Everyday look with a twist

pondělí, července 15, 2013

Krásný slunečný den! 
Věřte tomu nebo ne, ale já už si pěkně sedím na školení po včerejších vydatných nákupech a courání po Praze. Tedy, courání, řekla bych spíš asi tak dvou hodinách metra a neustálého přejíždění sem a tam :D
Ostatně, na článek o tom, co jsem kde a za kolik ulovila, se můžete těšit snad ještě tento týden, až se dostanu domů a vše důsledně nafotím, takže to tu nebudu moc rozmazávat a prozrazovat tajemství. 
Dnes jsem vám pouze chtěla ukázat, jak přemýšlím při balení makeupu na cesty, kdy je potřeba veškerou "bagáž" naprosto minimalizovat. Většinou sebou tak beru jen jednu paletku neutrálních očních stínů (teď s sebou mám napřiklad Natural Eye od Too Faced) a dle nálady jen měním rtěnky, které každému líčení dodají jiný nádech, jak jsem se snažila demonstrovat na fotce níže. 
Na fotce vlevo mám stejné zlatavé líčení jako na té vpravo s tím rozdílem, že líčení vlevo je bez černé tužky na oči a také zde mám pouze jemnou rtěnku Pink Possibilities od Maybelline. Vpravo jsem pak líčení doplnila právě onou černou tužkou, která očka orámuje, dodá jim více důrazu a navíc jsem přidala i Color Whisper v odstínu Mad for Magenta. Rozdíl mezi fotkami je nepatrný, ale viditelný. Pochopitelně, vy se můžete rozhodovat úplně jinak, zvolit jiné barvičky, kombinace i produkty, ale chtěla jsem ukázat pouze to, že na dovolenou opravdu nemusíte nutně tahat celý svůj arzenál, abyste jste ve dne i v noci vypadaly jinak. 

Mějte se krásně, užívejte sluníčka a prázdnin, já se jdu dál školit :D


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)