Hvězdičky od Gabrielky

úterý, června 04, 2013

Krásné úterní ráno :-) Zatím co si vy čtete tento článek, já již sedím na zkoušce z matematiky a lámu a lámu své mozkové závity a snažím se vypotit nejrůznější rovnice, grafy, determinanty a bůh ví co jiného. Tedy, doufám, že vy máte začátek dne mnohem lepší a radostnější, než já. 
Dnes jsem si pro vás připravila letmý pohled na mé nehtíky, které mé spolužačky obdivovali uplynulý týden. 
Laky Stars od Gabrielly Salvete není třeba představovat, po celé republice proběhla masivní kampaň, tisíce žen se do těchto pískových laků zamilovaly a v podstatě je vůbec nelze sehnat. 
Pokud blog sledujete nějakou tu dobu, víte moc dobře, že laková já zrovna nejsem. Nicméně, právě tento trend mě více než zaujal a tak jsem si tuto nádheru, alespoň v odstínu 02 Saphire pořídit prostě musela. 

P:S: Ptali jste se, jak to, že jsem je uhnala. U nás ve městě k sehnání normálně jsou, holky očividně nevědí, o co přicházejí. 


Myslím si, že tento lak nemá cenu snad už ani recenzovat. Chtěla jsem vám jen ukázat, jak opravdu krásně na nehtech vypadá ( a to nehty rozhodně nemám pěstěné jako některé z vás). Krásně kryje už při jedné vrstvě (na fotkách vidíte dvě) a na nehtech drží a drží. Dobře, třetí den jsem si musela přelakovat špičky, ale lak jako takový vydržel až do pátého dne, kdy jsem šla do práce a nehtíky musela odlakovávat. A nemusíte se bát, odlakování šlo naprosto lehce, tak jako u jiných laků. Jediná věc, na kterou bych vás snad je ráda upozornila je fakt, že pokud jste ještě žádné laky od GS nezkoušely, nebojte se toho, že jsou trošku vodovější. 
A ty laky se tak nádherně třpytí na sluníčku. Aaach. A ještě něco vám řeknu: nehtíky mi pochválil i přítel :-)
GS podlehla tlaku zákaznic a laky zařadí do své permanentní kolekce, která už teď čítá na 40 kousků. Takže pokud jste laky nestihly, počkejte a udělejte si radost. Já si skočím ještě pro 04 Mistero Grey. 





Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. já mám doma právě onu 04 šedo-fialkovou :-), a též jsem byla mužem pochválena, byť nemá laky na nehty rád (ehm, ona je totiž v barvě našeho auta :-)
    nádhera, padla jsem na ní náhodou v době, kdy ještě jsem netušila, co je to za bombu a pak jsem se hnala zpět pro růžový a nikde u nás ve městě nebyl. Děkuji za info, že se stanou součástí běžné kolekce, určitě si tu růžovku ještě pořídím

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc hezký :)) Jinak dnes v 10 bude na mám blogu recenze na krém, který jsem vyhrála u Tebe v GA :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný lak :) Moc se mi líbí ten efekt.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)