Zelená je tráva, senzabox je fajn!

pátek, dubna 26, 2013

Krásné ráno milé dámy, opět se nachyluje konec měsíce a tak nelze jinak, než se podívat pod pokličku Senzaboxíku, který mě včera čekal na místní poště. Těšila jsem se jak malá, už jen pro to, že jsem se ho rozhodla předplatit a tušila jsem tedy, že mě čeká překvapení v podobě dárku pro předplatitelky. 


Tento měsíc se povedl peckovní zelený obal, který jsem z nepochopitelných důvodů prostě nenafotila :D Ale tak, viděli jste ho již na "seznaboxáckých blozích", takže o nic nepřicházíte. Uvítala jsem i menší počet letáků, i když s těmi se sezna vždy krotil. Co mě potěšilo hned, bylo balení Idealie od Vichy, která okamžitě putovala k mamce, je to její nejoblíbenější řada kosmetiky vůbec, a balení, které dostala kde dni žen se už zdárně blížilo ke konci, takže to nové přišlo jak na zavolanou. Překvapila mě přítomnost Rexony, přiznám se, že jsem o jejich novém deodorantu vůbec neslyšela a vzhledem k tomu, že patřím mezi ty z nás, kteří s nadměrným pocením bojují, vyzkouším tuto novinku více než ráda. Šampon a maska na vlasy jsou u boxu už tak nějak stálicí a nepamatuji snad ani jeden, kde by takovýto produkt chyběl. Wella je sázka na jistotu a věřím tomu, že produkty budou hit. To ovšem zjistím až v budoucnu na cestách, plácat mini balení doma mi přijde škoda. Dalšími produkty byly vzorečky BB krémů a to rovnou těch asijských. BB mánie mě tak nějak nechytla, ale kdo ví, třeba po vyzkoušení těchto zázraků změním názor. Ke krému na ruce a nohy od Ziaji se vyjadřovat ani nechci. Tahle značka se mi prostě hnusí a nemám potřebu od nich cokoli zkoušet. Krém nechci nikterak odsuzovat, ale prostě ho pošlu dál. Jako předplatitelce mi přišlo cestovní balení krémů YR, které bylo již v minulém balíčku. Je na suchou pleť, takže podaruji někoho na Vánoce, nebo tak prostě :D Nekosmetickým dárkem byl tentokrát vosk od Yankee Candle. Kdo blog sleduje tak ví, že Yankee miluji a tak nebude překvapením, že i tuto vůni již mám dávno za sebou a upřímně mě tedy naštvalo, když jsem u holek na blozích viděla, že chodily i svíčky z nové, limitované edice. No bohužel, to už ty dámy, co boxy balí pochopitelně vědět nemohli. :-(
Takže v globálu spokojená jsem, ale tak nějak mi přijde, že nebýt dárku za předplatné, v balíčku v podstatě nic moc nebylo. :D
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Ahoooooj, mám tvoje psaní moc ráda a těším se na tvoje komentáře. Wella je předražená značka, takže trochu nechápu, že píšeš, že to bude hit. A naopak Ziaja je za tu cenu super zboží. Svíčka je fajn. ALe jinak je lepší si ušetřit a koupit přece přesně to, co ti vyhovuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wella mi nepřijde předražená ani náhodou. Jejich šampony miluji, takže očekávám přinejmenším tak dobrou kvalitu, jako tu, na kterou jsem zvyklá. Ziaju prostě nemusím, to už ostatně píšu v článku.
      Děkuji moc za kompliment

      Vymazat
  2. Právě tenhle box je úplně první, který bych si i objednala a chtěa vážně všechno vyzkoušet. Po Ziaje se v obchodem bohužel slehla zem..Mimochodem Yankee candles taky miluji :)..škoda, že ti neposlali, kterou sis přála.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten deodorant od Rexony je boží. Koupila jsem si ho a absolutně nelituji. Taky trpím nadměrným pocením a toto je po dlouhé době, ne-li poprvé, produkt, který opravdu 100% funguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to se na něj hned vrhnu!

      Vymazat
    2. Taky jsem byla překvapená. Nanesla jsem ho podle návodu večer a pak pro jistotu ještě ráno a celý den žádný zápach, ani nepříjemný pocit. Skoro jsem pak večer brečela štěstím.

      Vymazat
  4. Pro mě byla tahle edice zklamáním. Na můj vkus je tam moc drogerkové chemie :-( Na druhou stranu mě potěšily BB krémky a Yankee, na kterých jsem trochu závislá. (viz. můj blog) Jinak musím říct, že si na chvíli dám od beauty boxů oddych.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)