Colorama lesky na rty

úterý, června 11, 2013

Ahojky! Dnes pro vás mám další porci od Coloramy, tentokrát se podíváme na tři z jejich nových lesků, které minulý měsíc uvedli na trh. Stejně jako stíny, tak ani lesky pro vás dozajista nebudou žádnou novinkou, vzhledem k tomu, že Maybelline všem rozesílal naprosto totožné odstíny. Ovšem informací není nikdy dost a tak se pojďme podívat na to, co si o těchto novinkách myslím já. 

Na začátek snad jen poukáži na to, že v drogeriích si můžete vybrat mezi lesky v tubě se štětičkovým aplikátorem (5ml), či lesky které jsou balení v plastovém, menším balení, kde je plastový aplikátor rovnou zabudovaný. 


První lesk, kterému se podíváme na zoubek je je odstím 273, což je vyloženě baby pink barvička (realita je od fotky přeci jen trošku světlejší). Tento lesk mi opravdu výrazně připomíná lesk MNY v odstínu 170, což je mimochodem také odnož společnosti Maybelline. 
Tento lesk obsahuje jemné, stříbrné třpytky, které reagují na světlo jak divé a zachytit je byl tedy celkem dost velký oříšek. 
Musím říci, že lesky vůbec nepatří do rodinky lesků "natři mě a získáš trošku třpytu". Jsou totiž extrémně husté a dost pigmentované, což se u lesků, především těch levných, moc nevidí. Výdrž je obstojná, bez pití se dostanete i na 3 hodiny, což je u lesků v globálu opravdu dost.



Když mi lesky dorazily, okamžitě mě zaujal především tělový, hnědý odstín 475. Paradoxně mi jako jediný z uvedených na rtech vytváří "linky" i přesto, že ho aplikuji naprosto stejně jako všechny ostatní. Tento lesk neobsahuje žádné třpytky, pouze lehounký shimmer. Výdrž i konzistence je stejná jako u ostatních. Na rtech vám vytvoří celkem příjemnou vrstvu jemného lesku, který můžete použít za jakékoliv situace. Ovšem, musím nějak zapracovat na tom linkování. Nemáte nějaký tip? 



Teď se ovšem dostáváme k naprosté bombě a to krvavě rudému odstínu 377, kterého jsem se z počátku lekla. Zděšení mě ovšem přešlo po prvním nanesení na rty - do lesku jsem se přímo zamilovala! Pigmentace je extrémní, ale rtům dodá poctivou, šťavnatou barvu, naprosto ideální do nadcházejícího léta! Navíc, tento odstín neobsahuje žádné třpytky, ani shimmer, takže výsledný efekt je v podstatě jako extrémně hydratační rtěnka!



Abych to tedy shrnula ještě jednou: dostatečný výběr barev, příjemná konzistence, přiměřená výdrž, jemná lepivost. Lesky se neslévají, zůstanou přesně tam, kam jste je aplikovali, nezalézají do mimických vrásek. Tedy řeknu vám, že jsem z těchto lesků přímo nadšená! Jestli je ještě nemáte, doporučuji se po nějakém poohlédnout. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)