Nakoupeno: Červen

úterý, června 25, 2013

Krásné ráno. Nemůžu ani věřit tomu, že to píšu, ale opět tu prší jak z konve. Už třetí den vytrvale leje a leje. Paráda. Ještě že mám v práci zrovna noční, takže mě ani "zkažené" dny nijak nerozhodí. Pochopitelně, minulý týden, když padaly třicítky jsem měla odpolední a pařila se v práci, zatím co přítel si s Jackem (pejskem) užíval pěkně u vody. Já si snad tohle léto nic neužiju! 
Dnes pro vás mám opět přehled nákupů za uplynulý měsíc. S klidným srdcem ho uveřejňuji již týden před koncem měsíce, jelikož mi je více než jasné, že po nebo před nočními opravdu nebudu mít náladu běhat po všech čertech a shánět kosmetické vychytávky. Jsem ovšem zvědavá na následující měsíc, jelikož mě čeká týden v Praze (tajně doufám v Sephorácké akce jakéhokoliv druhu).
Dále musím také říct, že jsem na sebe pyšná a morálka co nejmenších nákupů mi stále drží a neutrácím tak, jak jsem byla v minulosti zvyklá. Jůůů :-)


1. DM Cvrkot
Můj největší nákup se uskutečnil hned ze začátku měsíce v Dmku. Kupóny jsem střádala bedlivě několik měsíců a vybrala z nich pečlivě ty, o kterých vím na sto procent, že je využiji. Takže když jsem jich měla dostatek a navíc jsem ukořistila i kupon na 15% slevu na celý nákup, bylo po příchodu výplaty jisté, kde první penízky utratím. Akci, kterou jsem musela bezpodmínečně využít byla 65% sleva na vlasovou péči Tony and Guy, o které jsem četla bezpočet pochvalných recenzí. A hlavně, když mě jeden šampon vyšel na ani ne 80 Kč ... to je směsné. Tedy, přítel se nejdřív zděsil a pronesl něco ve smyslu: "Opravdu si kupuješ šampony za tisícovku?" ale když viděl kupónky, tak se uklidnil. V tomhle je DM bezvadné, když už máte body nastřádané, akce se za ně vyplatí. O Ombré jste si již mohli přečíst tady, zřejmě nemá cenu to nijak dál rozebírat. Timotei šampony jsem také nikdy nezkoušela, ale v akci vyšli na necelých 40 Kč, tak jsem si řekla, že nějaké ty bylinky zkusím a kdo ví, třeba budu příjemně překvapena. Koupila jsem si také svůj oblíbený suchý šampon od Balei, který mi před časem došel a který jsem se snažila nahradit ne zrovna ideálním dvojníkem od stejné značky. Navíc jsem přihodila ještě osvědčenou řasenku Million Volume Lashes od L'orealu a také novinku Doll Eyes od Astor. Reklama na ni mě uchvátila, tak jsem zvědavá, jaká kouzla dokáže s mými řasami. Nu a pak také nějaká ta výbavička na zdravé zoubky, jelikož té není nikdy dost. 
Cena před uplatněním kupónů 1950 Kč po 799. A to se dámy vyplatí. 

Nákup: Skvěle zvládnut, naprosto ospravedlněno!


2. Rossmann, pro změnu ...
Nebyla bych to zřejmě já, kdybych se nepodívala čas od času do Rossmannu na to, co mají zrovna v akci. Musím říci, že zrovna ty mě v tomto měsíci moc nezaujaly, nicméně jsem sáhla po dvou věcech, které jsem prostě a jednoduše musela mít. V první řadě jsem si slíbila koupit brášku Enamel Stars laku na nehty od GS, který znáte všechny moc a moc dobře. Šedá varianta u nás byla z počátku vybrakovaná, ale před pár dny se mi ji podařilo ulovit. Teď se již moc těším na nové barvičky, které půjdu snad zítra omrknout na vlastní oči. Chválu na Camouflage od Catrice jsem slyšela u Lou a jak jinak, musela jsem si ho také pořídit. Abych řekla pravdu, ještě jsem ho ani nestihla otevřít, ale jakmile se k němu dostanu a řádně ho vyzkouším, prozradím vám, jak sedne mně. 

Počítám-li dobře, pořídila jsem si 11 nových kosmetických věciček, což je celkem přijatelné číslo. Spíš jsem teď zvědavá, kolik jich bude vypotřebovaných, jelikož mi přijde, že v tomto měsíci se mi na té spotřebovávací části tolik nedaří. Ale, nikdy neříkej nikdy ...

Co jste si nového koupily poslední dobou vy? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Na Camouflage se chystám taky, ale tady u nás mají jen ten nejtmavší odstín. Tak čekám :-/ Já mám největší radost z toho, že mi kamarádka přivezla ze Španělska dvě Kiko rtěnky :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to se teda vyplatí..taková sleva..to se jen tak nevidí :)) Chválím péči o zoubky a lak z kolekce NARS je fajn!

    OdpovědětVymazat
  3. Lak na nehty není absolutně k sehnání :( nebo mám jen smůlu? Poslední věc, co jsem si koupila je tělové mléko s jemnými třpytkami od Balea - vůně nic moc, ale ale třpyt teda bezvadnej :)

    Mrkněte na mou první giveaway :) http://ukoralky.blogspot.cz/2013/06/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci sis pořídila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)