Report z Prahy

pátek, července 19, 2013

Krásné ráno milé dámy. Konečně jsem se dostala domů, řádně se vychrupkala a načerpala dostatek energie na psaní článků a recenzí. Jak jsem slíbila, tak dnes učiním a ukáži vám, co že jsem v Praze na konec ulovila, čím jsem si udělala radost a jaká že přání jsem si splnila. Hned na úvod chci říci, že tedy výprodeje jsou tak beznadějně probrané, že vybrat něco pořádného, je docela boj, takže jsem spíš než výprodejů jako takových využila nespočtu akcí, které se k nim vážou. Fotky níže jsou spíše jen ilustrační, postupně tu pochopitelně budou přibývat recenze. 
Svůj pobyt v Praze jsem si jinak moc užila, ačkoliv bylo celé školení a kurz celkem vyčerpávající. 


Během svého pobytu jsem navštívila bezpočet obchodů, nicméně vybrat něco pořádného, bylo většinou nad mé síly a především nervy. Klasické obchody jako HM, Reserved, Bershka, Zara a mnohé další byly beznadějně probrané a místo výprodejových kousků jsem nalézala prázdné stojany, v tom lepším případě, a jinak poslední zbytkové, s prominutím hadry. Jedinou světlou výjimkou byla Vero Moda, kde jsem ukořistila onu šikmo střiženou sukni, po které toužím dlouhé měsíce a to do konce v 50% slevě a vyšla mě tak na necelých 350 Kč, což je podle mě opravdu dobrý "kauf". Poměrně velký nákup jsem také udělala v Tezenis, jelikož jejich akce byla více než lákavá. Nepřijde mi ovšem přípustné tu publikovat fotky spodního prádla, tak jen prozradím, že mám dárky pro přítele snad až na Vánoce a snad ani mně nic v blízké době nedojde :D. Co se týče Sephory, ve výprodeji mně opravdu nic nezaujalo a mou vytouženou Too Faced Loves Sephora paletku neměli a slečny na prodejnách ani nevěděly, co že to po nich chci. Takže jsem v rámci akce -30% na Sephora sortiment ulovila dvě voděodolné Jumbo tužky, na které jsem slyšela pochvalné recenze a také jsem přihodila svůj oblíbený pudrový rozjasňovač. Řekla jsem si také o vzorečky MUFE HD Foundation, který tak konečně vyzkouším a zjistím, zda za to stojí. No a nesmím zapomenout na slavné balzámy Yes to, které jsou ovšem, nezlobte se, zoufalé.


The Body Shop měl slevy až 50%, ale rovněž byl celkem vyprodaný. Sáhla jsem alespoň po tělovém spreji Moringa, tu vůni totiž naprosto miluji! Pochopitelně neměli ani másla, či sprchové gely s touto vůní, což mě dost naštvalo, ale alespoň jsem ukořistila tohoto krasavce za přijatelných 170. Jinak slevy v Body Shopu se opravdu vyplatí hlídat, jelikož ty ceny, co u nás nasadili jsou hrozivé. Máslo v USA za 10 dolarů, tady za 399 Kč, zdá se mi to, nebo je to přehnané? V obchodě pak naleznete ve výprodeji desítky nejrůznějších sprcháčů, vůní a mazadel všeho druhu, takže pokud se na nákup čehokoliv ze sortimentu právě tohoto obchodu chystáte, rozhodně nezahálejte a běžte to tam omrknout. 


Nesmím zapomenout na svou návštěvu v kamenném obchodě Parfums.cz, kam mě pozvala Stáňa a kde mě slečna vyzážistka krásně nalíčila. Obchod je prostorný, jen tedy mírně z ruky, ale i tak se to pražským určitě vyplatí. Korektor je minerální od Artdeco a v prodejně mi tedy zakryl všechny nedokonalosti, tak uvidím, jak mu to půjde i dál. 

Toď ode mně vše :-) Co úžasného jste si v poslední době pořídily vy? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Taky jsem z letošních výprodejů zoufalá. První vlnu slev jsem prošvihla a teď to v obchodech vypadá jak po tsunami.
    A značka Artdeco mě pořád láká, ale nemám tušení, co přesně bych si měla koupit, abych pak nebyla zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě ty výprodeje pěkně štvou!
      Artdeco je taková tajemná značka, chce to pátrat a pátrat

      Vymazat
    2. Začni bází pod oční stíny. Je dokonalá.

      Vymazat
    3. zkoušela jí na mě slečna v prodejně a extra mi tedy nepřišla

      Vymazat
  2. Já jsem byla v Praze minulý týden a něco málo jsem si pořídila, ale taky nic moc .. Do takových těch obchodů typu HM jsem radši ani nechodila, protože je stejně máme doma v Brně a nemají to tam tak beznadějně vyprodané. V Sephoře jsem teda moc nepochodila a odešla jsem jenom z jedním lakem Essie za 130 Kč. Líbily se mi ty balzámky od Yes to, ale byli tam poslední tři a oba dva tak divně barvily tak jsem se na to vykašlala. V Body Shopu jsem byla ale žádné takové velké slevy jsem tam teda neviděla, tak nevím :D Jenom vybraná tělová másla za 270, a i to mi přišlo dost :/ Nakonec jsem si ještě odnesla čaj z Marks & Spencer, kraťase z Tezenis a náušnice z F&F :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak alespoň něco :D
      Akce v Body Shopu byla v tom v Palladiu, na Václaváku nic.

      Vymazat
  3. Co člověk to 100 chutí. Balzámky od Yes To mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě, ale na co mi je balzám, který nehydratuje?

      Vymazat
    2. Mě rty hydratuje hodně dobře.

      Vymazat
    3. Tak to buď ráda, na mě je tedy efekt nula nula nic.

      Vymazat
  4. Mně se výprodeje letos vyhly úplně, tak můžeš být ráda, žes ulovila aspoň něco :)

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)