NYX Rose Garden

středa, října 16, 2013

Krásné ráno dámy :-)
Nedávno jsme si v tomto článku povídaly o podzimních rtěnkách, které by vám v kosmetické sbírce neměly chybět a dnes se podíváme na jiný produkt, který se k podzimním barvičkám také dokonale hodí, tentokrát ovšem na líčka. Řeč totiž bude o tvářence značky NYX, Rose Garden č. 26.
NYX je opěvovaná, drogérková, americká značka roslavená dokonalými tvářenkami a lesky na rty,  kterou ovšem seženete hned v několika českých e-shopech, popřípadě jí můžete zakoupit na těch zahraničních tak, jako jsem to udělala já. Cena je 5 dolarů. Na českých e-shopech se cena pohybuje kolem 129-150 Kč, tudíž pokud toužíte jen po jednom kousku, tak se vyplatí i nakupovat u nás. 

Jinak tedy na výběr je ze 27 odstínů, takže si každý vybere svého favorita. 


Důvod, proč jsem si tvářenku okamžitě zamilovala je velice jednoduchý. Tak zaprvé, pigmentace je naprosto brutální. Stačí jednou velice lehce tvářenku přetřít štětcem a docílíte syté, jednolité barvy, kterou bez problémů ze štětce na tvář samotnou transformujete jedním tahem. Díky silné pigmentaci tvářenka v průběhu dne na líčkách drží a drží. Barva se nevytrácí, neztrácí, jen tak něčím jí nesetřete. Pochopitelně se mi líbí i její balení, které, řekněme si to upřímně, může pro někoho vypadat strašlivě lacině. Nicméně, pokud máte několik tvářenek jako já a máte je pěkně seřazené za sebou, rozhodně oceníte, když dovnitř produktu vidíte a nemusíte balení po balení otvírat a hledat tu správnou barvu. Kombinace černého plastu a průhledného víčka se tak zdá téměř ideální. Ve spojitosti s natěsnáním 4g prodktu do tak malého kompaktu, který snadno schováte do dlaně se pak tvářenka zdá jako trefa do černého. Netřeba zmiňovat její výhody pro cestování, kdy oceníte každý ždibeček místa navíc. Plast se pro zatím zdá jako velice bytelný a snad jsem ještě neviděla žádnou blogerku či you-tuberku, která by měla balení poškozené, či snad prasklé. 


26 Rose Garden je poměrně výrazná, jemně zastřená baby doll růžová barva s očividnými, zlatými třpytkami a proto se zřejmě asi všem nebude líbit. Já jsem si jí objednala, protože je prostě jiná. Nejdříve jsem se bála, že by se třpytky mohly tak nějak nevhodně na tvářích usazovat a nemusely by vypadat zrovna dvakrát nejlépe. To se ovšem ukázalo jako velký omyl. Ano, třpytky jsou jasně viditelné, to si nalhávat nebudeme, nicméně do podzimního počasí, kdy občas vysvitne sluníčko a tvář vám jemně rozjasní, jsou naprosto ideální. Tahle barvička se ideálně hodí i jako rozjasňovač, kdy na vršek lícních kostí (po aplikaci jiné tvářenky) přidám jemně i tuto. Četla jsem i několik recenzí, kde tuto barvu slečny přirovnávaly ke slavné Deep Throat od Narsu. To potvrdit nemůžu, jelikož tuto tvářenku nevlastním. 

Kolem a kolem je to ovšem velice zajímavá a přes třpytky nositelná barva, kterou v mnoha kosmetických sbírkách zřejmě nenajdete. Za sebe vám tvářenku, díky jejím vlastnostem rozhodně doporučit mohu, i když pochopím, když sáhnete po jiné barvě. Já mám na svém "to buy" listu již další tři barevné varianty, které vám představím, jen co mi přistanou doma. :-)

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Moc hezká barva. Od Nyxu mám odzkoušenou pouze paletu stínů a klasické i jumbo tužky na oči, ale jejich tvářenky se mi hodně líbí a budu se muset po nějaké podívat. Takže díky za tip.

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá barvička, na nějakého prcka od Nyxu se chystám už docela dlouho. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, jak píšu v článku, ta se opravdu jen tak nevidí.

      Vymazat
  3. Můžu se zeptat kde přesně jsi tu tvářenku koupila? :) děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. asi jsem slepá, ale nevidím kde jsi ji koupila :/ Deep throat mám a nepřijde mi takhle růžová, možná spíš pigmentace bude u Narsu slabší :) tvářenky od nyxu zatím nemám, ale samozřejmě je taky chci a potřebuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak znovu, na beautyjoint, je o tom celý článek samostatně :-)

      Vymazat
    2. :D asi máš ze slepců radost, já klikla na ten odkaz nahoře a tam článek se rtěnkami, tak ho čtu znova a znova a nic jsem nenašla, tak jsem ti napsala ten koment :D já za to nemůžu :D díky za odpověď

      Vymazat
    3. V pohodě :-) Však od toho tu jsem :-)

      Vymazat
  5. Vypadá krásně, jak dělaná na zimu :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)