Maybelline: The Eraser

pátek, února 07, 2014

Dobré ráno všem kráskám, 
přeji vám opravdu krásný den a jsem ráda, že jste opět otevřely stránky tohoto blogu. Ačkoli je teď kolem všude Fit Me řada a její produkty, které pochopitelně pilně testuji (včetně jedné z vás), tak jsem dávno před tím, než jsem Fit Me objevila, zakoupila jiný makeup od Maybelline, tentokrát ovšem z Anti-Age řady a to konkrétně makeup The Eraser. A jako správná blogerka vás o jeho recenzi jednoduše nemůžu překvapit tím spíš, že Boots konečně zasílá do Čech (ano, vím, už je to několik dní, ale přeci jen mám články připravené do předu) a vy tak máte šanci si tam tento kousek pořídit. Doufám, že vám tak tato recenze pomůže se rozhodnout. A věřte, je suprový. 


Co vás na makeupu na první pohled jednoduše musí zaujmout, je nezvykle štíhlé a sleek balení. Je celé plastové, průhledné a prostě, strašlivě se mi líbí. :-) Písmo je jednoduché, přesto pěkně viditelné a rámuje celý obvod balení. Makeup se vysouvá otáčivým pohybem směrem nahoru ode dna a tak lehce vidíte, kolik produktu ještě zbývá. Ano, makeup se nanáší pomocí houbičky a četla jsem i takové názory, že je to nehygienické. No, není to extra speciální, ale když používáte produkt jen na sebe, nevidím v tom žádný větší problém. Z odstínů jsou sáhla po nejsvětlejším 010 Ivory, jelikož jsem četla, že je v tomto případě lepší sahat po odstínu světlejším, než vaše pleť, jelikož jsou makeupy trošku tmavší, než jsme zvyklé. A opravdu, barva sedí dokonale právě na zimu, kdy jsem vybledlejší než sýreček. 


Již samotný obal hlásá, že makeup obsahuje SPF 18, což vždy ocením. Nerada na sebe totiž patlám krémy s SPF a jsem radši, když to nemusím řešit a použít jako podklad jakýkoliv krém, který se mi chce. Obal hlásá i to, že by makeup měl na pleti vytvořit jakýsi "anti age" efekt, to ať bez urážky posoudí starší ročníky. Souhlasím ovšem s tvrzením toho, že je opravdu lehký, vůbec nepůsobí jako maska. Lehoučce se roztírá, nedělá fleky a na pleti se nesráží. Na rozdíl od většiny makeupů, které se prodávají ve 30 ml balení, The Eraser obsahuje pouhých 20 ml. Doba spotřeby je pak stejná, jako u ostatních tekutých makeupů, 12 měsíců. Což je na 20 ml více než dost. 



Jednoduše mohu říci, že jsem se do tohoto makeupu zamilovala. Je ideální na nižší krytí, tedy na dny, kde se má pleť cítí bezvadně a potřebuje jen sjednotit a prozářit. Jak jsem již psala výše, naprosto božsky se roztírá, hned se do pleti nevsakuje a tak je času na zapracování více jak dost. V průběhu dne zůstává tam, kde má, lze jej jednoduše vrstvit a přitom se nesráží. Dalším pozitivem je fakt, že neoxiduje, což je, řekněme si upřímně, u makeupů z drogérií celkem  velký problém. Mé normální/suché pleti vyhovuje skvěle. Vzhledem ke způsobu nanášení a poměrně lesklému finishi bych si nebyla tak jistá u pleti mastné, té by přeci jen mohl nějaký ten problém způsobit. 
Osobně si vytlačím produkt do houbičky, tou jemně "poťupkám" obličej a pak makeup pomocí klasického štětce na makeup do pleti krouživými pohyby zapracuji. 
Tento makeup vám tak mohu opravdu s klidným svědomím doporučit. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Ja som rozmýšľala na korektorom z tejto rady, uvidíme..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Maybelline pouzivam Affinitone, ten zboznuju. Tenhle by nebyl pro me, kdyz kryti je nizsi, sice s pleti problem nemam, ale mam rada kryci make-upy. Ale obal se mi libi:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá moc dobře, já bych,ale potřebovala spíš něco co hodně kryje:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to krásně ale asi to nabude na moji plet :)
    http://anett01.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. mně by asi nestačil, potřebuju vyšší krytí, ale taky pokukuju po tom korektoru :)

    OdpovědětVymazat
  6. zaujimavý makeup. Páči sa mi hlavne ten spôsob aplikácie :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)