Perfektní oční krém? Aqua Sensation od Nivei

pátek, července 12, 2013



Krásné slunečné, páteční ráno. Dnes se dostává na dlouho očekávanou recenzi na můj objev - oční krém od Nivei z řady Nivea Visage Aqua Sensation. Po tom pravém očním krému se sháním již dlouho a přesto že jsem si jich již několik oblíbila, ani jeden z nich mi nepřišel výjimečný, nebo snad takový, abych se k němu znovu vrátila a tak mám na toaletce pokaždé jiný. Tento krém jsem objevila snad před měsícem v Rossmannu v akci za 79 Kč, tuším, že normální cena je snad do dvou set korun, ale nechci vám tu něco napovídávat. Nemám tušení, jestli je to novinka, či jestli je v drogérkách už nějaký ten pátek, ale já jsem si ho nikdy před tím nevšimla, takže to je novinka alespoň pro mě. Na obalu se dočtete, že je to oční krém určený pro normální až smíšenou pokožku. 

Za prvé musím vyzdvihnout a to se mi u Nivei stává snad poprvé, opravdu líbivé, bytelné balení. Jako celá řada Aqua Sensation, má krém modré balení s obrázkem vodní vlnky s bílým akcentem. Ta pravá krása je ovšem až samotné vnitřní balení samotného krému. Po vytažení z obalu měl i kalíšek další vrstvu plastové pásky, která se musela strhnout a která tak zajišťuje, že se do krému opravdu nikdo nedostal. Kalíšek krému je z masivního skla s do puntíku dotaženým designem a ladícím víčkem. Balení skrývá 15 ml produktu. 
Dle popisku je krém hloubkově hydratační do několika vrstev pleti, obsahuje výtažky z okurky a měl by oči zbavovat únavy a kruhů pod očkama. 
Málo kdy se stává, že bych s "reklamou" daného výrobku a tím, co slibuje, souhlasila, ale jelikož výjimka potvrzuje pravidlo, odhazuji klobouk v dáli před Niveou a oznamuji, že jsem našla svůj dokonalý oční krém. 
Jestli tento krém něco umí, tak to je hydratace. Stačí ho nanést malinkatý ždibeček (pokud ho nanesete hodně, nedostatečně se vstřebá a spíš než hydrataci budete mít kolem oček rybníček) a vklepat do očního okolí a během několika minut je tah pokožky po odlíčení pryč. Osobně mi také přijde, že mám oční okolí jasnější a už na něj nepotřebuji takovou dávku korektoru, na kterou jsem byla zvyklá. Po pravidelném měsíčním používání mám pokožku kolem oček jemnou, akorátně hydratovanou a nevypadá nijak unaveně. Naučila jsem se krém používat pouze ráno, jelikož na den mi účinek, který přináší přijde až moc intenzivní, ale to nevidím jako vadu, spíše naopak. Je nádhera mít produkt, na který se můžete kdykoliv spolehnout. Líbí se mi také, že na pokožce, na rozdíl od jiných krémů od nivei, které jsem vyzkoušela, nedělá efekt masky a pleť nezatěžuje. Je lehce parfemovaný, ale nijak výrazně a pokud nestrčíte nosík do kalíšku, ani to nepoznáte. 


Opravdu, s tímto krémem jsem nad míru spokojená a můžu vám ho s naprosto klidným svědomím doporučit. A odteď hlídám slevy :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. :D Pro mě to bylo naopak - nejhorší oční krém. Ani jsem ho nezvládla spotřebovat :D. Kolem očí mam hodně suchou kůži a s tou si neporadil. Navíc příšerně dráždil moje oči, po nanesení mi začaly slzet a pálit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? To je zvláštní. Jak píši v recenzi, oční okolí mám náramně suché a tento krém mi s ním dělá divy!

      Vymazat
  2. Super recenze už dlouho hledám oční krém tak se asi poohlédnu po tomhle :D ale zřejmě si počkám na slevu :) jo a můžu se zeptat kdy bude slibované líčící video? :) počasí je na to akurátní a stojan na foťák již taky máš :) děkuju a doufám žen jsem nebyla příliš vlezlá :\ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)
      Ahoj, vůbec ne, ale čekám do nového bytečku na pořádné pozadí, aby to bylo se vším všudy. Děkuji moc za zájem :-)

      Vymazat
  3. Já jsem měla z téhle řady běžný pleťový krém a taky byl moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vypadá skvěle, já teď používám krém na oči od Clarins a Clinique a s oběma jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, ale je to už také dosti jiná cenová kategorie

      Vymazat
  5. pěkná recenze .. myslíš že bych ho mohla používat i když je mi teprve 17 let ??
    Koupila jsem si oční krém od Dermacolu ale zatím jsem ho ještě neotevřela, protože potom co jsem si ho objednala tak jsem četla článek, kde se psalo, že by se oční krémy, měly používat až v pozdějším věku. Takže ho mám teď doma a nevím co s ním jestli otevřít nebo ne. Ale už vím že kdybych se ho rozhodla nepoužít tak bych ho dala sestře (už má přes 30) je to konkrétně tento : http://www.dermacol.cz/pece-o-plet/typ-produktu/o/eye-cream-classic
    Koupila jsem si ho protože mám pod očima krupičku a přijde mi tam ta kůže taková sušší.

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento krém není určen pro konkrétní věkovou kategorii, takže si myslím, že určitě, však mě je taky jen dvacet :-)

      Vymazat
  6. Já momentálně používám oční gel od Ryoru, který je moc příjemný :) Z této řady jsem měla pouze ten denní krém a ten mi přišel takový divný. Měla jsem po něm ulepený obličej, přesně jak mpíšeš, jako maska ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím má Nivea bohužel celkem dost problém, ale tenhle krém tímto opravdu netrpí

      Vymazat
  7. O této řadě krému od Nivei jsem uvažovala, ale nakonec jsem si pořídila oční krém od značky Nonique (http://mojekosmetika.blogspot.cz/2013/04/ja-znacka-nonique.html) a jsem s ním naprosto spokojená. Možná až bude někdy v akci, tak tento vyzkouším.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)