Novinky, aneb na co se můžete těšit

středa, března 26, 2014

Krásné dobré ráno všem :-)
Dnes se vracíme k bloggové rutině a vašim nejoblíbenějším článkům, které se týkají novinek. Tentokrát to ovšem nebude o novinkách na trhu, ale o novinkách u mě doma, které se ke mně v uplynulé době dostaly a na které se můžete v budoucnu na blogu těšit. Některé z produktů jsou nové pouze pro mě, některé se akorát rozjíždějí u nás na trhu a tak je ten pravý čas je řádně vyzkoušet a zrecenzovat, co říkáte? 


A na jaké recenze se tedy můžete těšit? 
Už nějakou dobu testuji The Colossal Go Extreme! řasenku. Tu už mám doma už nějakou tu dobu od setkání s L'orealem a na většině blozích jste již recenzi mohly přečíst. Mně však vždycky strašlivě dlouho trvá, než se k testování řasenek dostanu, jelikož jich mám doma vždycky asi tak miliardu. Slibuji však, že příští týden to napravím a o nové sestřičce v rodině Maybelline se dozvíte již brzy. O svém novém odstínu Color Tattoo - Permanent Taupe psát samostatně nebudu, jelikož recenze na stíny samotné se tu objevila hned v začátku jejich prodeje a vracet se k tomu, že jsou úžasné, nejspíše není nutné. Chtěla jsem vám je však ukázat a doporučit, jelikož Permanent Taupe je opravdu skvělá podkladová barvička na každý den. 
Ještě minulý měsíc při akci na Gabriellu salvete jsem pořídila jednu z jejich řasenek a tužek na oči. Na tyto krasavice si budete muset ještě nějakou dobu počkat, ale snad stačí prozradit, že z dosavadního testování tužky jsem prozatím mile překvapena. Dále tu mám ještě tělové mléko od Yves Rocher. Jak víte, této značce moc nefandím a tak jsem ráda, že mám možnost zkusit další produkt a doufám, že mě okouzlí tak, že na značku jako takovou změním názor. 
Micelární vodu od Garnier jste v obchodech už určitě zaznamenaly také. Opět se jedná o produkt, na jehož testování jsem se těšila opravdu maximálně. Zajímal mě totiž rozdíl mezi touto micelárkou a její sestřenicí od L'oreal, která mi vůbec nesedla. Na výsledky se těšte, budete možná překvapené. 
Nu a na konec tu mám i nový makeup od L'oreal Infallible, který mi ve schránce přistál teprve minulý týden, takže se na jeho otevření ještě čeká. Design je však parádní. 
Doufám, že jsem vám s tímto článkem dala takový malý rozcestník na recenze a články, které vás v budoucnu čekají a já se ptám, jaká novinka vás nedávno zaujala a co mám rozhodně vyzkoušet? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Tu rasenku od GS zboznuju, pro me to je nej rasenka vubec, rasy jak panenka. Telove mleko mam z Zeny a zivot. Na make-up jsem zvedava, tesim se na recenzi.
    Me tenhle mesic toho pribylo tolik, ze nevim co driv:D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárku jsem si také pořídila, tak jsem na ni zvědavá, už se těším na její testování :)

    OdpovědětVymazat
  3. také jsem zvědavá na garnier :) těsím se na recenzi
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se na recenzi na micelární vodu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)