Červnové střípky z mého života

pátek, června 14, 2013

Ahojky! Konečně tu máme pátek, konec pracovního týdne a můžeme se těšit na víkend. Tedy, ne že bych o víkendu nepracovala :D Doufám, že máte maturity a zkoušky již úspěšně za sebou a užíváte zasloužené volno. Mně čeká ještě zkouška z práva a upřímně řečeno, moc si na ní nefandím. Kdo si to má nalít do hlavy? Je to hrůza. Takže, jako vždy, dělám vše jiného, jen abych se nemusela učit a dnes vám přináším první ze série článků, které se čas od času na blogu budou objevovat. Tuto "sérii" jsem nazvala střípky z mého života a jednoduše s vámi budu sdílet to, co je v mém životě momentálně aktuální a co že jiného kromě blogu, učení a práce ve svém volném čase dělám. 
Doufám, že se vám články budou líbit. Ještě jednou vám přeji příjemný nadcházející víkend a jdeme na to. 


V první řadě se vám musím pochlubit, že jsem sehnala mini tripod na svůj telefon, abych konečně mohla točit kvalitní, sto let slibovaná videa bez toho, aniž by se objektiv klepal a nedokázal zaostřit. Už také šetřím na lepší fotoaparát, aby fotky dostaly tu pravou šťávu a na blogu se vám líbilo mnohem víc. Vůbec teď mám náladu na vylepšování a zkrášlování blogu, tak uvidíme, jak to celé vlastně dopadne. 


Vzhledem k tomu, že se stěhování do vlastního blíží mílovými kroky, tak trávím docela dost času na internetu vyhledáváním nejrůznějších věciček, kterými bych naše nové společné hnízdo vybavila. Většinou to dopadne tak, že na ebay najdu hromadu věcí, které  nutně |"potřebuji", na místo doplňků do domácnosti. Stejné to bylo i v případě těchto záložek do knížek, sešitů, diářů atd. No ale nekupte si 50 kusů roztomilosti za 30 Kč! To je přeci neskutečné! Ale abych nasbírala i nějaké body pro, než proti, na cestě je také několik obrazů, aromasvíčky a magnetky na ledničku! :D


Nabírala jsem hromadu kuponů od DM a šla tam utratit nemalou část výplaty (více v již tradičním článku o nákupech na konci měsíce). Střádat kupony se vyplatí, za tento nákup jsem tam nenechala ani 800 a to je za tuto hromadu věcí celkem dost! Nicméně, v DM mě také pěkně naštvali, protože jsem viděla super kupony L'oreal, které mi nepřišly! A to jsem tak moc chtěla ty krásné paletky stínů. 


Se stěhováním nastává i otázka stěhování kosmetiky a na to rozhodně potřebuji nové vybavení! Při poslední návštěve Ikei mi padli do oka úložné boxy Forhoja. V balení naleznete tři boxy, 2 malé a jeden velký s víkem (podrobný článek pak rozhodně proběhne po nastěhování, taková updated makeup collection, nebojte). Celý koncept je dost stabilní a masivní, těžké to bylo jak ... 3 boxy seženete za 449 Kč. 


Dostala se ke mně také toaletka od Essence, Hugs nad Kisses. Balení perfektně padne do kabelky, ale ta vůně je tak příšerně cukrová a žvýkačková! Vůbec nic pro mně. Když už jsem jí rozdělala, tak si jí nejspíše nechám, ale radím vám se jí vyhnout, jestli nejste na sladké vůně. 


Byla jsem slabá a propadla jsem Hakuro mánii. Článek je zatím v procesu testování a sbírání prvních informací, ale už teď vám můžu říct, že jestli se chystáte také propadnout, tak propadněte klidně velmi rychle. Naprostá většina štětců mě přímo okouzlila a za tu cenu, jsou opravdu parádní. 

Takže takhle si poslední dobou vedu :D 
Co vy a vaše radosti? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. SUper věcičky..a ta vůně..hags and kisses..já jí miluji :)) Mám už jen malý zbyteček a vůbec nevím, co budu dělat, až jí dopotřebuji..mě voní uplně nejvíc :):D Tak kdyby ses jí chtěla zbavit ..:)) Hlásím se

    Těšim se, až nám ukážeš své ombré :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klíďo mi napiš na mail adresu a já ti jí ráda pošlu :-)

      Vymazat
  2. Na Hakuro se taky chystám. Chci jim propadnout :D Toni&Guy je zatím nejlepší šampon, který jsem v drogérce našla. Těším se na tvůj názor :) Boxíky by se mi taky hodily, ale asi bych je neměla kam dát :-/

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Propadneš, to si buď jistá :-) a boxíků není nikdy dost!!

      Vymazat
  3. hmm štětce, taky bych si měla nějaké další pořídit. boxy jsou fajn, taky jsem se na ně dívala, ale vzala jsem jen takové košíčky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď mám právě také košíky, ale do nového jsem chtěla něco fajnovějšího

      Vymazat
  4. Týjo, tak ty kuponky L´oreal z DM mi taky nepřišly a to mi od nich chodí všechno.. =/ nojono, ale hezký článek =) jsem zvědavá, jestli tu bude zdokumentováno ombreování ;) (mitsuuko.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
  5. Juchu !! Takže bude video "my everyday makeup rutine? ":D už se těším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)