Maybeline: Big Eyes

pátek, října 25, 2013

Krásné páteční ráno, 
doufám, že jste se krásně do nového dne vyspinkaly a jste připravené na dnešní recenzi. Pokud jste se ale dobře nevyspaly moc dobře, tak to vlastně také nevadí, jelikož si dnes budeme povídat a řasence, která nese název Big Eyes a tudíž by vaše očka měla otevřít a ony by měly vypadat, jako že jste se vyspaly nejméně dorůžova. Řasenka Big Eyes je v obchodech už nějaký ten čas, takže je možné, že už jí dávno vlastníte. Mně ovšem přišla na testování poněkud později, takže recenze přijde vhod především těm, kteří se pro její nákup ještě nerozhodly. Takže, jdeme na to :-)


Big Eyes je první řasenkou od Maybelline s dvojitým kartáčkem, který by vám měl, alespoň dle reklamy zařídit 100% nalíčené řasy kolem do kola, tedy na 360 stupňůůů. 
Když se podíváte v drogériích do stojanů Maybelline zjistíte, že řasenka se žádné z těch jiných nepodobá. Má černo-vínový design a od ostatních řasenek se liší především délkou a šířkou. Je mnohem užší, než její sestřičky a také mnohem delší. Vínová část je vyhrazená horním řasám a černá zase těm spodním. 


Na zadní straně obalu jsem i velice povedeně vyobrazeny jednotlivé kartáčky řasenky (jelikož jako vždy, v našich drogériích názornou ukázku nenajdeme). 
Řasenka obsahuje 9,7 ml produktu a její doporučená cena je 249 Kč. 


Kartáček na horní řasy se velmi podobá kartáčku z klasické Volume express řasenky, nicméně je po obvodu jakoby zatočený a vytváří malou spirálu. Štětinky jsou přiměřeně dlouhé a rovnoměrně naseté po celém obvodu kartáčku. Kartáček bych klasifikovala jako dobrý. Pěkně padne do ruky, dobře se s ním pracuje. Dávkuje akorát produktu. Řasenka rychle k řasám přilne, neslepí je, naopak je detailně rozdělí, pozvedne a natočí. Formula je poněkud lepivá a vodová, takže radím nechat jí trošku vyschnout. Popřípadě, alespoň dosti čekat mezi aplikacemi jednotlivých vrstev. 
Řasenka v průběhu dne neopadává, necuckatí a nerozmazává se. 



Kartáček na spodní řasy má štětinky o délce pouhých dvou milimetrů a tak je přímo dělaný na všechny ty malé mršky, které se špatně líčí. Upřímně, tím, jak má štětinky poseté v liních kolem dokola, my více než kartáček řasenky připomíná štětec na obočí. 
Hloupé je na něm jen to, že rukojeť kartáčku je zatraceně krátká a špatně se s ní tak v okolí očí manipuluje. Často se mi také u spodních řas stalo, že se na kartáčku uchytilo až moc řasenky, která se mi pak nepěkně nabalila na řasy a následně opatlala na víčko. 


Abych byla naprosto upřímná, formula řasenky na mě moc nefunguje a klasická Volum Express mi udělá mnohem lepší službu. Přesto věřím, že pro ty z vás, které mají rádi "mokrou" formuli a také hlavně rády řasy prodlužují a při tom nehledají objem, to bude dobrá volba.  Také je to ideální volba pro ty, které nechtějí řasy jako mrkací panenka, ale jsou spíše pro jednoduchý, přírodní look. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. vypadá rozhodně zajímavě, ale já mám předsi jen radši, když mi řasenka kromě prodloužení dodá i trochu objemu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se prostě nelíbí ten obal a taky to, že bych musela otevírat řasenku dvakrát :) Stejně by to potom odpadlo tak, že bych používala jen jednu stranu :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to je také možnost, i když by pak ten malý kartáček zůstal naprosto naocet

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)