Co mi dělá radost + únorové nákupy

středa, února 19, 2014

Krásné ráno všem :-)
Zkouškové je konečně zdárně za mnou a spadl mi veeelikánský kámen ze srdce! Letos to byl opravdu jeden velký záhul a tak je na čase si po té velké námaze udělat radost pár drobnostmi a konečně trávit celé dny jinak, než jen učením. Dnes si tedy dáme článek o tom, jak si dělám radost, jukneme se na nákup, který jsem za odměnu absolvovala a budeme se jen tak flákat.


Má závislost na svíčkách a tedy konkrétně Yankee svíčkách je více než známá. Jakou radost mám teď, kdy jsem v klidu doma a můžu svou sbírku přebírat a třídit, si ani neumíte představit. Teď mám boxíky pěkně roztříděné nejen podle vůní, ale také podle provedení. Někomu se to může zdát jako bláznovství, ale mně se to tak líbí! Svíčky prostě a jednoduše dělají domov domovem, alespoň tedy ten můj. :-)



Velkou radost mi udělal i balíček od Schwarzkopf. Ne jen dárek, ale hlavně strašlivě milý dopis, který mě pěkně pohladil u srdíčka. Pečlivě jsem si ho schovala a produkt budu samozřejmě testovat, abyste věděli, jestli stojí za to. :-)


Ve volných chvílích si snažím dělat hodně času sama na sebe a řádně o sebe pečuji. Válení ve vaně s pěnou a olejíčky, řádné mazání, čištění pleti, pleťové masky, děvče si na sebe musí umět udělat čas!

http://www.bubblews.com/assets/images/news/420285110_1380386465.jpg

Rozhodně netvrdím, že jsem měla tento semestr samá áčka, ale koukat na plnící se Index, je prostě nádhera.


A tady už je můj nákup za odměnu, který jsem si dopřála. Vyzkoušet jsem se konečně rozhodla slavné šampony od Aussie. Přihodila jsem svůj oblíbený suchý šampon a vyzkoušet jsem dlouhou dobu chtěla i vlasový olej od Gliss Kur. Na čištění pleti jsem také přihodila klasiku, mezi pleťovou péčí, produkty od Clean and Clear. 


A pokud se tu rozepisuji o tom, co mi dělá radost, nemůžu zapomenout ani na naše miminko, tedy teď už velkého 14 měsíčního "chlapa" :D Jacka. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

19 úžasných komentářů

  1. Pekný článok a Jack je krásny ♥ Poznám ten skvelý pocit, keď už má človek po skúškach a tiež som sa za ne odmenila :D
    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  2. Taková sbírka Yankee Candles! To je teda nádhera. Jack je ňuňaajz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to není žádná sbírka, ale jen poslední balíček. O celé sbírce jsem psala již před Vánoci.

      Vymazat
  3. Teda, tolik svíček, pěkné :) Dáreček k Valentýnu mi taky přišel, hrozně milý a potěšil :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Yankee zásobu závidím :o)) a pejsák je nádherný, ten náš taky takhle kouká :o))
    Dopis pobavil.. pominu úroveň básně, člověk asi nečeká Seiferta, ale "ovlyvňujete"? To jako vážně? :D Doufám, že na funkci jejich vlasových přípravků to nebude mít vlyv :o))
    A "trendestterky" znamená co? Pokus o "trendtesterky"? Nebo mi něco uniklo?
    Ale nic ve zlém, zasmála jsem se, jsme jenom lidi :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na to koukala, ale čert to vem, bylo to opravdu milé.

      Vymazat
  5. Ja som len pred pár týždňami kupovala iba svoj prvý vosk od YC, ale vôňu som vybrala výborne, takže určite sa budem k nim vracať rada:)

    OdpovědětVymazat
  6. hezká pozornost, ale teda ta hrubka bije do očí :)

    OdpovědětVymazat
  7. tešim sa ked o produktoch niečo napíšeš po vyskušani..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Sbírku Yankee Candle ti upřímně závidím :).

    OdpovědětVymazat
  9. Těším už se na recenzi produktu, protože bych něco takového do vlásků potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelý článok. Určite si ma inšpirovala k nákupu mnoho vecí z fotiek :P A Yankee candle mániu máme spoločnú :D

    OdpovědětVymazat
  11. Odkud prosím Yankee candle objednáváš? Všude kde se dá levně, je totiž DPH a clo, takže je to celkem drahé, tak hledám levnější tipy ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Koukám, že se ti můj komentář nehodil do krámu, tak jsi ho smazala... tohle jsem si tedy o tobě nemyslela. Fakt jsi mě zklamala.

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou mi radosti. To bych si nechala líbit taky :) Taky jsem ted blázen do svíček. Sice nemám YC, ale přesto... :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten balíček s Yankee Candles.... ach... :) nádhera. Taky je miluju. Před Vánoci jsem si pořídila hromadu vosků a jejich aromalampu, ale tím, jak se ten vosk rozpustí a pak zase ztuhne, tak vůbec nemůžu přijít na to, jak je měnit za jiné :D
    Jasně, přelila jsem ho třeba do jiné nádobky, ale zas bych ho chtěla použít a asi ho budu muset vyškrábat nožem. A ten aktuální zase přelít jinam. Jak to prosím tě řešíš ty??? Asi jsem úplně blbá, když si s tím nevím pořádně rady :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-february-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vosk vydrží zhruba na dva večery, takže přes ty dva ho nechám normálně stuhnout v lampě. Jakmile přestane vonět, stačí strčit ten vršek na pár minutek do lednice a pak se lehce vyklopí :-ú

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)