Garnier Moisture Match

čtvrtek, června 13, 2013

Krásné čtvrteční ráno. Včera jsem podnikla velkou cestu do Ikei, kde jsme vybírali nejrůznější serepetičky do bytu a myslela jsem, že mi upadnou nohy :D. Nicméně, vybrali jsme alespoň něco a to vám co nejdříve na blogu ukážu. Tím vás chci v podstatě poprosit o tipy na nejrůznější obchody, doplňky atd. :-) Děkuji. 
Dnes pro vás konečně mám recenzi na již tolik známé krémy od Garnier, o které jste také na blogu mohli soutěžit. Upřímně řečeno, se mi ani recenzi nechtělo psát, jelikož se objevily všude po internetu hned po týdnu, co krémy blogerkám dorazily domů. Nicméně, má "práce" to přeci jen je a proč vám budu upírat něco, co mě v podstatě baví?


Dva krémíky jsem rozdala a pro sebe jsem si nechala variantu pro suchou pleť a také tu na "osvěžení" pleti. Důvody jsou jednoduché: za prvé, když už nic, tak má pleť má občas tendenci se vysušovat a za druhé, krémů a všeljakých patlátek, které dokáží pleť po těžkém večeru oživit není nikdy dost. 
Za co rozhodně chválím je krásné balení. Líbí se mi, jak poslední dobou firmy obnovují své zaběhlé tvary a barvy a snaží se výrobkům dodat svěžest a nový look. Navíc tyto krémy jsou barevně odlišené a na první pohled a přečtení je jasné, jaký že typ bude vhodný pro vaši pleť. Perfektní je i samotné balení krémů - tubičkové aplikátory. Nemusíte si máčet prstíky v kalíškách, ale vytlačíte z tuby přesně tolik, kolik zrovna potřebujete. 
Cena krémů se pohybuje kolem 129 Kč, což je za 30 ml na drogérkové produkty ještě ta spodní hranice ceny. Pochopitelně, také můžete čekat na akce, kdy cena padá pod stokorunu. 


Garnier Moisture Match - Unavená pleť bez jasu
Pokud od tohoto "krému" čekáte klasickou, krémovou, konzistenci, tak jste na omylu. Toto je totiž jemně zakalený, řekla bych až perleťový gel, který má za úkol vaší pleť po ránu pořádně probudit. Všichni víte, že jsem skalním zastáncem citrusového tonika od Clean and Clear a tento krém voní naprosto totožně. Jako tisíce čerstvě rozkrojených pomerančů a grepů. 
Struktura gelu je hutnější, než můžete být u podobných přípravků zvyklé. Na druhou stranu se krém velice rychle do pleti vstřebá a pozor, očekávaný "fresh" účinek se opravdu dostaví. :-)
Co se týče mé "spolupráce" s tímto gelem v ranních hodinách, samotný mi na pleť nestačí a pokud jsem ho používala ve dny, kdy nebyla doma a šla jsem ven, musela jsem na něj minimálně použít ještě podkladovou bázi pod makeup, který by na gelu samotném, vůbec nevydržel. A světě div se, dobrá kombinace bylo  i použít tento gel a následně na něj nanést jeho modrého brášku. 

Garnier Moisture Match - Normální až suchá pleť
Tento krém rozhodně stojí za to, to přiznám bez mučení. Dokonce vážně uvažuji o tom, že ho vyměním za své oblíbené Skin Naturals krémy, které se mi v porovnání s tímto nezdají tak skvělé. 
Krém, ačkoliv určen pro suchou pleť není vůbec hutný, naopak, perfektně se nanáší a lehce k pleti přilne. Nevytváří mastný film, ani masku, ale pleť jemně a přirozeně hydratuje. Na fotce níže to není dostatečně vidět, ale krém samotný je zabarven lehce do světle modra (obsahuje totiž výtažek z modrého lotusu a tajný rostlinný elixír). Parfemace krému je jemně sofistikovaná, nic, co by vás praštilo do nosu a nemyslím si, že by zrovna někomu mohla vadit. 
Nemám snad jedinou věc, kterou bych mu vytkla a pokud máte normální až suchou pleť, rozhodně si ho pořiďte a já věřím, že nebudete litovat!


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Ten druhý pro normální až suchou vypadá dobře..Vždycky v drogérii kolem nich jdu a váhám, protože se musím přiznat, že se značkou Garnier obecně nemám nejlepší zkušenosti. Tak teď jsem na vážkách :)
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jejich krémy používám od nepaměti a vždy mi sedly jak ulité. Takže jsem těmito byla nadšená ještě víc :-)

      Vymazat
  2. Já nevím, mmě prostě tyhle krémy nějak vůbec nezaujaly, ale asi je to kvůli těm obalům nebo nevím. Ale jinak skvělý článek. Tipy na doplňky? Asi Ikea :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Ve vzorečku jsem vyzkoušela ten modrý a také jsem byla spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem měla v časáku 4 vzorky na vyzkoušení..takže vyzkouším a uvidím, který mi sedne nejlíp :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No super! Vše hezky v klidu vyzkoušet je nejlepší :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)