Podzimní "Must haves" lesky na rty

pondělí, října 21, 2013

Krásné pondělní ráno dámy, 
dnes pokračujeme v podzimně laděných článcích z minulého týdne a jukneme se na lesky, které by vám, alespoň tedy podle mně neměly v podzimní výbavě chybět. Stejně tak, jako ve článku o rtěnkách, jsem vybrala snadno dostupné, levné a přitom vynikající lesky z drogérií, jejichž barva se pohybuje od světlounké nude, přes pravou švestkovou až k výrazné červené. Každá z vás si tak z "top" podziních barev může vybrat právě toho svého oblíbence. 


Dle swatchů začínáme zleva do prava. Prvním zástupcem je 05 Mercury Crystal lesk na rty od L'orealu z kolekce Liquid Shine. Tyto lesky naleznete právě v akci v Rossmannu za nádherných 99 Kč a tak jsem právě na ně, zapomenout nemohla. Mercury crystal je tmavá kombinace mezi švestkovou a hnědou barvou. Obsahuje neuvěřitelné množství třpytek a perfektní doladí podzimní jednoduché líčení. Jak jsme u těchto lesků zvykem, lehce se aplikují, nelepí a vydrží hodiny a hodiny. Pravdou je, že zrovna u Mercuryho jsou třpytky v lesku hodně očividné a ucítíte je i po aplikaci na rtech, na což byste před nákupem měly myslet. 
Dalším zástupcem takzvané berry barvičky je 510 Delirious od Rimmelu z kolekce Vintage Glam. Tento lesk je z původní kolekce, která je naopak právě v akci v DM za 89 Kč, takže pokud se vám líbí, hned pro něj utíkejte. Původní kolekce znamená: hodně hutný lesk, malý aplikátor. Pro dosažení intenzivní barvy musíte aplikaci několikrát opakovat. Rimmelácké lesky jsou mírně lepivé a výdrž těch Vintage nijak oslnivá není, zhruba hodinka pomůžete jí ovšem aplikací rtěnky. Lesk obsahuje jemné třpytky, které na rtech neucítíte. 


V krasojízdě pokračujeme s prostřední barvičkou, 475 od Maybelline, edice Colorama. Tyto lesky jsou za pár korun, jemné, s pěknou výdrží a přiměřeným lepením. Tuto tělovou barvu ráda používám ve spojení s nude rtěnkou Kate Moss č3 od Rimmelu. Lesk sám o sobě není totiž vůbec krycí, naopak, dodá pouze jemný lesk. 
Jeho bráška, výrazná červená 377 je naopak dost krycí sama o sobě. Takhle vyfocená působí ještě trošku více agresivnější než ve skutečnosti je. Příště jí tak ve stojanu neopomínejte, ale podívejte se jí na zoubek. Opravdu, stojí za to. 


Poslední nude barvičkou je Toast of New York od NYC. Na rozdíl nude lesku od Maybelline je vysoce krycí, vytváří takový "zmrzlý" efekt rtů a také drží a drží. Jestli od NYC něco můžu, tak to jsou právě jejich lesky a rtěnky. Toast of New York obsahuje shimmer, díky kterému vaše rtíky budou zářit celý den. 

Jací jsou vaši oblíbenci? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Já lesky tak nějak na chvilku přestala používat :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. take od nich upoustim, ale proc si nektere nepripomenout

      Vymazat
  2. Já lesky nepoužívám už někdy od základky, kdy jsem si kupovala takové ty ovocné s kuličkovým aplikátorem :D Ale letos jsem se nechala zlákat na Caresse lesk od L'Oréalu a jsem nadmíru spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Lesky moc nepoužívám, ale někdy jsou fajn :-)
    http://bafcoolture.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ja lesky pouzivam casto, ale ted posledni dobou pokukuji spis po rtenkach:)
    zvu te na giveaway o kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)