February empties aneb vypotřebováno za únor!

pátek, března 07, 2014

Ahojky, 
vítám vás u dalšího článku tohoto týdne, ve kterém se jukneme na produkty, které se mi v uplynulém měsíci podařilo spotřebovat. Nemůžu uvěřit tomu, že za sebou máme už týden z března, který je pro mě de facto přelomovým měsícem tohoto roku, jelikož se chystám na další kurz v rámci práce, který by mě měl posunout zase o kousíček výše na pomyslném karierním žebříčku a už se na to moc těším. Zároveň se také pochopitelně těším na super týden strávený v našem hlavním městě!
Dost už ale povídání o mně a pojďme se raději podívat na tu malou skupinku věcí, se kterou jsem se musela v průběhu nepěkného, zkouškového února rozloučit. 


Vezmeme to třeba z leva do prava a začínám tedy nezbytností pro zoubky, ústní vodou. Upřímně řečeno, svou zubní rutinu si bez tohoto pomocníka už ani neumím představit přesto, že žádné značce nejsem věrná a neustále hledám tu nejlepší. Signal White Now si už ovšem znovu nekoupím. Nesnáším totiž ústní vody, které mají ten děsivý, starý, pastový odér a ten bohužel Signal u svých vod má, tedy alespoň u této. Pokud vám horší "příchuť" nevadí, práci odvádí voda dobře, takže se jí nemusíte bát. 
Dále tu mám Playboy parfém a abych byla upřímná, už vůbec nevím, o jaký druh se jednalo. Často si je totiž kupuji jako vůni do práce a střídám je takovou rychlostí, že si o tom nestačím vést záznamy. 
Co mě ovšem příjemně překvapilo, byl suchý šampon na vlasy od Isany, tedy interní značky Rossmanna. Kupovala jsem si ho náhodou, jelikož zrovna nebyla akce na Syoss a nechtělo se mi za něj platit plnou pálku. Isana mile překvapila, šampon opravdu dobře maz z vlasů vysál a prodloužil tak potřebu jejich mytí. Dost intenzivně voní, což by se někomu nemuselo líbit a je pravdou, že vůně na vlasech dost dlouhou dobu držela. Dalším mínusem je fakt, že je balení nevelké a spotřebovala jsem ho ani ne za měsíc. 
O Timoei jsem psala celou recenzi tady,takže se k němu už nechci moc vracet. Nepotěšil mě, ani mé vlasy. 
Čistící pleťovou vodu od Nivei jsem však chválila v InnerBeauty Awards. Je jemná, pleť nedráždí, prodává se ve dvou variantách a je cenově přijatelná. 
Krém na ručky a nehtovou kůžičku od Kamilll jsem si zamilovala, takže jsem majitelka hned dvou plných verzí. Je opravdu šetrný, božsky voní a ruce hydratuje na několik hodin. Je to má láska. 
Balzám na rty je v mém přehledu spotřebovaných produktů stálicí, takže proč to komentovat :D
Na řadu přišel i můj nejoblíbenější peeling na světě, Indian Chai od Balei. Je DOKONALÝ!!!! Básnila jsem tu o něm už asi tak stopadesátkrát, takže vás nechci opět zatěžovat ale jestli ho nemáte, opravdu si ho pořiďte. 
Sálodlouhou recenzi na regenerační pěnu od Gliss kur jste si také mohly přečíst. Nutno podotknout že si bez tohoto pomocníka již svou vlasovou péči představit nedokážu. 
No a nakonec tu mám záhadný peeling od Ryoru. Proč záhadný? Protože jsem ho kupovala již před třemi lety v Liberci a na jeho blahodárné účinky přišla až teď. Na eshopu Ryoru ho ovšem nemají, ale je tam podobný, který se tváří jako jakýsi upgrade tohoto. Proto se ptám, znáte někdo aktuální ryor peeling a jeho účinky? Tento byl totiž geniální a nutně bych si ho potřebovala koupit znovu. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Pěkná spotřeba, zaujal mě ten Gliss Kur :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat
  2. Vůni od Playboy mám teď momentálně taky, vyhrála jsem ji v GE a moc hezky sladce voní. Ale spíš než na těle vydrží vonět na oblečení.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Vůni od Playboy mám a je super! :)) A Timotei šampon mi vyhovuje :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Po Playboy vůni se už delší dobu dívám, hrozně mě láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten mini krem na ruky mam aj ja ale ešte som ho neskušala ale ako tak čitam mam sa načo tešiť:)

    OdpovědětVymazat
  6. ten Gliss Kur taky používám a jsem s ním spokojená, udělá krásný objem a nezatěžuje :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peeling z limitky zbožňujem aj ja, nanešťastie, v našej Dm-ke ho už dlho-predlho nemajú. Môžem byť rada, ak sa mi ujde ten citrónový. Ale ja mám veľmi rada aj ľahučký telový krém s tou istou vôňou, tiež z tejto limitky. Ešte som sa s takým ľahučkým krémikom asi ani nestretla.

    OdpovědětVymazat
  8. Micelárku od Nivei som skúšala, nebola zlá, to nemôžem povedať, ale zanechávala na mojej pleti po každom odlíčení akýsi nános, mastný povlak a to sa mi nepáčlio, Okrem toho micelárka nemá žiadnu vôňu, čo možno ocenia niektoré dámy, no ja medzi ne nepatrím, mne musí kozmetika voňať.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)