Podzim kolem a kolem

pátek, října 11, 2013

Krásné páteční ráno :-)
Další podzimní, říjnový týden je za námi a čeká nás pěkně mrazivý víkend. Škola se mi pořádně rozjela, práce jak by smet a snad už ani nevím, kam dřív skočit. Toto období v roce je vždycky tak podivně chaotické. Dnes mám ovšem i nějaké ty dobré zprávy, o kterých také bude dnešní článek. Ano, už je to tak. Dnes dost o kosmetice, pojďme si trošku popovídat. Nebo jinak. Já se "vypíšu" a vy se v článku třeba také najdete a něco se dozvíte ....

1) Stěhování je konečně u konce a s klidným svědomím můžu říci, že jsem od rodičů vše a s úspěchem přemístila do nového bytečku. Chybí nám už jen sedačka, postel a kuchyně. A to už nějak zvládneme. 

2) Přestože v novém bytečku hnízdíme už přesně týden, stále se společnosti poskytující internetové připojení nepodařilo natáhnout kabely, které by nám ten internet poskytly :D Tudíž vysedávám po škole v učebnách s počítači a doháním, co jsem zameškala. 

3) Fotka níže je z nového bytu, kde se snažím najít to nejlepší místo pro focení a také vychytat světlo. Přijde mi, že mi to ještě moc nejde, ale věřte, že se snažím a běhám po bytě jak střelená. S foťákem.

4) Díky absenci internetu jsem strašlivě pozadu se sledováním seriálů a brzy z toho nejspíš dostanu infarkt. 

5) Doma se mi nahromadilo strašlivě výrobků, které musím vyzkoušet a pak je pro vás zrecenzovat. Jsem pozadu a to strašlivě. Stěhování udělalo své a nedá se s tím nic dělat. Mažu se, líčím, stříkám a dělám vše pro to, abych vám články zvládla naservírovat v nějakém slušném čase, než budou všechny "novinky" už dávno zapomenuty.  

6) Přes nelibost přítele byteček vybavuji holčičíma blbostma a nedám si to rozmluvit. S podzimem totiž přichází velká potřeba vše vylepšit a připravit na zimu v huňatých bundách a teplých ponožkách. Níže již můj poslední nákup Yankee. 


7) Jelikož jsem nepřestěhovala jen sebe, oblečení, učení ale také samozřejmě kosmetiku, čeká vás brzy aktuální video o tom, jak nově skladuji kosmetiku. :-)

8) Budete si muset ale trošku počkat, jelikož momentálně piji jen hektolitry čaje. Mám strašlivou rýmu a brzy asi zhynu. 

9) Také vás mám strašlivě ráda a jsem ráda, že blog čtete :-)

10) Jo a mimochodem :-), výhercem soutěže s FA je Micahela Pavlíková. Poprosím o poslání kontaktu do emailu. Děkuji a gratuluji.


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Uz se taky moc tesim az budu bydlet ve svym :) Zavidim, urco to je super pocit:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se těším až půjdu do vlastního :), ale to si ještě pár let počkám :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky moc za výhru, ale když ti píšu email tak se nedoručí :( zkus mi napsat ty: Misa.Pavlikova15@gmail.com
    nebo na Misa.Pavlikova@seznam.cz

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. miluji Yankee, pálím poctivě každý víkend, přes týden ne, to si je šetřím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já pálím pořád, je to normálně závislost :D

      Vymazat
  5. Mám také ráda svíčky Yankee.. zapaluji každý den :) :D ale fakt jen na chvilku, protože to bohatě stačí, i chvilička provoní celý byt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, vůně jsou opravdu intenzivní a to na ních miluji!

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)