Missha Brush Cleanser

pondělí, února 10, 2014

Ahojky :-)
Vítám vás v novém týdnu plném nadcházejících recenzí. Dnes se podíváme na pomocníka, který by určitě neměl chybět žádné z vás. Ať už s líčením začínáte, nebo jste zkušené makeupové nadšenkyně, určitě máte doma štětce, které při každodenní rutině používáte. Když si odmyslím  pořádné čištění, které se snažím provádět alespoň jednou týdně (tedy, možná jednou za dva týdny :D), tak je třeba štětce čistit pokud možno i mezi tím, aby se v nich nehýřily bakterie. No a na to je potřeba si pořídit ten správný čistič :-)


Čistič na štětce od Misshi se prodává v elegantním, minimalistickém balení s jasným logem. Produkt samotný je narůžovělý a jemně voní. Není to nic extrémně výrazného, ale pokud máte vycvičený nosík, vůně vám nemůže uniknout. Troška ulpí i na štětci a smyje se při prvním větším mytí. Osobně mi nijak nevadí, ale myslím, že je důležité, abyste to věděly. Balení je zakončené klasickým, plastovým uzávěrem s malým hrdlem, kterým můžete vodičku pěkně na štětec nalít a čistit dle libosti. Také jsem viděla několik slečen, které čističe přelívají do lahviček s rozprašovačem a pracuje se jim tak lépe. Já však nechci produkt zbytečně plýtvat a tak volím nalití přímo na štětec. Uzávěr je dost malý na to, abyste obsah produktu mohly v klidu kontrolovat. Nemusíte se bát, že byste ho všude rozlily. 



Výrobce radí používat čistič i jako prostředek pro "hlavní" mytí, ale představa, že lahvičku vyleji celou do umyvadla tak, abych tam štětec celý ponořila je docela děsivá. Ovšem, představivosti, kreativitě a nápadům se meze nekladou a tak s ním nakládejte tak, jak sami myslíte. 




Musím říci, že jsem s čističem velice spokojená. Štětce čistí opravdu bez chybně. Vždy dám pár kapek na štětec, otřu ho do vlhčeného ubrousku do čista a je to. Další ráno je připraven k použití a pokud bych ho potřebovala použít na večer, nebyl by s tím větší problém. Schne totiž extrémně rychle. 
Štětiny u štětců nejsou po jeho pravidelném používání nijak zničené, či hrubé. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Já používám normálně vodu a mýdlo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nechci ti do toho kecat, ale mýdlo není ta nejlepší volba.

      Vymazat
  2. já mám čistič ze Sephory (vyhovuje mi, že je to rozprašovač) a "velké" mytí dělám v dětském šamponu Mixa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jsem nevěděla, že i Sephora má svůj čistič, budu se po něm muset mrknout.

      Vymazat
  3. Taky ho používám a jsem spokojená, dřív jsem štětce čistila dětským šamponem, ale takhle mi příjde že je vyčištěný líp a odstraním i bakterie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon je pořád jasná volba, na to pořádné čístění jednou za čas, bez něj by to nešlo.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)