September empties aneb vypotřebováno za Září

pondělí, října 07, 2013

Ahojky :-)
Dnes trošku později, ale přeci, přináším přehled spotřebovaných produktů za uplynulý měsíc. Na některé z nich jste si mohly přečíst recenze, na některé si budete muset zatím počkat. Z článku o nákupech, který jste si mohly přečíst tady, už bylo jasné, že spotřebovanými produkty se tentokrát nákupům ani náhodou nevyrovnám, nicméně, stejně se na ně jukneme, jelikož opakování je matka moudrosti, nebo ne? 


Hned ze začátku tu máme lak na nehty od essence, zástupce soft touch makeupu stejné značky a nakonec také krycí tyčinku od Elfu. Tyto věci jsem se rozhodla vyhodit, aniž by byly naprosto vypotřebované a to z jasných důvodů. Lak už byl celý nažloutlý, což rozhodně nesvědčí o ničem dobrém. Makeup byl otevřen snad už od mých 18 let, takže jsem ho odmítla používat. Tyčinka je celkem na prd, takže prostě letěla do koše. V přední línii pak vidíte Carmex, který mi vydržel přes půl roku. Recenze byla tady a věřte, že jestli na vaše rty nic neučinkuje, pak je tohle určitě zachrání. Dalším kouskem je můj kabelkový, bezejmenný lesk na rty od Maybelline. Pokud víte, jak se jmenuje, dejte mi určitě vědět. Říct vám o něm můžu asi to, že byl na cesty fajn, dobře se aplikoval a nijak extrémně nelepil. 
O řasence Astor jste si mohly počíst zde. Krásně otevře oči, řasy neslepuje a v průběhu dne neopadává. Dermacolí "babylips" jste určitě v drogériích také zahlédly. Já jsem si jeden exemplář vzala do práce a zhruba po týdnu se mi zlomil a už s ním nejde vůbec nic. No, jsem zvědavá, jestli se mi ulomí i ty další. Recenze tu. Balzám na nožky z Rossmannu je také velkou stálicí mé nožkové rutiny. Je příjemný, dobře se roztírá a pěkně voní. Blábolila jsem o něm už zde
Mám tu také dva šampony, jeden od Garnier a pak úžasný Gliss Kur. Abych byla upřímná, mám ráda oba. Garnier mi vlasy opravdu kvalitně vyčistí a Gliss Kur jim zase dodá perfektní objem. Recenzí a zmínek bylo milion, nemá cenu se k nim vracet. O hrůze roku od Garnier jste si mohly přečíst tady. Tělové spreje od Playboye známe také všechny. Na takové to přestříkání v práci jsou ideální. No a nakonec další čístící přípravek od Garnier s hlavicí. Přijde mi to strašlivě nehygienické. ByeBye. 

Pokud dobře počítám, mám tu 13 spotřebovaných produktů, což je polovina o proti těm nakoupeným. Sakra, jdu se něčím mazat :D 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Mě třeba ten Garnier na obličej vyhovoval, i když hrozně vysušoval.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten Garnier mam taky a zadny zazrak, ja tedy akne nemam, tak ho mam jen jako cistici gel, ale doufam, ze uz dojde:D

    OdpovědětVymazat
  3. Nehygienické se mi to ani nezdá, chce to oplachovat ho ve vřelé vodě ;-) Jinak mi též moc nevyhovoval, hodně vysušoval a čistící schopnost nebyla moc dobrá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)