January empties aneb vypotřebováno za leden

středa, února 05, 2014

Ahojky všem :-)
Máme tu nový měsíc a tak je potřeba, ostatně jako vždy, zrekapitulovat ten uplynulý. Nákupy v lednu nebyly nic moc, článek o nich jste si mohly přečíst tady no a tak už se k nim ani zpětně vracet nebudeme. Co si ovšem musíme zrekapitulovat, je měsíční spotřeba a kráká mini reviews ke každému jednomu produktu. V lednu se mi toho tolik spotřebovat nepodařilo, celkem jsem na 9 produktech. Těší mě ovšem, že se jedná převážně o produkty z pečující kosmetiky, které se mi doma válí až moc a tak je u ní potřeba zvýšená koncentrace používání, která se, zaplať pán Bůh vyplácí. 


Zhruba posledního půl roku se snažím najít ideální suchý šampon. Vyzkoušela jsem oba od Balei, momentálně testuji jeden od Isany a před tím, než konečně někde splaším Batiste tak jsem prubla i suchý šampon pro objem od Syoss. Musím říci, že nebyl vůbec špatný. Do vlasů se lehce vpil, rychle odsál přebytečnou mastnotu a nadzdvihl je. Má příjemnou parfemaci a snadno se nanáší. Nevytváří tak viditelné bílé vrstvy, ale přeci jen výsledný efekt nebyl tak dlouho trvající, jak bych si představovala. 
Řasenky jsem zvládla vyhodit rovnou dvě. Totálně spotřebovanou Lash Wings od L'orealu a také stálicí mé sbírky, Colossalku. Obě jsou opravdu dobré. Motýlovka má hodně mokrou konzistenci, na kterou je třeba si zvyknout, ale řasy dělá báječné. Ostatně, můžete si počíst recenzi tady
Řekla bych, že odlakovač od Essence jsem měla otevřený tak dva roky. Ano, tak málo si lakuji nehty. Co o něm říci? Odlakovává pěkně a ještě k tomu je v roztomilém balení :-)
Dále tu máme deodorant od Secret s levandulovou parfemací. Musím říci, že tento druh deodorantů jsem si oblíbila a nebýt Rexony Maximum protection, tak je používám v mnohem větším množství. 
Regenerační pěnu Gliss kur od Schwarzkopf jsem také recenzovala zde, takže není třeba se o ní více rozepisovat. Hodí se však říci, že si bez ní svůj "vlasový" rituál už vůbec neumím představit. 
V pozadí vidíte můj oblíbený odličovač očí od Douglas, který je akorátně mastný a odlíčí vše tak, jak by mělo být. Momentálně ovšem zkouším jiný a tak nemám potřebu se k němu vracet. Alespoň pro zatím. 
Kondicionér od Tony and Guy už jsem spotřebovala jen na mytí štětců. Bohužel, jak šampon, tak kondicionér mě zklamaly a vracet se k nim rozhodně nikdy nehodlám. 
Posledním spotřebovaným kouskem je pěna do koupele od Balei, do které jsem se úplně bezmezně zamilovala a těch 5 náhradních o tom něco svědčí. Úžasně voní, pokožka se s ní cítí skvěle a je bezvadně krémová. Nemám co vytknout. 

Z mých spotřebovaných věcí tedy vše :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Suchy sampob mam od Lee Staford a jsem spokojena, ale nemam s cim porovnat.
    Ja v lednu spotrebovala dvanact, coz je na me docela hodne:D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě Tony a Guy docela vyhovuje. Suchý šampon jsem ještě nezkoušela, asi jsem pozadu :)

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
  3. Suchý šampon mám od Schaumy a jsem velice spokojená. : http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2012/12/stop-mastnym-vlasum-je-tu-schauma.html. Určitě ho vyzkoušej!

    OdpovědětVymazat
  4. Batiste mají v Pemi :)
    http://pemi.cz/cs/katalog/vysledky-hledani-0:1/page-1.html?mwshop_fulltext=Batiste&mwshop_searchaction=1

    OdpovědětVymazat
  5. Deodorant Secret mě hodně láká, to samé tato řasenka od L´oréal. A Tony & Guy mám v zásobě, zatím jsem jej nezkoušela, ale doufám, že mi sedne :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovědětVymazat
  6. Lash Wings mě už hroozně dlouho láká :)

    OdpovědětVymazat
  7. já měla sucháč Syoss, ale zelený, a byl teda děsný, dělal povlak na vlasech, nic nevyčistil, smrděl... letěl hodně rychle do koše. nejradši mám Lee Stafford nebo Swiss-O'Par (nebo jak se to píše :)

    OdpovědětVymazat
  8. V mnohých názoroch plne súhlasím :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já používám suchý šampón z Rossmann od Amici a zatím žádný lepší jsem nezkoušela. A to už jsem měla i Batiste nebo od Toniho a Guye a stejně se vracím k němu :-)

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Prosím tě, kde kupuješ deodorant Secret?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)