Fit Me korektory

středa, března 19, 2014

Ahojky všem!
Už je to celkem dlouhá doba, co byla na český trh přivedena kolekce Fit Me od Maybelline a já se až teď dostávám k recenzi jejich korektorů, které jste již zajisté měly všechny šanci ozkoušet. Opakování je však matka moudrosti a možná se mezi vámi přeci jen najde některá, která nad pořízením stále váha a od toho je tu právě dnešní recenze. Třeba vám pomůže objevit opravdu dobrý a kvalitní drogérkový korektor. 


Myslím si, že uvedení řady Fit Me si nikdo nemohl nepovšimnout. V regálech se najednou objevily velmi minimalistické, jednoduché, avšak elegantní obaly, které hlásaly jedno :Fit Me, Maybelline New York. Ony se totiž ti jednoduché obaly v drogériích moc nenosí a mezi značkami vládne převeliká touha upozornit na bombastické, barevné a křiklavé obaly. Fit me je jiná a to se mi na jí líbí. Přeskočme fakt, že výrobky se mají přizpůsobit tónu vaší pleti a mezi dostupnými odstíny by si každá z nás měla vybrat ten svůj unikátní. To už ostatně všechny víme a polemizovat tu znovu nad tím, zda je výběr odstínů dostatečný, nemá cenu. Dostali jsme, co jsme dostali a víc už s tím asi nenaděláme. Pojďme tedy rovnou na samotnou recenzi. 


Mně se do rukou dostaly rovnou dva odstíny. Tedy, v podstatě omylem. Jdu si takhle drogérkou, říkám si : Jé, nový korektor, ten musím zkusit. Bez myšlení sáhnu po nejmenším číslu (10) a pyšně si ho nesu domů. Jaké překvapení, že číslo 15 je světlejší, než 10! No a tak si druhý den pádím i pro tu 15, abych měla svůj vhodný odstín a také samozřejmě s čím porovnávat. 15 je tedy odstín svělejší, má béžový, chladný podtón a automaticky tak sedne převážné většině z nás, pokud na další polovinu nebude ještě příliš tmavý. 10 má zase podtón hodně žlutý a teplý, ale věřím tomu, že si své uživatelky také najde. Co z toho vyplývá pro mě je fakt, že zatímco 15 je dokonalá na krytí kruhů pod očkama, 10 je perfektní na nějaký ten pupínek, popřípadě na smíchání s makeupem pro vytvoření většího krytí. 


Co musím uznat je fakt, že krycí schopnost těchto chlapíků je opravdu jedinečná a něco podobného v drogérii vidím prvně. Bez okolků lze říci, že Fit Me korektory jsou to nejlepší, co nám náš český rybníček prozatím nabízí. Ať budeme mluvit o schopnosti lehkého roztírání, zapracování do pleti, výdrži či tedy krycí schopnosti samotné, Fit Me si ve všech těchto kategoriích vedou přímo báječně. 
Obzvláště jsem si je zamilovala na oblast kolem očí. Stačí pár "ďupek" a tmavé kruhy jsou ty tam. Zapracujete-li korektor řádně prsty ( a ano, tato varianta se mi osvědčila více, než používání štětečku na korektor, ačkoliv budou určitě některé z vás křičet ne ne ne), vydrží bez hnutí opravdu celý den a v podstatě nemám potřebu tuto oblast ani nijak zvláště přepudrovávat. Není to nádhera? 


Nutno snad ještě podotknouti, že je jedná o korektor s kalsickým houbičkovým aplikátorem. Ano, to je ten, který vídáme většinou u lesků na rty. Aplikátor je jemně zkosený, ne však zcela do špičky, což mu někdy ubírá na kráse, protože se s ním nedostanete až tam kam byste chtěly. Nastává tedy varianta ho nanést na hřbet ruky a pak pěkně prsty zapracovat, nebo tedy přenést na obličej pomocí štětce. Korektor má přes šest mililitrů, což vám vystačí asi tak na sto let a expirační doba je šest měsíců, ostatně jako u jiných krémových produktů. Pokud jste ho ještě nezkoušely, rozhodně na něj mrkněte a věřte, že si jej zamilujete. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. vyzera to nadejne, tak si ma viac menej presvedcila, pre mna urcite ta 15

    OdpovědětVymazat
  2. Korektory nepouzivam, ale premyslela jsem nad num, hlavne kvuli cernym kruhum, s make-upem mi prijde, ze ti trva dlouho to zamaskovat, kdyz mam kruhy vyraznejsi, ale na druhou stranu se bez toho obejdu jako do ted. A jsem rada, ze netesim svetly odstiny, naopak mi vice sedej ty tmavsi a to kor v zime mi prijde, ze jsem docela bleda, ale 10 vypada fajn, v 15 bych byla jak smrtka:D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za recenzi, dlouho jsem čekala až se objeví někdo kdo na něj napíše svůj názor :) a díky tobě pro něj běžím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to díky za tip, zrovna mi korektor dochází :).

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem nejdřív automaticky sáhla po 10 :) jinak krytí je opravdu fajn, ale mně jinak moc nesedl - šíleně mi leze do vrásek pod očima, takže si ho musím pořád uťupkávat a tím pádem výdrž nic moc. dodělám ho, ale další balení si nekoupím

    OdpovědětVymazat
  6. Korektor právě teď nějaký potřebuju, ale už nechci tuhý jak jsem měla do teď, proto se podívám po tomhle :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já taky zprvu sáhla po desítce v domění, že je světlejší :D Ale vzala jsem si tu 15. Moc mi vyhovuje a navíc se mi líbí i balení. Takže naprostý souhlas :)

    OdpovědětVymazat
  8. Asi se timto dostanu do tabora, ktery tento korektor rozhodne nemiluje. Mam modre kruhy pod ocima a vysvitaji mi i modre zilky, ale s tim si tento korektor rozhodne neporadi. Zacne se ztracet a po 4 hodina je absolutne pryc a ze nevysusuje? Vysuje a zaleza i do vrasek, kryci schopnost o te se neda mluvit, vzdyt to nezakreje ani pupinek. Mozna tak pro nekoho kdo ma pseudokruhy pod ocima. Rozhodne nikdy vice....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí mě tvá zkušenost, ale buď máš jiný typ pleti anebo jsi ho nedostatečně zapracovala.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)