Nákupy: Červenec

čtvrtek, července 25, 2013

Krásné čtvrteční ráno! Doufám, že jste se mi samým vedrem nerozpustili a zbyla vám nějaká ta energie na čtení článků. Včera na večer jsem se vrátila z odpočinkového dvou-dne na chatě u rodičů a protože na vás myslím kudy chodím, hned jsem zasedla k počítači a vrhla se na sepsání tohoto článku. Jako každý měsíc, ani tento, vás nemůžu ochudit a porci nákupů, které jsem v uplynulém období absolvovala a pochopitelně i následnou bilanci, která bude ve článku o spotřebovaných kouscích. 
S těžkým srdcem přiznávám, že tento měsíc jsem výplatu trošku rozšustrovala, jelikož jsem se prostě za ty zkoušky odměnit musela! Myslím si, že to není nic proti ničemu, a že podobnou věc dělá každý z nás čas od času a velmi rád. Tento měsíc si také donutím své nákupy nehodnotit, jelikož bych rozhodně nic z toho neukecala :D. 
Nuže, pojďme na to :-)



















Nákupy v Praze
O mém pražském povyražení jste si již mohli přečíst zde. Splnila jsem si tam nejedno ze svých přání a ukořistila i něco na víc. Tělový sprej z Body Shopu, korektor od Artdeca, Sephora Jumbo pencils ve dvou odstínech, Sephorácký rozjasňovač a balzámek Yes To. Jelikož počítáme pouze kosmetické věci, tímto můj výčet končí. Jsme tedy na celkem pěkném číslíčku 6 a jedeme dál ...


DM
O prázdninách je vždy mnoho perfektních slev a akcí, kterých se prostě musí využít. Hned prvním zástupcem ze slevového šílenství jsou pro mě řasenky The Vollume Express od Maybelline, které jsou mé nejoblíbenější. Přesně, žlutá Collosalka, za tu bych vraždila. Umí mi udělat opravdu krásné řasy. Nu a jelikož byly holky v akci 2 za cenu jedné, rozhodla jsem se vyzkoušet tu profláknutou Falsies, kterou miluje má oblíbená Tanya Burr. Jak to dopadne netuším, no ale neberte je za tu krásnou cenu. Jinak mimochodem, poslední slevové knížky od DM se více než povedli, takže pokud jste u nich zaregistrovaní, rozhodně na ně mrkněte a nebojte se akce využít. 


Laky
Když už jsme u těch akcí, nesmím vynechat svou nejoblíbenější drogérku na světě, Rossmann. Tam se totiž tento týden opravdu vyplatilo nakupovat. Jedna z prvních akcí, kterých jsem využila byla šílená stokorunová sleva na péči o nehty od Rimmel. Oslavný článek na Nail Rescue jste si mohli přečíst již zde. Není tedy divu, že jsem si za těch 49 Kč pořídila jeden do zásoby, ačkoliv jsem ten první ani z půlky nedopotřebovala. Navíc jsem se pak rozhodla také pro Stronger Base coat. Uvidím, co dokáže a později vám poreferuji. Do třetice všeho dobrého, že? Nemohla jsem odolat princeznovskému laku od Gabriela Salvete. No není úžasný? Pískové mánii se odolat prostě nedá. 


Dermacol
Pokud jste kosmetické fanatičky, jako já, rozhodně vám také neutekla tento týden probíhající akce na celý sortiment Dermacol 1+1. Využila jsem jí až až a pořídila si všemi opěvovaný Makeup Cover a hned několik Lip Seduction rtěnek. Ty jsou také velmi oblíbené, takže se na jejich testování moc těším. 


No a nakonec jsem tento měsíc ulovila i velké odličovací ubrousky Lilibe v akci 1+1, kupuji si ty klasické, tak jsem zvědavá, o co lepší a praktičtější budou tyto. Sáhla jsem také po tělovém mléku do sprchy od Nivei, který toužím vyzkoušet od prvního shlédnutí reklamy. Cena 100 Kč mě celkem zarazila, ale tak co už, za zkoušku nic nedám.

Ufff, takže tu mám celkem 15 nových kousků za tento měsíc. Jsem zvědavá, kolik jich na konec spotřebuji. Slibuji, že tento měsíc už nic nekoupím :D

Co vy a vaše nákupy? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Na ten růžový lak od GS si brousím zuby! Je krásný. Jinak akci Dermacolu jsem odolala :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych chtěla vyzkoušet balzám Yes to a víc věcí od Bodyshopu, právě tenhle tělový sprej se mi líbí :)
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Rossmann je nejlepší!:)
    Pískovým lakům jsem neodolala a koupila si odstín Raspberry. Je úžasnýý!!
    Akci 1+1 levnější zdarma na Dermacol jsem taky neodolala:D Vybrala jsem si balzámy Love lips a nelituji:)
    Čemu jsem naopak odolala je tělové mléko do sprchy.:D
    Jinak hezký článek:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nákupy! já jsem tento měsíc taky docela dost nakupovala - byla jsem v Praze jako ty, pak nějaké ty prázdninové věci typu odličovací ubrousky, termální voda .. No a pak jsem si koupila tónovací krém od dermacolu, který je dost chváleny, a jsem za to na sebe naštvaná, protože jsem ho koupila v DM a kdybych ho koupila v rossmannovi, mohla jsem k tomu mít ještě něco na víc zdarma! Už dlouho chci vyzkoušet pověstný make-up cover, ale zas si nemyslím že bych ho tolik potřebovala, takže mě ještě víc lakají Love Lips nebo linky ve fixu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono těch lákadel je více než dost a je těžké vybrat ty pravé, které za to stojí :-)

      Vymazat
  5. Jooj každému kto má lak od GS tars zavidím lebo ja na neho nemôžem nikde natrafiť :D Krásny je a takisto chválim nákup výrobkov Dermacol ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem, že s nimi jsou problémy, ale u nás jsou k dostání na každém rohu

      Vymazat
  6. Já nákupy nic moc. Je jsi mi teď připomněla, že jsem si chtěla taky koupit tu rtěnku a úplně jsem zapoměla :-(

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup šup do obchodu a napravit to. Třeba těmi Dermacoláckými

      Vymazat
  7. mám obavu, že o víkendu mě nic nezastaví a vezmu nákupní centrum útokem, už jsem dlouho nebyla :D ta Nivea je malé balení nebo 400ml?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že jen to 250 ml. To větší je až kolem 150 Kč.

      Vymazat
  8. Tie špirály mám aj ja a ruž od dermacolu tiež :)) Je úplne úžasný akurat veľmi vysušuje pery a nieje dostatočne mastný na mna ... inak veľmi dlho vydrží, fajne vonia a dobre vyzerá :).. no je skvelý :)))

    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)