Vichy: Čistící pěnová voda

středa, října 23, 2013

Ahojky!
Taky jste vždy nadšené, když něco dostanete zdarma k nákupu, popřípadě vám někdo daruje věc, kterou byste sami nejspíše vůbec nechtěly vědomě vyzkoušet, nebo více, věc, kterou by vás ani ve snu vyzkoušet nenapadlo a pak se najednou ukázalo, že bez té věci nemůžete žít? Že jste před tím o něco přicházely a nevěděly o co? Tak to se přesně stalo mně s čistící pěnovou vodou od Vichy, kterou jsem dostala k nákupu při dnech Marianne. Tedy, dostala jsem rovnou dvě, každou po 50 ml., tudíž mám do zásoby vystaráno. :-) Jsem z ní opravdu nadšená, takže nebudu zdržovat a jdeme rovnou na recenzi. 


První věc, kterou musím zmínit bezpodmínečně je perfektně propracované balení. Je tak elegantní a liší se od ostatních na první pohled. Průhledná, plastová lahvička je naplněna růžovou tekutinou. Průhledný obal doplňuje klasický Vichy Design a jemné, bílé písmo. Samotné hrdlo láhve je pak vyrobeno z bílého, tvrdého plastu. Víčko na hrdlo ideálně padne. Nehýbe se, nevypadává a nemusíte se tak bát, že by vám snad při cestě z hrdla odpadlo a obsah se vám vylil do tašky. 


Tato čistící pleťová voda je určena pro citlivou pokožku. Je hypoalergenní, pochopitelně je vyrobena z termální vody a pokožku by měla projasnit. Prodejní balení je 150 ml za cca 285 Kč. Dle internetových informací voda obsahuje následující složky: 

Mangan - stimuluje kožní mikrocirkulaci a rozjasňuje pleť
Polyfruktol - je přirozeným exfoliantem, který vyhlazuje a zjemňuje povrch pleti. Aktivní látky testované in vitro
Escin termální voda z Vichy.
Výsledky: pleť je zbavená nečistot, má jasnou, svěží a jednotnou barvu, povrch pleti je vyhlazený dobře se smývá.


Vodu jsem si postavila na vanu a používám jí jako odličovač v těch případech, kdy se dostanu domu a jediné na co myslím, je vařící lázeň. Tahle voda odličuje perfektně. Stačí jedna dávka na celý obličej. Nejdříve jsem se jí bála používat i na očka, ale žádné varování jsem nenašla a tak jsem to jednou vyzkoušela. Vše v pořádku! Vodu můžete bez obav na oční partie použít. V očích totiž vůbec neštípe!
Důkazem perfektního odlíčení je i fakt, že když se dostanu z vody, vždy preventivně ještě použiji mycelárku, na vatovém tamponku ovšem nikdy nic neulpí a to ani z partie očí. 


A jak že to celé funguje? Vodová textura se při stlačení aplikátoru změní v pěnu, kterou se pak následně odlíčíte. Já volím jemné nanesení po celém obličeji a následně jí zapracovávám krouživými pohyby. V oblasti očí pak volím taktiku tlaku a jemné zapracování. Voda je trošku parfemovaná. Tedy, když k pěně přičichnete, ucítíte jemnou vůni, která ovšem není nijak vtíravá a nijak mě při odličování neobtěžuje a jak jsem psala výše, ani očka nedráždí. Neobsahuje ani mýdlo, tudíž nijak pokožku nevysouší. Naopak, zanechává jí jemnou. Pochopitelně, po doodlíčení si obličej nočním krémem mažu, bez toho bych neusnula. 


Tuto pěnu vám mohu s klidným svědomím doporučit. Poměr cena a výkon je totiž fenomenální. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Mám už druhé velké balení a je to výborný odličovač. Nedám na něj dopustit, jen v očích mě malinko štípe. Snažím se už nějakou dobu sehnat ho v tom malém 50ml balení, abych ho měla na cestování, ale nedaří se mi to.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto pěnu mám také a jsem s ní moc spokojená. Mám sušší pleť, takže mě pak lehce pne, ale jinak je skvělá. Přesně jak píšeš. Dovoluji si Tě pozvat k sobě na francouzskou giveaway:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/10/bezova-ruze-od-bourjois-prekvapeni-pro.html

    OdpovědětVymazat
  3. vyzkousim laka me!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám citlivou pleť :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, měla jsem jí asi 4x. Víc asi dodávat nemusím:)

    http://wwwwspot.blogspot.com/search/label/VICHY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)