Ladybox: Pápá boxíkům krásy

pondělí, července 08, 2013

Krásné prázdninové ráno dámy. Ano, všem oficiálně začaly prázdniny a je čas na dovolené, užívání si sluníčka, moře, řek či bazénů, nanuky, zmrzliny, tílečka a sukýnky. Ráda bych vás upozornila na to, že v průběhu prázdnin se tu články budou objevovat co dva dny, abyste nebyly tolik zaplavené, jelikož mi je více než jasné, že máte na starosti milion jiných věcí než právě čtení článků. Pochopitelně i já se chystám na nějakou tu dovolenou a tak se nedivte, budou-li některé ze článků přednastaveny a já vám třeba nebudu stíhat rychle odpovídat na komentáře či emaily. 
Dnes pro vás mám článek o posledním klasickém ladyboxu, který se, pochopitelně, musí objevit jelikož je to u boxíků takové pravidlo. Minulý týden jste si mohli přečíst o posledním Senzaboxu, který mě totálně nenadchnul a tak jsem se těšila, co přinese Ladybox a dopadlo to tedy takto:


Balení mi na první pohled přišlo velice podobné Senzaboxímu. Nemám tušení, jestli to byl záměr, či spíš shoda náhod, ale obě krabičky byly bytelné a růžové. Pokud jsem dobře pochopila spojení obou boxů, měly by se do budoucna zachovat rozměry a desing právě těch Senzaboxích, takže s tímto formátem se tedy můžeme rozloučit. Ladybox jsem si objednala po druhé, zlákala mě masivní kampaň a především umístění výrobku od Inglotu, kterým byla na konec tvářenka. Viděla jsem na blozích nádhernou číslo 27, pro kterou bych vraždila, ale pochopitelně, našla jsem ve svém boxu jinou, číslo 28, což je poměrně výrazná růžovo-červená barva. To je jak naschvál, pochopitelně. Ale co už nadělám. Moc mě potěšil balzám od Figs a Rouge, který už v boxu sice jednou byl, ale je opravdu kvalitní! Radost mi udělala i pasta na bělení zoubků, která byla sice bonusem na víc, ale víte, že na ně jsem pořádně úchylná. Zařazení Mixi do balíčků jsem se obávala a bohužel, mé očekávání se naplnilo. Neříkám, že krém nevyzkouším, ale značka ve mně nějak nevyvolává dostatečnou důvěru. Nicméně, kdo ví, třeba mě příjemně překvapí. Dále v boxu byly jako vždy nejrůznější vzorečky krémů, šamponů a kondicionérů, což je už tak strašlivě ohrané! Nevím jak vy, ale očividně mě prostě nadšení z krabiček přešlo a ušetřené peníze raději utratím za něco, co si opravdu přeji. Ani avizované spojení mě nijak neláká, i když třeba zkusím první edici, ke které ovšem, bohužel, prozatím nejsou žádné indicie. Možná jsem už na ty krabičky nějaká stará :D




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Já jsem říkala, že ty boxy dlouho nevydrží :D:D Tenhle mě tedy vůbec nezaujal...

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně někdo, kdo má stejný názor ohledně krabiček krásy :) Já už si za ušetřené peníze pořídila tolika jiných věcí. Škoda mluvit :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem svůj LB otevřela až dneska.. a teda, já jsem zklamaná. vždy prostě objednám nějaké slabší balení :D krém od Mixy jsem si koupila před týdnem úplně stejný, jeden balzám už doma taky mám a ty malý vzorečky? no, nenadchnou... taky mě nalákal Inglot, ale já z tvářenky moc radost nemám.. tedy, mám, ale tajně jsem doufala v rozjasňovač.. takhle si budu muset koupit paletku na tvářenku.. no, mají to fikaně vymyšlené :D celkově jsem z boxu dost rozpačitá.. očekávala jsem větší "bombu".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. Ono to asi bylo i tím, že dochází k tomu spojení, tak zřejmě neměly vůbec chuť se snažit

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)