Voňavé mazání s FA Sensual Oil

pondělí, října 28, 2013

Ahojky!
Dnes si trošku odpočineme od kosmetiky dekorativní a po delší době se podíváme na kosmetiku pečující a to konkrétně na produkt, kterým si zajistíte jemnou pokožku. Dle názvu článku již vám je jasné, že  tu pro vás mám recenzi na tělové mléko od FA. Konkrétně se jedná o mléčko se třemi druhy olejů z řady Sensual and Oil. Už sám název nás láká k relaxaci, pohodě a navozuje u mě pocit snahy pořádně se o sebe a svou pokožku podívat. Nezbývá tedy nic jiného, než se tomuto produktu řádně podívat na zoubek a zjistit, co že vlastně umí a neumí. 


Výrobce tvrdí:

FA SENSUAL & OIL TĚLOVÉ MLÉKO

Pro intenzivní péči a přirozeně hladký pocit z pokožky.

Fa Sensual & Oil intenzivně pečující tělové mléko obsahuje jedinečnou kombinaci 3 přírodních olejů: arganový, marulový a mandlový olej. Jeho krémová struktura se jednoduše nanáší, rychle se vstřebává a chrání pokožku před vysoušením, zatímco ji zanechává neodolatelně jemnou a hladkou. Sensual & Oil tělové mléko poskytne Vaší pokožce 48hodinovou hydrataci a je vhodné i pro velmi suchou pokožku. Smyslná a pečující vůně květů Monoi zahalí Vaše tělo a povzbudí Vaše smysly.
» 48hodinová dlouhotrvající hydratace
» Smyslná vůně květu Monoi
» Pro intenzivní péči o pokožku
» Extra přátelské k pokožce, dermatologicky potvrzeno

A je to tedy pravda? 


Než se vrhneme na hodnocení samotného produktu, je nutné si, jako ostatně vždy trošku popovídat o balení. Design mléka je klasický Fáčkový. Fa produkty v baleních tohoto designu distribuuje už nějaký ten čas a tak jste je určitě již několikrát v drogériích potkaly. Právě toto balení je bílé, s jednoduchým, avšak milým a povedeným fialovo-žlutým nápisem doprovozeným jednoduchou grafikou. Abych byla upřímná, když jsem mléko vybalila, tak jsem si na první pohled myslela, že se jedná a sprchový gel. Balení mi ho prostě na prví pohled evokovalo! Ale ne, nebojte, opravdu se jedná o tělové mléko. 


Jak je již napsáno výše, mléko obsahuje tři druhy olejů, které by vaši pokožku měly udržet hydratovanou po 48 hodin. Dále by měly navozovat příjemný pocit a bezpochyby také úžasně vonět. Bože, ta vůně! Po otevření víčka se hned cítíte jak na dovolené v tropech. Vůni by do mléka měla vnášet kytička Monoi, o které jsem dosud nevěděla, že ani existuje. Voní ovšem báječně a to je něco, co právě u tělového mléka ocenit umím. 


Samotné mléko, je opravdu mléko. Jedná se o poměrně řídké složení krému, které mě při prvním použitím tak trošku překvapilo. Jednoduše jsem netušila, že by mi mléko ( jinak používám klasická másla či krémy, které mají konzistenci přeci jen o dost hustší), dokázalo udržet pokožku hydratovanou, ba že by se mi s ním dobře manipulovalo a roztíralo. 
Všechny pochybnosti ovšem byly ty tam po prvním použítí. S mlékem se pracuje opravdu dobře. Lehce se roztírá a poměrně rychle se i vstřebává do pokožky, kterou opravdu zanechává hydratovanou. Jen u těch hodin bych ubrala. Másla pokožku přeci jen vyživí více a na jejich aplikaci můžete  snad i na několik dní zapomenout a vrátíte se k hladkým nožkám. Když jsem aplikaci mléka jeden den vynechala, druhý den už pokožka tak hebká nebyla a proto radím mazat se každý den. 


Výše uvádím složení pro ty, které se o to zajímáte. Tak co, vyhovuje? 


Mléko samotné z obalu vytlačíte klasickým kulatým aplikátorem, jako jste zvyklé třeba u šamponů, či právě sprchových gelů. Omlouvám se, této asociace se snad nezbavím. Je ovšem opravdu krásně tekuté a na to jsem při první aplikaci doplatila. Balení jsem pořádně zmáčkla, až se z toho mohla mazat celá rodina :D Dávejte si proto prosím pozor. 


Navíc, pokožka po mléku dlouhé hodiny voní a voní. Takovou intenzitu jsem nikdy u žádného tělového přípravku nezažila. 



250 ml tohoto mléka se pohybuje kolem 69 Kč a já vám ho můžu s jistotou doporučit. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Mléka od FA mám strašně ráda, doma jsem už měla 2 a vždycky jsem byla strašně spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám od nich jedno mléko s bílou broskví a moc mi nesedlo. Pro mě má hodně výraznou a umělou parfemaci a ta hydratace mi přijde hodně průměrná (ne-li podprůměrná) :/

    OdpovědětVymazat
  3. Já sice němám přímo tohle, ale stalo se mi to, očem jsi psala. Spletla jsem si ho díky balení se sprcháčem :D To bylo překvápko, když jsem se s ním chtěla poprvé umýt :D Můj obličej vypadal asi takhle :D http://files.sharenator.com/what_the_fuck_is_this_shit_Meme_base_6-s259x194-147643-565.jpg

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to mě láká vyzkoušet hlavně kvůli tomu, že vydrží vonět :), protože to dokáže málokterý výrobek, bohužel.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)