Jak jsme si doma hráli s ombré ...

pondělí, června 17, 2013

Krásné pondělní ráno, 
doufám, že jste si zaslouženého, slunečného, volna užily dámy do sytosti a s dávkou nově načerpané energie se vrháte, tak jako já, do nového týdne. Já jsem o víkendu pěkně relaxovala nad zákoníky a ústavou a jelikož jsem si takhle víkend zazdila doma, rozhodla jsem se čas využít alespoň na to, abych vyzkoušela barvu na vlasy Wild Ombré od L'orealu. Abych ře? kla pravdu, tento trend šel naprosto mimo mě a nechtěla jsem se do něj pouštět, jelikož jsem, alespoň co se vlasů týče velmi konzervativní. Nicméně přítel viděl reklamu a naprosto se do ní zamiloval a když jsme podnikali ten šíleně velký nákup v Dmku tak tak dluho prosil, až jsem si řekla, že to prostě a jednoduše zkusím. Vždyť všechno se má zkusit, nebo ne? 


Přiznávám se bez mučení, že jedinou výstřednost, kterou mé vlasy kdy zažily byl jeden odbarvený proužek na blond, což mi udělala naschvál mamka někdy ve čtvrté třídě, když jsem prostě za každou cenu chtěla být blonďatá a tento zážitek mě tedy poznamenal na celý život. Z toho důvodu jsem se také bála celý proces doma sama vyzkoušet a čekala jsem, jaká že blogerka na to natočí, či napíše návod. Tedy, ne že by v balení nebyl přiložen, ale jak víte, vidět to na vlastní oči je přeci jen lepší. Takže jsem si důkladně nastudovala video od Péti, které můžete shlédnout zde a dala jsem se do toho. 
Jak vidíte na fotkách, přirozeně jsem sáhla po variantě na tmavě hnědé vlasy a doufala, že mi barva dostatečně chytne a neskončím jako rusovlasá princezna. 
Balení Wild Ombré obsahuje:návod, kartáč na nanášení směsi, zesvětlující prášek, oxidační činidlo, zesvětlující krém, rekavice a také závěrečnou péči. To vše za lidových 196 Kč. 


Nuže tedy výše mé vlasy před začátkem proměny tak, jak jste je tu vidět mohli vždy :-)


Samotný proces barvení je opravdu jednoduchý a není se čeho bát. V klidu domova se to v klídku zvládne. Dle popisu jsem do činidla vysypala prášek a přidala zesvětlující krém. Následně jsem směs promíchala a protřepala :D a kartáčem se snažila co nejvíce rovnoměrně nanést na vlasy. A tedy musím vám říct že to oxidační činidlo, to je mor. Takový smrádek z toho, fůůj. Doporučuji doma otevřít okýnko, abyste se nezadusily. Jasně, takhle to funguje při každém barvením, já jen prostě nejsem zvyklá :D. Proces jsem opakovala dvakrát. Poprvé jsem totiž barvu nechala učinkovat 20 minut a čekala, jak to bude vypadat. No, nevypadalo to nijak, protože na těch tmavých vlasech se barva prostě ne a ne chytnout. Takže šup znovu, na 45 minut a výsledný efekt byl na světě! Na konec jsem hlavu pořádně vydrbala a zbavila veškeré barvy, nenesla péči a znovu vymyla. 


A takhle tedy mé vlásky vypadají nyní. Myslím, že se mi to i celkem povedlo na to, že jsem s barvením neměla žádné předchozí zkušenosti a vše jsem si tak vyzkoušela poprvé. Příště už budu vědět, jak na to a budu si moci se samotnými přechody a tónováním více vyhrát. 
Musím říci, že mě překvapilo, jak snadno se vše povedlo a že po aplikaci barvy nemám vlasy zničené, ale drží si stále svou strukturu. Na balení se mi bohužel nepodařilo najít, jak dlouho by měla barva vydržet, ale pochopitelně vás budu informovat. 

Jak se vám líbí ombré trend? Máte již barvičku, nebo váháte? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Krásné! Moc se Ti to povedlo, sluší Ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. Mno tak pokud to chápu správně, tak to ty vlasy odbarví, takže by to mělo vydržet, dokud je nešmikneš. Já jsem to udělala tak, že jsem si pár dní před ombré dala na vlasy oříškovou hnědou, takže po nanesení ombré mám dole nádhernou zlatou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, uvidím, ale pokud to tak dlouho bude držet, tak jedině dobře.

      Vymazat
  3. Vyzerá to fajn :)
    ja momentálne nechávam odrásť čiernu farbu, takže mám obrátené ombré. Hore svoju prirodzenú farbu, na koncoch čiernu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zničení na vlasech se u těchto barev projeví až po pár umytích, ale u Tebe to tak snad nebude. :)
    Upřímně to není můj šálek čaje, ale na léto... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych to asi 45 min nevydržela, měla bych strach, co to udělá....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš to čas od času zkontrolovat, ale bát se nemusíš určitě

      Vymazat
  6. Vypadá to moc dobře, fakt ti to sekne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se ti to povedlo :) udělalo ti to pěkný přechod, i ta barva je dobrá :) taky bych se bála, že by mi to chytlo do ruda :) jelikož si vlasy barvím delší dobu, tak nevím jak by mi to na konečky chytlo, nebudu to riskovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mamka mi říkala, že budu jak Ron :D ale dopadlo to opravdu dobře. Děkuji za pochvalu

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)