May empties aneb vypotřebováno za květen

pondělí, června 03, 2013

Krásné pondělní ráno! Tedy holky, vůbec, ale vůbec jste mi nepřipomněli, že jsem za uplynulý měsíc nezveřejnila článek o spotřebovaných produktech. A že jich tedy je! S vidinou stěhování do vlastního (jooo, tři měsíce čekání se vyplatily a konečně jsme našli ten perfektní byteček), které mě čeká zhruba za dva měsíce, mám potřebu toho co nejvíce spotřebovat. Jednak abych toho nemusela tolik tahat sebou a jednat také aby přítel nezažil až tak velikánský šok, až to uvidí :D. 
Musíte uznat, že to je pořádná motivace. :-) Takže, jdeme na to. 


Hned na úvod tu mám tři pomocníky na hřívu od Garnier z řady Ultra Doux. Můj oblíbený, zelený bylinkový kondicionér a pak taky jak šampon tak kondicionér z nové řady Provance, o kterých jste si mohli přečíst již recenzi zde. Názor na šampon jsem nezměnila, dle mě to není žádné terno. Za to kondicionéry jsou parádní. Nebudu si ovšem nalhávat, že si je v blízké budoucnosti koupím znovu. Zásobu dalších šampónů mám ještě celkem velkou a mám co spotřebovávat a testovat, takže proč sahat po něčem, co už znám? To není pro vlásky ani dobré. Neměly by si na určité produkty jen tak zvykat. Teď mám zálusk na Tony/Guy produkty. 


S lítostí musím také konstatovat, že jsem spotřebovala své milované tonikum od Vichy. Kdo ho vyzkoušel, tak ví, že je pro pleť citlivou jako dělané. Bohužel, jeho cena se pohybuje kolem 350 Kč, což je přeci jen více a tak si ho dopřeji teprve tehdy, až na něj uvidím akci. Odličovač očního makeupu od Nivei z řady Visage pro mě byl příjemným překvapením. Je to jeden z mála odličovačů, po kterém mě vůbec nepálila očka a odlíčil i voděodelný makeup. Prodává se v několika variantách, takže si určitě každý vybere tu svou. Olejíček na vlasy od Schwarzkopf byl v minulém? Senzaboxu. Vydržel mi zhruba na tři použití a upřímně mě zcela neohromil. Pod ním ještě mé kapičky do oček, které používám, pokud mě svědí a mám je začervenalé.  Krém na ruce od Essence neurazí ani nenadchne. Na rozdíl od zimní kolekce je celkem řídký a dost mastný. 


Před tím, než byla objevena Rexona, byl objeven Secret deodorant (seženete u Plum). Levandule voní krásně a nevtíravě, pocit suchého podpaží zůstává po celý den. Vzorky šampónu a masky na vlasy od Welly byly velkou boxí kauzou. S čistým srdcem vám říkám, že jsem je použila a vlasy mi nevypadaly, takže se nemusíte ničeho bát. Doufám, že ty nové, které za sebou expirační dobu nemají, budou učinkovat trošku lépe a třeba mě alespoň trošku něčím zaujmou. Z menších balení je tu ještě Rosmaňácký balzám na nožky, který  naprosto miluji a bez kterého si mé nožky jen tak neodpočinou. Nahoře pak ještě oční stíny od Essence, které jsem kupovala minulý měsíc ve výprodeji za 30 Kč a které překvapivě vyschly :D Musím ale říct, že i za ten měsíc mi stihly udělat celkem velkou službu a využívala jsem je jak jen to šlo. Nicméně, Color Tattoo jsou prostě Color Tattoo a nemůžu se dočkat, až je otevřu. 


A jedeme dál. Nejlepší sprchový gel světa jsem vám představovala ve článku zde. Miluji ho k smrti a až se prosprchuji všemi těmi, které mám v záloze doma, tento gel si koupím dozajista znovu. Biosilk na vlásky představovat nemusím, tento zázrak v mini balení mi vydržel snad půl roku, jelikož jsem s ním šetřila a navíc ho ani moc při pravidelném používání nepotřebujete. Další produkt na seznam věcí, které koupím znovu. Pastu na zuby jsem sem původně ani dávat nechtěla, ale viděla jsem jí u ostatních slečen na blozích a proč si nezvýšit seznam produktů, které jsem spotřebovala, že? :D Curlacious řasenku od Avonu jsem vám již také představovala a to konkrétně zde. Vedle ní mimořádně vyvedené dvojice řasenek. Prvním zástupcem je Milion Volume Lashes od L'oreal následována jedničkou od Collistar. Obě dvě jsou dokonalé a až našetřím nějaký ten peníz, rozhodně si je pořídím znovu. No a pak ještě řasenka z boxíku od Make Up Forever a tedy to nebylo nic moc. 

A teď vám něco řeknu. Uplynulý měsíc jsem nakoupila 9 produktů a vypotřebovala jich rovných 20!! Jsem na sebe extrémně pyšná a doufám, že v nastaveném trendu budu pokračovat dále. :-)

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. teda, nakoupit jen 9 a vypotřebovat 20 produktů, to je krásná statistika! :) k ní se asi nedopracuju :D ale v posledních měsících se mi taky celkem daří.. nenakupovat a spotřebovávat:) z tvých spotřebovaných věcí mám zkušenost pouze s olejíčkem od Schwarzkopf a taky mě nenadchnul.. už jsem myslela, že jsem jediná, protože všude o něm čtu jen v superlativech..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já jsem právě velice překvapená, protože olejíček byl právě úplně super, ale teda na tři použití ho určitě nemám. Dávám opravdu jen minikapičku, rozemnu mezi prsty a vlasy jsou právě neskutečně hebké a jemné. Snad budete mít příště větší kliku :)

      http://ukoralky.blogspot.cz/2013/05/zlato-pro-vlasy.html

      Vymazat
    2. Na mě to prostě vůbec, ale vůbec nefunguje. Zlatý Biosilk

      Vymazat
  2. Gratuluji k takovému ohromujícímu číslu spotřebovaných věcí :) Jo a taky gratuluji k bytečku. Nás to čeká začátkem příštího roku :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem spokojena s Nivea dvoufazovym odlicovacem...nepali a pekne odlicuje. A levandulovy secret zrovna ted pouzivam=)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, parádní statistika! Taky jsem se rozhodla toho začít co nejvíc spotřebovávat z důvodu stěhování. Každý měsíc chci spotřebovat aspoň 10 produktů, dokonce jsem si už sepsala seznam toho, co chci spotřebovat v červenu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě nikdy nenapadlo, si takový seznam napsat! Ale nápad je to dobrý, alespoň přesně víš, čeho se držet

      Vymazat
  5. Já jsem zkoušela Garnier se slunečnicí pro blond vlasy a je fajn :) A u krému Essence nejsem ještě ani v půlce :( :D:D šetřím si ho

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)