TAG: Žiji jen makeupem?

středa, června 12, 2013

Ahojky! U Plum jste si mohli minulý týden přečíst velice povedený TAG, který se začal blogosférou šírit neuvěřitelnou rychlostí. Jedná se o pár otázek, díky kterým můžete trošku více nahlédnout do soukromý jednotlivých blogerek a poznat i to, že nemyslíme jen na krásu a makeup, ale máme i naprosto jiné zájmy, které se s blogem třeba tak úplně neslučují. Já jsem přečetla všechny ty, které se na internetu objevily a myslím si, že je na čase, abych i já o sobě prozradila trošku více. Celý TAG jsem navíc doplnila o super tajné fotky. Takže, jdeme na to :-)

1. Koukáš na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad, či seriál? 
Na televizi jako takovou, vůbec, ale vůbec nekoukám. Za prvé mi přijde, že na to nemám čas a za druhé tam naprosto nic nedávaj :D Vzpomínám, jak jsem jako malá holčička záviděla spolužákům, kteří měli desítky programů a zvládli u televize prosedět hodiny, zatím co mi jsme doma měli jen 4 kanály. Dnes jich máme také ty desítky a dokonce v každém pokoji jednu televizi (jsme hodně členná rodina a když se má rozhodovat, na co se bude koukat, vždycky se doma strhne bitka, takže to ani nešlo vyřešit jinak) a přesto mi přijde, že programy nestojí za nic. Maximálně občas stihnu televizní noviny. 
Co se týče seriálů, to je jiná. Jsem věrná desítce těch nejlepších ze zahraničí a nenechám si ujít ani jediný dí. Namátkově můžu vypsat HIMYM, Revolution, The Client list (doporučuji všem ženám), Fringe, Supernatural, The Vampire Diaries, Switched at Birth, New Girl (miluju Zooey), Go on a další. Jsem takový seriálový maniak a když všichni večer usedají k televizi, já si vezmu notebook, zapnu nejnovější díl a u toho ještě stíhám plno práce do školy.

Jednou takhle na Rhodosu ...

2. Vaříš? Jaké je tvé nejoblíbenější hlavní jídlo a dezert? 
Abych řekla pravdu tak nevařím, protože na co vařit pro jednoho? Pokud jsem u přítele, vaří on, protože se v tom vyžívá a rád vymýšlí všerůzné recepty a inovace. Nicméně předpokládám, že s nastěhováním do společné domácnosti se to třeba časem změní. Já radši peču, koláče a dortíčky, to je moje. Jo a taky umím skvělé palačinky :D
Nejoblíbenější jídlo, kterým mi uděláte vždycky radost je kuřecí řízek s bramborovou kaší. Klasika, která nikdy nezestárne. Překvapivě je to taky jedině "české" jídlo, které zvládám sníst. Na omáčky a maso mě jinak vůbec neužije. Vybrat nejoblíbenější dezert je těžké. Z těch známých miluji jablkový koláč z Ikei, smetanový dort s jahodamy z McCafé a horké jahody se šlehačkou, které dělají u nás v Café Antonio.

Blogerka co píše o makeupu. Bez makeupu. 

3. Vysněné povolání? 
Vzhledem k tomu, že studuji ekonomii a baví mě to, viděla bych se ráda na ekonomickém oddělení :-) Vždy jsem bojovala proti stereotypu, kde v Mladé Boleslavi platí co člověk, to práce ve Škodovce. Čím jsem starší a čím víc pronikám do světa chápu, že ona práce v mezinárodní společnosti k zahození není.

V Paříži bylo krásně ...

4. Ovládáš nějaký jazyk? Jakým by ses chtěla dorozumět? 
Vždy jsem tvrdila, že angličtina je můj rodný jazyk a češtinu mám okrajově :D Život bez angličtiny si totiž neumím vůbec představit. Všechny ty skvělé seriály, filmy, knížky, hudba nesnáším české překlady a titulky všude možně, které vůbec nevypovídají pravdu. Státnice C1 pro mě nebyla problémem. Německy se taky domluvím snad dobře, ve škole studuji model B2, což je docela dobrá úroveň. Sice mi to dá někdy práci, domyslet správný tvar, pád předložku atd. ale snad bych se neztratila. 
Moc ráda bych se někdy učila francouzsky a španělsky. Oba dva jazyky jsou dle mě úchvatné.

Nejen že dárky ráda dávám. Pochopitelně jsem také ráda obdarovávána. 

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za makeup? 
Zajímavá otázka. Řekla bych, že nejvíce utratím za dárky pro rodinu a příbuzné, což je ovšem logické a zřejmě se tato kategorie vůbec nepočítá. 
Pokud ne, tak bych řekla, že za akcemi typu "povyražení". Tzn, nevadí mi jít třeba dvakrát, třikrát týdně na jídlo ven, když na to přijde, tak třeba 2x měsíčně do kina atd. Neříkám, že to tak praktikuji pořád, jen že se v tomto ohledu nijak neomezuji a když se nám chce, tak s přítelem či kamarády vyrazíme.

