náhrady za chemické makeupy a BB, tak jsem rovnou vzala na zkoušku i Physician´s formula tónovák =) díky za tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač! Já bych blogy zakázala hned :D jak má pak člověk šetřit? :D

      Vymazat
  8. vypadají skvěle, ale jakmile něco voní po mentolu, je to pro mě konečná :(. Vůni mentolu fakt nemusím

    OdpovědětVymazat
  9. Ten třetí vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)