Rimmel Hydra Renew

pondělí, června 10, 2013

Krásné slunečné ráno dámy. Doufám, že jste se, stejně jako já, probudily do prosluněného dne. Doufejme, že nám počasíčko vydrží a že mraky nadobro odputují k sousedům a nastane to pořádné léto.
Dnes se spolu podíváme na rtěnku z kolekce Hydra Renew od Rimmel, kterou mám v odstínu 180 Vintage Pink. Není snad nikdo, kdo mi nemiloval kolegyně z řady Kate Moss, ale právě na skvělé Hydra Renew se tak nějak zapomíná. To bych chtěla napravit a pořádně vám je dnes představit. To se mi to rýmuje :D


Rtěnky Hydra Renew jsou baleny ve fialovém obalu s pomyslnou korunkou na samém hrdle balení. To samo je plastové, nicméně nalakované tak, aby vám připomínalo blyštící se, metalický kov. Uprostřed je pak rozděleno průhlednou, akrylovou částí. Balení má vrchní část sešikmenou. Rtěnka samotná je pak bez značení či loga, jak jsme u rtěnek od Rimmelu zvyklé. 


Oficiální popis výrobce mluví o rtěnce, která obsahuje 70% vitamínů A,C a E a vaše rty tedy zachová dostatečně hydratované a vyživené. Rtěnky navíc obsahují 20 SPF, které rty chrání. Na trhu seženete rovnou 13 nejrůznějších odstínů plných intenzivních barev. Každá rtěnka obsahuje 4g produktu a jak jsem již psala v úvodu, já mám odstín 180 Vintage Pink. Cena se pohybuje kolem 129 Kč, ale rozhodně ji několikrát do roka chytnete i v akci za 69 Kč. 


Vintage pink je zvláštní odstín. Na umělém světle v drogeriích vypadá světlonce, na sluníčku zase proklatě tmavě (snažila jsem se odstín zachtit co nejvěrněji a nejlépe je vidět swatch na ruce) na rtech, tedy alespoň těch mých se zbarvuje do lehce fialové.
Formula rtěnky je opravdu krásně krémová, na rtech dobře drží, neslévá se a nezalézá do jemných vrásek. Chválím vysoké SPF, které se u rtěnek jako takových moc nevidí. Výdrž na rtech je zhruba 2 hodinky. Hold od hydratační rtěnky nemůžete chtít obrovskou výdrž. Díky tomu jak je krémová, nedoporučuji ani moc pít či snad dokonce jíst, to by byla hned dole. :-) Upozorňuji také na výraznější parfemaci. Nicméně, pokud si nebudete rtěnku strkat rovnou pod nos, nic neucítíte. 


Takže, co z toho vlastně plyne? Pokud hledáte příjemnou, dobře pigmentovanou a hydratační rtěnku, rozhodně se nebojte zabrousit ke stojanům právě s touto řadou a svou dokonalou barvu si vybrat. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

17 úžasných komentářů

  1. Tak tahle rtěnka se mi líbí moc! Je pravda, že jsem si pro samé "by Kate Moss" těchhle vůbec nevšimla... příště je okouknu a napravím to. :-) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle barva je fakt pěkná a na tobě vypadá skvěle! Já osobně volím jiné odstíny, protože mi tmavší nesluší :p.
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Věřím, že i ty najdeš svůj perfektní odstín.

      Vymazat
  3. Musím říct, že mně nepřijdou špatné ani Lasting Finish - mají lehce nadprůměrnou výdrž (odstín Temptation je ještě větší držák), nevysušují, hydratují a jsou hezky pigmentované :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si mezi těmi klasickými LF prostě vůbec neumím vybrat odstín!

      Vymazat
    2. To já zase mezi Kate Moss :D
      Co odstín Asia: Ten mi přijde podobný tomuto :)

      Vymazat
    3. Juknu na něj, díky za tip :-)

      Vymazat
  4. Máš zajímavý odstín... já mám tuhle uplně křiklavě červenou....a moc ji teda nenosím, protože je fakt hoooodně výrazná... ale jinak je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná barvička, oceňuji také SPF, které mi někdy u rtěnek chybí. Já krémovější raději, takže to vypadá, že si ke Kate, pořídím i tuhle krásku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento ruz milujem, nosim ho snad kazdy den a kedze ho mali teraz v akcii za 2.50, kupila som si este jeden do zasoby :P

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem ji mela, ale na muj vkus ma az moc studeny podton, takze sla dal=)

    OdpovědětVymazat
  8. naozaj zaujimava farba! mozno sa na jesen po nom pozriem :)

    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto rtěnky miluju. Jejich vůně je návyková a odstín neznám, mohl by mi celkem slušet...ale mám těch rtěnek tolik, že si ji asi stejně nekoupím.:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)