March Empties aneb vypotřebováno za březen

pátek, března 28, 2014

Krásné páteční ráno!
Týden je opět za námi, sluníčko svítí a všechny se určitě těšíme na úžasně prožitý víkend, odpočinek a lehárko. Nebudu to tedy nijak prodlužovat a vrhneme se na produkty, které se mi v uplynulém měsíci podařilo spotřebovat, se kterými se loučím a posílám je do věčných lovišť. 
Tento měsíc je to rovných deset kousků a víte co? Nákupy 0! Opravdu, tohle je snad první měsíc, co jsem si vůbec, ale vůbec nic nového nepořídila. Jsem na sebe hrdá a hodlám v tomto nastoleném trendu pokračovat. I když ...


Prvním vypotřebovaným produktem je deodorant, Rexona Maximum Protection. Dobrých deodorantů není nikdy dost a Rexona opravdu patří mezi top, které v našich drogériích seženete. A pokud ho ulovíte ještě třeba ve slevě, jako já, za 80 je to skoro za hubičku.
Svůj oblíbený Gliss kur šampon snad ani nemusím představovat. Prozpěvovala jsem o něm na blogu už asi tak stopadesátkrát a pořád si stojím za tím, že se na něj nemohou hrabat ani mnohem dražší kousky. 
A ve trendu pokračujeme, protože i makeup Lumi Magique bych bez okolků zařadila do pomyslné topky, co se výrobků týče. Pleť po nanesení vypadá opravdu prozářeně a jemně. Nejradši jsem ho zapracovávala prsty, abych se vyhnula až moc velké vrstvě, protože rád pak dělá mapky, ale roztírá se opravdu dobře a i do pleti se rychle zapracovává. Škoda jen té poněkud vyšší ceny. 
Dále tu mám Essentials krém od Garnier, který mě vůbec, ale vůbec nenadchl a radila bych se vám mu velkým obloukem v krámu vyhnout. Měl opravdu zvláštní, řídkou konzistenci, divně voněl a nehydratoval ani za mák. Škoda peněz. 
To primer od Jesses girl odvedl svou práci za tři dolary více než pěkně a pokud někdy spotřebuji nekonečný Too Faced primer, tak se k Jesses girl opět ráda vrátím. 
Dalším kouskem je krém na ruce od Essence, ještě z loňské vánoční edice. Krémy na ruce od Essence jsem si opravdu hodně zamilovala a mám jich doma téměř nepočítatelně. Poměr cena/výkon je totiž úžasný.
Dále se zbavuji i krému na ruce od Crabtee and Evelyn. Tenhle voněl dokonale, lehce se roztíral, naprosto rychle se vsákl a nezanechával mastný filtr. Bohužel cena mě do dalšího nákupu bude zdržovat na věky. Fake Up Makeup od Benefitu byl velkým přešlapem a doteď lituji té utracené tisícovky. Fňuk
Korektor Affinitone znáte všechny velmi dobře. Kryje středně, velmi pěkně se zapracovává do pleti a dobře po celý den drží. Teď ho u mně však nahradily korektory Fit Me, které jsou přeci jen o třídu lepší.
No a nakonec tu mám nejhorší řasenku všech dob, kterou kdy Maybelline na svět přivedl a to Big Eyes. Prosím vás, dělejte, jako že vůbec neexistuje a nekazte si svou kosmetickou chuť.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Essence krémy taky miluju, jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Me ta Rexona bohuzel drazdi podpazdi, takze ji muzu jen sem tam,navic mi vubec nevoni, spise pachne. Pritom podpazdi zanechava uplne suchy, tak skoda tech minusu.
    Maybelkine rasenky mi nesedej, mam dve a zadny zazrak.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně všechny, kromě zmiňované Big Eyes. Rexony je škoda, ale zkoušela si Neo od Garnier? Ten je více přírodní

      Vymazat
    2. Ten me laka, ctu na nej samy fajn recenze. I kdyz deo nerada stridam, pouzivam uz par let Niveu proti bilym skvrnam, ale po tom Garnieru asi mrknu, jen na zkousku:)

      Vymazat
    3. Myslím, že za tu cenu nemůžeš nic zkazit. Za mě zase Nivea ne, jedině ta stříbrná pánská. Klasická na mě moc nefunguje.

      Vymazat
  3. Essence krémy jsou fajn, ale z té letošní(vánoční) edice mě nezaujaly. Vůně mi přišly hodně chemické. Ale tyto loňské, voňavé byly super. Ten make-up Lumi Magique plánuji vyzkoušet, když jsou na něj tak kladné ohlasy. Tento šampón od Gliss Kurr jsem také měla a za mě nic moc. Hezky voněl, dobře umyl, ale objemu jsem si nevšimla.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Já zas byla s krémem Garnier velice spokojená. Měla jsem Night Care a nejenže krásně voněl, ale i parádně hydratoval.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  5. Gliss Kur Ultimate Volume patrí aj medzi moje naj šampóny..Túto Rexonu taktiež používam- v lete nenahraditeľná, ale teraz skúšam aj Neo..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si zamilovala krémy na ruce od Essence :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle Gliss Kur jsem nezkoušela, takže díky za tip. Make-up Lumi Magique patří mezi mé oblíbence. Pro jistotu jej mám ve dvou odstínech. Jeden světlejší na zimu, tmavší na léto. Nedám na něj dopustit. Krémy Garnier nemám ráda tak nějak obecně, takže by mě tento ani nelákal. A krém na ruce Crabtree & Evelyn teď také dodělávám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
  8. S korektorem jsem spokojená hlavně na oční kruhy, pupínky zakrýt nezvládne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)