Top 10 do 100 Kč

pondělí, února 17, 2014

Krásné pondělní ráno. 
Doufám, že jste si o víkendu řádně odpočinuly a jste natěšené do nového týdne. Já se momentálně potím na zkoušce ze statistiky, tak mi mezitím, co budete číst článek držte palečky :-) Zkouškové období je pro mě letos celkem strašlivé, ale s poslední zkouškou už se konečně zdá být přeci jen příjemnější. 
No a zatím co se já zabývám statistickými metodami, vy si můžete přečíst článek, který jsem pro vás na dnešek připravila. Jedná se o mou variantu Tagu, který už nějakou tu dobu běží světem blogu a youtube. Tentokrát tedy 10 nejlepších věcí, které seženete za méně než 100 korun. Přiznávám rovnou a bez mučení, že jsem se do deseti věcí nevešla, ale doufám, že vám to vadit nebude. 


Začneme rtěnkami od Wet'n'Wild. Teď si možná říkáte, jak by proboha mohli stát tak málo a jak se k sakru k nám dostat. Tak mi věřte, že stojí necelé tři dolary a pokud si je objednáte ze zahraničí, tak s rozpočítaným poštovným se do stovky opravdu vejdete. Jo, tady trošku fixluju, ale přece si nebudete kupovat jen jednu rtěnku, když už budete u objednávky, nebo ano? :-) Wet and Wild je jednou ze značek, za kterou bych v českých drogériích zabíjela. Ne, nemyslím si, že by se k nám kdy dostala ale jsem ráda, že se k nám dá alespoň dovézt a nemusí vás to zruinovat. Rozsáhlou recenzi jsem na tyto krásky psala zde a věřte, že pokud je nemáte, tak o hodně přicházíte. 


Dalšími skvělými produkty, co se rtíků týče, jsou Twist nad Shine Balm Stain od Jordany. Stejně jako u výše zmíněných kolegyň, můžete nakupovat na internetu za necelé čtyři dolary, nebo v českém e-shopu za krásných 89 Kč. Pokud jako já patříte mezi milovnice pastelek na rty, rozhodně byste se po nich měly podívat. Jsou příjemnou variací na mé milované, ale přeci jen nákladnější Lip Balm od Revlonu. Recenzi jste mohly číst tady


Péče o rty je základ, nestačí jen ta správná rtěnka, aby byly rtíky dokonalé. Z českých drogérií všemi deseti doporučuji balzám na rty od Labella, z kolekce pure and natural, konkrétně verzi Olive and Lemon. Krásně hydratuje rty, je pěkně hutný, nezanechává však mastný filtr a božsky voní. 
Dále pak, dnes už i na českých stránkách, seženete gelový balzám na rty od Carmexu, který dokáže rty vyléčit opravdu i z velice tuhé zimy. Koupíte ho v nespočtu variantách a provedení. 
Ani s jedním z těchto výrobků nemůžete sáhnout vedle. 


A už jsme spět u Wet'n'Wild a to konkrétně u jejich očních stínů. Tedy, konkrétně u malých paletek, které obsahují každá po třech stínech. Ty jsou úžasně jemné, krásně se nanášejí a vydrží ohromě dlouho. Co více si za tři dolary přát? Variant je asi tak miliarda a já vlastním krásné tři z nich. A víte co? Rozhodně to nejsou mé poslední. 


Hrozně dlouhou dobu jsem přemýšlela nad tím, jestli máme v českých drogériích kvalitní oční stíny, které by se do sto koruny vešly a napadly mě pouze jediné a to stíny od Gabrielly Salvate. Konzistencí se velmi podobají těm od Wet'n'Wild, jen více práší. Pozor si také dejte při výběru odstínů, protože zatím co některé jsou překrásné, jiné jsou dost zoufalé. S primerem vám na víčku přes den dobře vydrží. 


