Senzabox ... aneb poslední krabička krásy?

pondělí, července 01, 2013

Ahojky! Jsem moc ráda, že jste si po menší odmlce opět našli cestu k blogu a dnešnímu článku. Celý minulý týden jsem měla noční směny a tudíž jsem dny pěkně prospala a pochopitelně, na půlku věcí, co jsem měla udělat nedošlo a tak jsem také trošku ochudila blog a vy jste měly trošku pauzičky od článků. Doufám, že to nevadí :-)
Dnes se už ovšem na další článek vrhneme, nebyl by totiž měsíc, aby se na blogu neobjevil post o krabičkách krásy, které nám pravidelně chodí domů a dnes se tedy dostává na červnový Senzabox. Tento měsíc jsem si výjimečně objednala krabičky obě. Senzabox jsem měla předplacený a Ladybox mě jako správného spotřebitele nalákal na bezvadnou reklamu na internetu. Pro LadyBox si jdu pravděpodobně dnes, kdy vychází tento článek o Senzaboxu, který mám doma od středy. 
Tímto měsícem mi končí předplatné této krabičky, takže jsem byla zvědavá, čím mě tvůrci překvapí a jestli se na základě výrobků ke krabičce znovu vrátím a znovu si jí předplatím. 


Tento měsíc byla krabička ve stejném provedení, jako měsíc uplynulý. Růžová, bytelná krabička s zeleným dopisem k tomu. Jsme sice zvyklé, že se design každý měsíc mění, ale abych řekla pravdu, tato verze mi vyhovuje a pokud jí tvůrci zachovají, tak mi to vůbec vadit nebude. Jedině dobře, jestli penízky, které novátorstvím ušetří vloží do výrobků, které dostaneme :-) Tento měsíc také postrádám jakékoliv letáčky, kupónky, či vzorečky, čímž se zdá balení takové chudší. 
Co se týče výrobků, je tu přesný poměr mezi kosmetikou dekorativní a pečující. 
Co mě zaujalo hned, bylo opětovné zařazení značky L'occitane na jejíž výrobek jsem se těšila nejvíce. Bohužel a musím napsat bohužel, je fakt, že byl zařazen sprchový gel. Tato značka přeci nabízí desítky vynikajících produktů, které by se do krabičky daly zařadit a my tu máme další z tuny sprcháčů? NO je to prostě škoda. Další značka, která mě potěšila - Anatomicals - zamilovala jsem se do jejich úžasných obalů a cena produktů je vzhledem k jejich výkonu naprosto perfektní. V krabičce je gel proti akné. Proč ne. Osobně na akné jako takové netrpím, ale lokální péče se vždy hodí. Kiss my face krém na ruce příjemně voní, pěkně se vstřebává a je ideální do kabelky na cesty. 


Co se týče kosmetiky dekorativní, značku Pease jsem až do uveřejnění v krabičce vůbec neznala. V balení jsem stejně jako všichni ostatní našla tvářenku žvýkačkově růžové barvy se zlatým podtónem a jemnými třpytkami. Tvářenka je hodně pigmentovaná, nicméně výdrž, co jsem měla možnost vyzkoušet do nynějšího dne nic moc, především v teplém počasí, které panuje.  Beauty UK má být zřejmě ta značka, na kterou Senzabox lákal jako na velký hit ze zahraničí. Upřímně, žádnou z beautygurus které sleduji, jsem nikdy neslyšela o této značce se byť jen zmínit. No ale, tužka na oči se vždycky hodí a když jsem si přečetla, že můj odstín je purple, mé nadšení ještě vzrostlo, jelikož kvalitní fialová tužka se vždy hodí, byť jen na spodní víčko. Ale podívejte se na fotku výše, přijde vám to jako fialová? Ne, bohužel. Je to jedna z těch tužek, které mají černý základ a pouze vrchní vrstva je zbarvena do požadované barvy. Škoda, papa ošklivá tužko. Zmiňovat se o trapném, třpytkovém laku, na to už ani nemám sílu. 

Abych řekla pravdu, tento měsíc je obsah krabičky lepší, než obsah té minulé, nicméně mě rozhodně nepřesvědčil o tom, abych se ke krabičce vrátila. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Já zítra čekám Ladybox. Senzabox mě minule moc nepotěšil a toto vydání by mi taky radost neudělalo.

    OdpovědětVymazat
  2. Zítra taky očekávám LB, tento SB mě ničím nenadchnul. Co říkáš na spojení krabiček?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čučela jsem jak blb :-) Na jednu stranu mi to přijde logické, na tu druhou to dává ovšem dost jasně na jevo, že se víc krabiček na trhu neuživí. A teď všechny opět podlehneme, protože budou avizovat to a ono a jistě si předplatíme. :D takže je to vlastně super tah!

      Vymazat
  3. Měla jsi dobrý čuch na to, že sis tento měsíc objednala obě, páč už to tak nikdy neuděláš, žejo. Já dosud 3x podlehla kouzlu senzaboxu a těšila jsem se, že si jednou (až se vrátím do ČR) objednám i ladybox na zkoušku. Mno, tak jsem trochu zklamaná, že už to nebude TEN ladybox, který byl původně. Ale nenadělám nic. Třeba příjemně překvapí. Ale myslím spíš, že teď si ho ze zvědavosti objedná obrovské množství lidí a oni usnou na vavřínech a kvalita půjde do kytiček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No uvidíme, jak to dopadne. Ono se to sloučení dalo čekat, nebo alespoň zánik jedné z krabiček, takhle se alespoň "jakoby" udrží obě.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)