Milani Luminoso tvářenka

pátek, října 04, 2013

Ahojky! 
Víkend je za dveřmi a je čas na nějakou tu párty na začátek semestru, či ta správná chvíle si jít jen tak sednout s kamarády, či jít s vaší láskou na rande? 
Dnes si dáme pomocníka, který vám rozzáří tvářičky a hodí se přesně na všechny výše uvedené příležitosti. Jedná se o tvářenku Luminoso od značky Milani, která by vám rozhodně neměla ve výbavě chybět a jestli jí nemáte, tak si jí koukejte honem rychle pořídit. Nebo alespoň její sestřičku, která by jí byla hoooodně podobná. Jukejte. 


Milani Baked Blush v odstínu Luminoso je, jak již sám název napovídá, zapečená tvářenka. Na internetu jí seženete s cenovkou okolo 6ti dolarů a jedna krasavice obsahuje 3,5 gramu produktu. Balení je plastové, jedná se přeci jen o klasickou drogérkovou značku, nicméně design mi je tak nějak sympatický a "pozlacené" okraje tomu jen přidávají. Víčko je nahoře průhledné, tudíž snadno rozeznáte odstín, který chcete zrovna použít. Tvářenka obsahuje v dolní části také zrcátko a aplikátor. Ten je jemný a malý do kompaktního balení na cesty ideální, nicméně přeci jen bych vám ho k případné aplikaci tvářenky vůbec nedoporučovala používat a za krátko vám řeknu proč. Zrcátko je je přiměřené velikosti tvářenky a pochopitelně se v něm uvidíte. Balení je prostě ideální. 


Jak jsem psala již v úvodu, tvářenka je zapečená, ale nepřipomíná mi žádnou klasickou zapečenou tvářenku, kterou vlastním. Její částečky jsou jemňoučké a upřímně, dost práší. Na aplikaci tak volím hodně hustý a jemný štětec, kterým jen na tvářenku lehce "naďupkám" a pak přecházím rovnou k aplikaci na tvářičky. S tvářenkou samotnou se pracuje perfektně, k pleti přilne pomalu, máte tak dostatek času na zapracování a správné umístění. Ačkoliv je barva výrazná (spíše jako rozjasňovač) a pigmentace naprosto brutální tak, že jsem po první aplikaci musela obličej umýt a začít s líčením nanovo, zvyknete si "ďupkat" rychle. Barva je ideální na projasnění obličeje a tvoří perfektní kombinaci s matným bronzerem, který s ní ráda používám (Sunny od NYC). Tvářenka jemně voní, nicméně mi nic výrazného nepřipomíná a pochopitelně, jestli nestrčíte nosík přímo nad ní, tak nic neucítíte. 
Sama o sobě pak zvládne celodenní zápřah v práci i ve škole bez toho, aniž by ztrácela intenzitu, či se snad úplně vytratila či opadávala. 


Jestli jsem nějakým nákupem v zahraničí udělala opravdu správný tah, tak právě nákupem této tvářenky a rozhodně si pořídím další barevné variace. Tahle totiž dámy, stojí opravdu za to!

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Vypadá dobře :-) Smím se zeptat, kde jsi ji pořizovala?

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt nádherná ... dobre si si vybrala:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barva je nádherná a celkově se mi tvářenka moc líbí. Časem si od Milani rozhodně něco pořídím.

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. neviem kde si ju kupovala ty, ale ja mam nieco podobne z ebaya asi za 2,5 libry a je tam toho za podobnu cenu more - zvycajne sa tie tvarenky lisia v balenia ale podla toho co pises je to to iste. Ja mam tieto http://mojetvojenase.blogspot.sk/2013/06/o-tom-ako-som-kupila-dve-tvarenky.html ak by ta to zaujimalo, tvoj odtien je velmi pekny, taky nositelnejsi a ja svoju svetlejsiu variantu tiez pouzivam namiesto rozjasnovaca na licka (ale velmi opatrne:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, UBU není Milani, ale jestli ti sedí, tak proč ne :-)
      Děkuji

      Vymazat
    2. hehe :-), to asi nie, ale hej, ja som vcelku nenarocne stvorenie :-)

      Vymazat
    3. :-) tak to je dobře :-) však na značce nezáleží

      Vymazat
  5. Krásná. :) Nějakou jejich tvářenku bych ráda zkusila, ale nejdřív si musím vybrat odstín. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to opravdu je :-) výběr je široký, určitě ti nějaká padne do oka

      Vymazat
  6. Myslím, že s kosmetikou Milani se teď díky Pétě lovelyhair roztrhne pytel... nevím, nějak mě nezaujala...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ano, také jsem koukala, že jí zařadila do sortimentu. Ale rozhodně to není na škodu.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)