Pokud se bavíme o dobrém pudru a korektoru za tak nízkou cenu, jakou je sto koruna, vybírám svůj oblíbené Stay Matte a korektor Match Perfection, oba produkty z dílny Rimmel. Stay Matte se u nás pohybuje kolem 89 Kč, korektor kolem 97. Stay Matte je můj vůbec nejoblíbenější a nejpoužívanější pudr a rozhodně to nejlepší, co nám drogérie dokáží nabídnout. Krásně fixuje makeup a zmatní pokožku na celý den. Korektor pak skvěle maskuje kde jaké pupínky. 


Zástupce tužek na oči byly jasní hned. Na Scandaleyes nedám dopustit a vždy budu tvrdit, že lepší tužky na oči se v drogériích nedají sehnat. Ta směšná cena 99 Kč, kterou za ně chtějí, je neuvěřitelná. Výdrží a pigmentací hravě překonají mé další oblíbené, 24/7 Glide on pencils od Urban Decay a to je co říci. Za stejnou cenu pak seženete i Jumbo tužky od NYX, ty ráda používám jako bázi pod méně pigmentované stíny. Samy o sobě mi bohužel moc nevydrží. 


Na konec je třeba zmínit ještě dokonalé krémy na ruce od Essence, které nás s menšími přestávkami provází celým rokem. Ne na darmo jich mám v zásobě snad osm tak, aby mi po celý rok vydržely. Essence vždy přijde s novou parfemací či menší inovací složení. Krémy jsou jemné, rychle se do pokožky vstřebávají, nejsou hutné a nezanechávají mastný film. Pokud jste je nezkoušely, tak na ně určitě ještě jukněte. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Řada Match Perfection je opravdu povedená a mám ji také moc ráda. Krémy Essence miluji :) Co se týče tužek NYX tak nevím, jsem zklamaná, nevydrží, jako báze jsou pro mě na nic.. achjo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně samy o sobě také ne, ale jako báze jsou perfektní. To je škoda, že tobě nedrží.

      Vymazat
  2. nyx jumbo tužky mám také moc ráda, pudr od rimmelu též. a ty rtěnky budu muset očíhnout:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Pastelky Jordana mám také moc ráda :) Oblíbila jsem si i jejich laky, ale zbytek nabídky mě moc neuchvátil...
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem asi ignorant, ale mně ten Match Perfection korentor pupínky nezakryje. Používám ho primárně spíš jako rozjasňovač :) Jinak se mi moc líbí ty věcičky od Wet´n´Wild :)

    OdpovědětVymazat
  5. kde jsi kupocala ty rtěnky Hot'n'Wild? vypadají lákavě :) jinak dost souhlasím s krémy od Essence a Carmex mám úplně stejný teď nově a musím říct, že mě ta mentolovost prvně dost vyvedla z míry :D teď už jsem si ale jakžtakž zvykla a dokonce si to dost oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Asi se na nějaký podobný článek také vrhnu :).

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojda, stíny Wet n Wild také miluji....a to díky Tobě ;) nechala jsem se inspirovat a nakoupila ty větší paletky po 8 stínech z beautyjoint! ;) teď čekám na další balíček právě s těmito stíny, co máš zde na obrázku...jen to nějak dlouho trvá (už asi 14 dní...) :/ Taky jestě objednáváš z toho eshopu a nebo z jiného? A děkuji za tip na toto Labelo ;) vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  8. Krémy od essence miluji! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. áááá :) ty stíny od gabrielly salvete vypadají božsky! :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Stíny od GS bych chtěla vyzkoušet, tak snad budu spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tie kręmy od essence ma zaujali..ešte som sa k ním nedostala ale najbližšie ich musím pozrieť ! Inak pekný post ! ;)

    OdpovědětVymazat
  12. toto je dobrý nápad na článok, tiež by som vedela písať o skvelých kozmetických vychytávkach, ktoré stoja menej ako 100 korun.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)