Sexy póza v tuniských ulicích

6. Seznamuješ se snadno s novými lidmi? 
I díky své práci, kde každý měsíc přijímáme nové zaměstnance a já je zaučuji, vedu s nimi hodnocení atd. je jistá otevřenost potřeba. Neříkám, že si s každým hned padnu do noty, to rozhodně ne. Seznámím se, prohodím pár slov, ale jen tak si někoho ke kůži nepustím. Zastávám heslo, že je lepší mít jednoho nejlepšího přítele, než dvacet, kteří se na vás v těžké chvíli vyprdnou. 

Pokud byste mě chtěli pozvat na drink, pak jedině na mojito. 

7. Čteš knížky, nebo preferuješ internetové čtivo? 
Já jsem celkem velký knihomol :D Za rok zvládnu třeba i 40, 50 titulů. Jak již pro zábavu, ponaučení, tak do školy atd. Až na červenou knihovnu přečtu opravdu všechno, co mě zaujme. Také dodržuji jedno pravidlo: pokud už kníhu mám v ruce, tak i kdyby mě k smrti nudila, jakmile jí jednou začnu číst, vždy jí dočtu do konce. A věřte, že ne všechny události jsou zajímavé při prvních desíti stránkách.

Slečna "velká myslitelka" 

8. Co je tvá nejlepší a nejhorší vlastnost? 
Začnu tou nejhorší: tvrdohlavost a umanitost. Prostě jak řeknu, tak musí být a pokud není, tak je oheň na střeše. Pochopitelně se snažím s tím bojovat a vždy se řádně usměrnit, ale někdy se tak strašlivě rozohním!
Nejlepší? Dovolím si říct upřímnost, i když někdy je to možná na škodu. Říkám věci tak, jak je cítím. Když mám s někým problém, řeknu mu to do očí. Neuměla bych chodit okolo horké kaše a lhát. 

Můj největší šmudla - sestřička Terezka. 

9. Chodíš se večer bavit, nebo preferuješ komorní společnost? 
Upřímně, na večerní courání si přijdu už dost stará :D. Tedy neříkám, že za měsíc párkrát někam nejdu, ale že bych musela být pravidelně každý týden někde v trapu, to rozhodně ne. 
Podle mě je mnohem lepší klidný večer u vína, popcornu a dobrého filmu, než místo, kde neslyšíte vlastního slova.

Také jedna z maturiťáku. 

10. Kdybys neblogovala, jak by si rozdělila svůj volný čas? 
Pravděpodobně bych se mnohem víc věnovala škole :P Což je docela trapné, ale pravdivé.
Věnovala bych mnohem více času řádění venku s Jackem, procházkám, výletům a akcím venku ( s příslibem krásného počasí).

A na konec 5 let stará fotka s mým idolem. 


Toť ode mne vše. Doufám, že se vám TAG líbil a že si jeho pokračování co nejdříve přečtu na blogu u vás. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Zajímavé si takhle o tobě počíst :). Na některých fotkách ti to poravdu moc sluší, třeba maturitní nebo se sestřičkou..Teď opravdu nedokážu poznat, kdo je tvým idolem, to je Mel C ??
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. tak jsem si početla.Pěkné jako maturantka jsi nádherná, ale trošku jsi to přejmenovala Nežiju jen makeupem,tak to mají všechny.Jsi originální.

    OdpovědětVymazat
  3. Sestřička je roztomilá. A ne, že by Ti to jinde neslušelo, ale na té fotce z maturiťáku jsem Tě skoro nepoznala, krásná. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super počtení :) Já mám taky ráda Supernatural, Dean je děsně sexy :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano! ale to on i "Sam" no oba chlapi jsou k sežrání

      Vymazat
  5. Tenhle příspěvěk se mi moc líbí!Jsi mi čím dál sympatičtější :-). Evidentně se Mladá Boleslav nezapře :-).Souhlasím, že neznám nikoho, koho by Škodovka neovlivila.A ještě otázka, už jsi na navazujícím nebo na bakaláři?A kde sis dělala tu státní zk? A myslím, že jsme spolu chodily na základku,akorát ty o pár let níž než já :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tý jo, tak to je super :-)
      Jsem zatím na bakalářském studiu státnicový kurz, který se zakončuje zkouškou jsem dělala na OA v Boleslavi.
      A děkuji moc :-)

      Vymazat
    2. A pak samozřejmě ještě kurzy, které se dají mimo. Já jsem třeba byla i na programu v Anglii, na "intenzivním studiu" a z toho jsou pak certifikáty atd. Však to znáš :-)

      Vymazat
    3. Jsem si to myslela, že jsi to dělala na OA :-).To jsou super zkušenosti!

      Vymazat
  6. Super fotky.. :) Konečně taky vidíme něco ze soukromí :)) Já jsem taky dneska udělala :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)