June empties aneb vypotřebováno za červen

úterý, července 02, 2013

Krásné úterní ráno! 
Doufám, že je u vás stejně krásně, jako tady u mně, sluníčko hřeje, ptáčkové zpívají ... však to dobře znáte. Není nad letní počasí - snad se nám ho brzy dostane více. 
Dnes si po sedmi dnech v práci užívám zaslouženého volna a pilně připravuji články na blog, abyste o ně nebyli ochuzeni ani v následujícím týdnu. Máme tu nový měsíc a s ním i čas na rekapitulaci toho minulého, já dnes konkrétně začnu s bilancí spotřebovaných výrobků. Musím říci, že na minulý měsíc, kdy jsem jich zvládla dvacet červen nedosáhne ani trošičku, ale každý kousek se počítá :-)


V první řadě a především tu mám svůj oblíbený Pure Shine od Garnier, tedy, řekla bych kdysi oblíbený. Před rokem jsem si vlasy nemyla ničím jiným, než tímto gelově-jablíčkovým zázrakem, který dokázal mé vlasy dokonale vyčistit a dodat jim lesk na několik dní. Před měsícem jsem se k němu vrátila a ouhle, šampon mi už jaksi nesedí. Vlasy mám po něm z-elektrizované, poničené a vůbec ne lesklé. Vůbec nevím, čím to je a jsem z toho docela nešťastná. Máte typ? 
Rimmel 25hour lasting finish je můj nejoblíbenější makeup, který se dá sehnat v drogeriích. Tady z toho drobečka bych obyčejně ještě něco vyštípala, ale začal už měnit konzistenci a jelikož nechci skončit s pupínkama po celém obličeji, raději jsem ho již vyřadila a koupím si nové balení. 
Podobný osud potkal i můj "to go" pudr Match Perfection, který mi pro změnu Jack rozkousal. Asi chtěl zkrášlit tu svou tlamičku. Škoda je to převeliká, ale s prasklým středem toho moc nenadělám, zachránit se mi ho nepodařilo a líčit se s ním dál již nejde. Na cestování to ovšem byla opravdu perfektní věc. 
Opakuji se snad již po sté, ale nebyla bych to já, kdyby v mém měsíčním přehledu chyběl balzám na rty. Tento měsíc je tu zástupce od Balei, klasika Cherry Dream, která nestárne a kde snad nemůžete sáhnout vedle, za tu cenu. Jeden z mých nejoblíbenějších kousků, ovšem byla to limitovaná edice, takže poslední tubičky si šetřím na zvláštní příležitosti. 
Řasenku od MUA jsem recenzovala zde. Převratná nebyla, takže jí s klidným srdcem odesílám do věčných lovišť a s nadšením otvírám novou, jinou, rozhodně ne MUAáckou.
Konečně jsem také vypatlala oční krém od Garnier, pokud můžu radit, raději se mu vyhněte a snažte se ulovit ten jejich gelový, který je naprosto úžasný! Tento moc nehydratuje a jakoby hrudkovatí,  pokud ho opravdu dobře nezapracujete do pleti.
Krém na ruce od Isany je rozhodně kouskem, který se nikdy nikde neztratí. Velice dobře hydratuje, rychle se vstřebává a je perfektním pomocníkem do každé kabelky, jak jinak :-) Oo krásně voní. Stojí snad 40 korun a seženete ho v každém Rossmannu.

A to je vše dámy, pouhých sedm kousků. :-( Jsem velice zarmoucena, že se mi toho nepodařilo spotřebovat víc a jdu se náležite namazat :D

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Buď ráda alespoň za těch 7 kousků :D Já jich nemám ani 5 :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale s porovnáním za minulý měsíc je to dost bída :D

      Vymazat
  2. Minulý měsíc toho bylo mraky, teď jsi dost šetřila, viď? :D:D Jinak ten pudr bych ještě normálně používala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na tom se spotřebou tento měsíc stejně jako ty, také se mi podařilo 7 kousků :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)