Garnier Neo

pondělí, března 03, 2014

Krásné pondělní ráno všem :-)
Velice ráda vás všechny po týdenní, odpočinkové pauze vítám u nového článku, který jsem si pro vás připravila. No a jelikož jste si ode mne teď odpočinuly trošku více, než je zvykem, nebudu to již dál prodlužovat a zahrnu vás recenzemi, nápady, radami a mám pro vás i jedno překvapení, abych vám tu nečinnost tak trošku vynahradila. 
Jak již sám název dnešního příspěvku napovídá, podíváme se dnes na poměrnou novinku v našich obchodech, deodorant Garnier Neo. 


Jako u každé recenze je nutné začít od základu, tudíž u obalu. Musím uznat, že ten se Garnier opravdu povedl. Bílé balení doplněné jemně zeleno-černou grafikou je úderné, nenáročné, ale přesto pěkně lahodí očku a pokud si tubu vystavíte na svůj kosmetický stoleček, či v koupelně, určitě bude mezi ostatními produkty zářit. Ve světě se prodává rovných pět variant, v českých drogériích seženete dvě (alespoň jsem tedy u nás žádnou jinou neviděla), Fresh Blossom a pak variantu, kterou vlastním já, Shower Clean. Osobně dávám čistým, jednoduchým vůním přednost, ale pochopitelně můžete sáhnout i po kytičkové verzi. 


Další věc, která by vás u Neo mohla překvapit, je balení samotné. Skládá se totiž z plastové tuby a ano, myslím si že použít slovo tuba je v tomto případě vhodné, jelikož se jedná o lehký plast tvaru třeba běžného krému na ruce, zakončený plastovým hrdlem, na který je nasazený barevně odpovídající aplikátor. Produkt se z něj vytlačuje tlakem na horní část tuby. Nemusíte se ničeho bát, jde to lehce a bez větší námahy. Ochranné víčko na hrdle sedí bezvadně, nehýbe se, dá se ovšem lehce sundat (nepotřebujete k tomu krouživý pohyb), přesto ovšem celé balení bez problému ochrání a můžete si tak Neo vzít kamkoli sebou na cesty jako pomocníka. 


Co se obsahu složek a látek týče, můžete se podívat na fotku výše. Oficiální zpráva pak uvádí následující: "Deorodanty Neo obsahují dry creamu - unikátní kombinaci antiperspiračních látek a pečujícího krému, která okamžitě zasychá, nezanechává skvrny a chrání vaši pokožku až po dobu 48 hodin.
Krémový deodorant kromě antiperspiračních látek a přírodních minerálů obsahuje také voskové krystalky a zvláčňující oleje, které chrání jemnou pokožku v podpaždí před extrémní zátěží a zanechávají sametově hebkou." Výrobce dále slibuje že se deodoranty Neo vstřebávají 2x rychleji než jiné roll-ony, chrání pokožku po 48 hodin, obsahují 80% látek pro její ochranu a zaručují o 34% jemnější podpaždí. 


Vezměme to teď tedy pěkně od podlahy. První velice příjemná věc, která mně udeřila do nosíku hned první den používání byla delikátní, příjemná vůně právě vypraného prádla a čistoty. To je ta, kterou u deodorantů hledám. Není nepříjemná a nepůsobí uměle. Za to tedy velký palec nahoru. Jak vám již z popisku samotného krému nejspíše došlo, jedná se o krémový deodorant, tedy něco, na co nejsem zcela zvyklá. Ano, máme tu gelovo-krémovou Rexonu, ale Neo je přeci jen jiný. Je to totiž opravdu krém. Textura je hodně jemná a hladká, naprosto božsky se do pokožky zapracovává a jak uvádí výrobce, překvapivě rychle se také vstřebává. To bylo v podstatě to, čeho jsem se nejvíce bála. Nesnáším mazlavý, klouzavý pocit v podpaždí. Výdrž deodorantu je bezvadná. Na normální den je ideální, tam se nemusíte bát ničeho. Překonal se mnou ovšem i den plného pracovního nasazení, hodinu cvičení a šíleného pobíhání po městě a to bez větších úhon. Zatímco krůpějky potu na čele se hojně množily, podpaždí bylo dál pěkně suché. Je ovšem pravdou, že zhruba kolem páté večerní již byl znát takový jemný pocit "deodorant se vypařuje" nicméně bojoval až do pozdních večerních hodin. Co mě zaujalo je také fakt, že ačkoliv se jedná o krémový a bílý produkt, nezanechal na oblečení jednou stopu. 
Abych pravdu řekla, takový dojem na mě nezanechal žádný deodorant už hodně dlouho. Pokud blog nějakou tu dobu čtete, tak dobře víte, že patřím mezi větší potivce, kteří v krámech sahají po těch nejvýkonnějších produktech a nejčastěji používám deodoranty pánské. Ano, taky je tu má (dříve nejoblíbenější) Rexona, ale jestli mám sáhnout po deodorantu za 180 nabitým tím horším, co lze nebo po pěkném, příjemném, dámském a přeci jen citlivějším Neu za polovinu ceny, vítěz je jistý předem. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Já jsem si minulý týden koupila Fresh Blossom a jsem s ním za tu krátkou dobu používání velmi spokojená. Mé dojmy jsou podobné jako tvé: na každodenní použití ideál (na namáhavější akce přesto radši sáhnu k Rexoně).
    Jinak v DM jsem viděla všechny druhy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ta naše drogérie je asi strašlivě zaostalá! Děkuji za info, budu pátrat po ostatních verzích. :-)

      Vymazat
  2. Vypada dobre, ale asi odolam. Jiz nekolik let pouzivam Niveu proti bilym skrvam a jsem spokojena. I kdyz teda vylozene v horku suche podpazi nevydrzi, na to mam doma novou Rexonu, ale tu nemuzu pouzivat casto.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hodně dobře! a na léto bude jako dělaný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna minulý týden jsem je okukovala v DM, všechny parfemované varianty moc pěkně voněly. Nemohla jsem se rozhodnout jaký vzít, tak jsem zatím odolala, ale určitě se pro některý vrátím.

    OdpovědětVymazat
  5. včera jsem si ho koupila v DM, jsem na něj zvědavá :) a měli jich tam teda všech pět (Chodov)

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhodně můžu doporučit všemi deseti :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo chci ho vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Rexona je moje oblíbenkyně, ale až dodělám zásoby, tak jí na chvíli vystřídám, nevěřím na hliníky a nedělám si s tím hlavu, ale jelikož i na samotném produktu píší, že se nemá používat neustále, asi je na čase zkusit něco jiného, než začnou pařáky a bude třeba zase sáhnout po jistotě :) tento Neo zázrak mám v plánu určitě, jen čekám, až bude někde nějaká pěkná slevička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím to naprosto stejně, střídat a zkoušet se musí, už jen kvůli zdraví.

      Vymazat
  9. Mám úplně ten samý a ta vůně je prostě božská!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/ootd-432014.html

    OdpovědětVymazat
  10. AHOJTE :)
    Ja som si tiez kupila v DM ale nie som s nim az tak spokojna.
    Na obleceni zanechava mokre flaky a tazko sa to perie.
    Ale krasne vonia a davkovanie je zaujimave :)
    Je to nieco ine :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ja som asi výnimka, potím sa normálne, ale tento Garnier je na mňa slabý, po nanesení sa do dvoch hodín začnem potiť, čo sa mi bežne vôbec nestáva.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)