Wet'n'Wild Megalast lipsticks

středa, října 30, 2013

Krásné ráno všem. 
Dnes jsem si pro vás připravila jeden z těch článků, který se by tu býval nikdy neobjevil, kdybych nečetla žádné recenze a nekoukala na žádná videa (takový ten typický blogger/youtube made me buy it). Ale vlastně, to by nebyl ani blog. No to ne, to by bylo špatné. 
Jednoduše řečeno, pokud koukáte na videa na youtube, tak vám rozhodně neunikla mánie kolem Wet'n'Wild matných rtěnek, o kterých youtuberky melou a melou. Už jsem se tak nějak smířila s tím, že je u nás prostě neseženu a pomalu jsem na ně zapomněla, až mi je připomněla Talka na svém blogu. To už jsem si řekla, že je prostě musím mít stůj co stůj a hledala jsem na internetu a hledala, až jsem objevila stránku, která je k nám do Čech posílá (pokud jste zvědavé, odkud jsou, tak zase hledejte a hledejte vy, tentokrát ovšem jen na blogu). Nu a protože se o nich, krom toho, že jsou perfektní říká, že se s nimi poněkud hůře pracuje, vzala jsem na zkoušku dvě s odhodláním svou zásobu popřípadě rozšířit. 


Wet'n'Wild je známá americká, drogérková značka, kterou milovnice kosmetiky donedávna vychvalovaly především díky perfektním stínům, které svou kvalitou lehce strčily do kapsy mnohem dražší protivníky v ringu. Značka si postupem času vybudovala své jméno také spolupracemi se známými tvářemi a v neposlední řadě také skvělou kolekcí matných rtěnek, která čítá několik desítek odstínů, ze kterých si vybere prostě každá z nás. Já jsem rtěnky koupila za 2,99 dolarů při 3,3 g produktu. To dělá cca 60 Kč za jednu a to je naprosto směšná cena, nebo ne? Co bych dala za to, aby naše drogérie vyměnily Miss Sporty, Essence a ostatní nic moc značky například za Wet'n'Wild!! Buďme realisté, to se bohužel nikdy nestane, takže díky za ty internetové obchody, které nás, kosmetické nadšenkyně dostatečně zásobují. 


Pokud mám dobré informace, původně rtěnky vyšly pouze s číselným označením a ty novější jsou pak doplněny i o jména. Já mám tedy (prozatím :-)) odstíny 905D Smokin' Hot Pink a pak také 907C Mauve Outta Here. A proč říkám prozatím? No protože jsou opravdu perfektní a již teď jsem si v recenzích vybrala dalších šest odstínů, které prostě musí být mé!!
Možná si většina z vás řekne, proč takový povyk pro "ošklivou rtěnku"? Řekněme si upřímně, obal dělá hodně a pochopitelně i design výrobku vás tak trochu láká k jeho koupi, nicméně není to vždy vše. 
Obal těchto rtěnek je celkem pěknou snahou o elegantní, černé balení s průhledným víčkem. Jak vidíte na fotce, samotné rtěnky jsou již v obalu vystrčené a nedají se zasunout za černý plast, tudíž je potřeba dávat si při manipulací s nimi trošku větší pozor, jinak budete mít víčko brzy celé ulepené. Nicméně, víčko na obalu drží a drží, takže se nemusíte bát vzít tyto dámy sebou kamkoli.
 

Co se týče vlastností a kvalit rtěnky, jsou za požadovanou cenu naprosto fenomenální. V první řadě a především, jsou absolutně, totálně a neuvěřitelně pigmentované už po jednom přejetí po rtech (viz fotky dole)! Jsou dost hutné. Nečekejte od jich jen nános barvičky. Naopak, na rtech vám ulpí silná vrstva barvy, která v průběhu dne na rtech drží a drží. Jak jsem psala v úvodu, jedná se o matné rtěnky, které v drogériích nemají konkurenci. Tohle je opravdu výrazná, matná barva, žádný krémíček. Tudíž se u nich připravte na celkem hrubé složení. Rtěnky po rtech nekloužou tak, jako jiné. S jejich aplikací si musíte přeci jen dát pozor, ale není to nic, s čím by si zkušená kosmetická nadšenkyně nepoprala. Pozor však na důsledné nanášení dle tvaru rtů, abyste docílily pěkné, jednolité vrstvy. Popřípadě si můžete trošku pomoci balzámem. Ten vám aplikaci usnadní, avšak pak pigment ke rtům tak dobře nepřilne a rtěnka nevydrží celý den. 


Dokážu si představit, že však mnoho žen rtěnky přejde a označí za "nic moc". Přeci jen používání právě takové rtěnky vyžaduje trošku cviku a obratnosti. Přesto věřte, že ji miliony žen nemilují jen tak pro nic za nic. Ono najít rtěnku za šedesát korun, která má dokonalou pigmentaci, neuvěřitelnou výdrž, neslévají se, nehrudkatí, neslévají se do vrásek a jednoduše drží a drží, není jednoduché. 
Pokud mi věříte a nebojíte se zkusit něco nového a skvělého, určitě se po nich na internetu mrkněte. Stojí totiž za to!


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Mají velice pěknou barvičku, ještě jsi mohla dát foto jak vypadají na rtech :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se od toho upouštět, protože každá máme rtíky jinak pigmentované, takže výsledná barva by nemusela odpovídat.

      Vymazat
  2. ty vypadají hodně fajn! Wet'n'Wild jsem objevila kdysi v NY a to jsem ještě nevěděla nic o blozích. Jen teď najít, kde tyhle krásky koupit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) je to možná top secret, ale najdeš to lehce, pan Google ví vše :-)

      Vymazat
  3. Já se teda za kdo ví jak zkušenou kosmetickou nadšenkyni nepokládám, a s mojí šikovností nevím jak by to vypadalo, takže myslím že se asi budu držet těch krémových :) Ale ta pigmentace a porovnání s cenou to je fakt něco! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Do odstínů jsem se vyloženě zamilovala!:) Mají moc dobrou pigmentaci:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají hodně dobře :) Víc se mi stejně líbí ta tmavší, akorát to balení...no už jsem viděla hezčí :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. to mi hrozně vadí, když nejde rtěnka úplně zasunout. mám jednu od NYC a tam ani nedrží víčko, takže jedna cesta v kabelce a fuj fuj. ještěže je to zrovna ošklivý ostín, u kterého mě to až tak netíží :D barvičky hezké, ale mám raději krémové rtěnky, které po rtech hezky kloužou, třeba nové Essence jsou úžasné, nemají konkurenci ani u dražších rtěnek a to stojí taky 60, oproti těm starým je to pokrok jako něco!

    OdpovědětVymazat
  7. Oh, vypadají skvěle!
    Na Wet n Wild jsem jednou narazila v Německé Edece a koupila jsem si jen balzám a toho lituju! :O Taky bych pro ně v ČR zabíjela!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)