SuperCurlacious

středa, dubna 03, 2013

Krásný den! Dnes pro vás mám netradiční recenzi na značku Avon a to konkrétně na jejich Super Curlacious řasenku, kterou poslední dobou podrobuji nejrůznějším zkouškám. 
Nevím jak u vás, ale alespoň mě značka Avon provázela především teenagerovskými léty a jak jsem kosmetickým světem čím dál tím víc postupovala, opouštěla mě i tato značka. Když jsem ovšem v jednom z katalogů viděla tuhle krásku, rozhodla jsem se, že jí musím mít!


Nebude zřejmě překvapením, že mě zaujala především díky skvělému retro obalu, který se opravdu, ale opravdu povedl. Naprosto vybočuje z "avoňáckých" černých obalů a přímo vybízí k tomu, abyste jí zařadili do své kosmetické sbírky. Růžové písmo na obalu kontrastuje a upozorňuje na slovíčko Curl v názvu. Samotný obal je pak celý bílý. Dozvíte se z něj pouze to, že řasenka obsahuje 7 ml produktu a že byla vyrobena v Polsku. 


Jak již sám název napovídá, řasenka má především za úkol řasy natočit, než cokoli jiného a také tomu odpovídá tvar kartáčku. Ten je pěkně zahnutý a přesně padne ke tvaru oka i řas samotných. Kartáček obsahuje hromadu krátkých štětinek, umělých, jak jinak. Postrádám je však na samém vrcholu. Chválím ovšem za perfektní ohebnost.


Formula řasenky je přesně tak akorát, nemám ráda, když je moc "morká". Řasenka nijak neštípe v očkách a řasy opravdu perfektně natočí. Pokud tedy po natočených řasách toužíte, rozhodně bych se jí nebála vyzkoušet (stojí snad kolem 100 korun a to v dnešní době není nic). Dodá vám i délku, pokud ovšem toužíte po hustých řasách mrkací panenky, budete muset kupovat jinde. Super Curlacious vám zařídí jemný, každodenní look. 


Dokonalého efektu dosáhnete s pomocí dvou vrstev. Zkoušela jsem i tři, ale to už bylo na řasenku i řasy přeci jen moc velké sousto a místo krásně natočených řas jsem je měla akorát tak slepené a žmolkovité. Řasenka s přehledem obstála celodenní nošení bez opadávání. 


Nebála bych se jí udělit 8/10 a rozhodně bych jí nezatracovala. I když jsem přesvědčená o tom, že se k ní zřejmě v záplavě řasenek, které nám trh nabízí zřejmě nevrátím.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

  1. I do not even know how I ended up here, but I thought this
    post was great. I do not know who you are but definitely you are going to
    a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

    Feel free to surf to my blog post problems getting pregnant

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)